Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ovaj junajted kao raspustena banda. Tako dobri igraci, a katasttofalna igra, tj igra ne postoji.

Mi pljujemo nase, a miljama smo daleko od njih po pitanju igre.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=Z4N0hhje2-Y

kakvi su golovi padali, i to od strane boltona i big sama. ovaj okocha je bas manga bio.

Gledam ovog tupka Hendersona kako protiv Lestera 3-4 puta neke voleje hvata, svaki minimum 2 metra preko gola. A nama je znao u stilu Gerrarda neke golcine zabijati sa 30 metara.

City polako ali sigurno ka tituli. Preko vikenda će se vjerovatno još više odlijepiti. 

Koji smor od ekipe, ne mogu se oteti utisku kako svake sezone gledamo isto. Imam osjećaj da im možeš upisati tri boda prije utakmice, ne trebaju igrači ni izlaziti na teren. 

Ma sramota kako dobise danas, jos onaj smecar Rodri ide pred Arsenalove navijace provocira nakon gola, idi jarane u pm, niste zasluzili boda, a kamo li sva tri.

I nije mi jasno zasto sudije bas njih gotive. Razumijem sto gotive Liverpoola i junajteda, realno to su dva najveca kluba u Engleskoj, mnogi su njihovi navijaci i sta ja znam, ali citya da gotive, ma daj.

Sudija usrao utakmicu, htio ispasti glavni baja a ustvari ispao glavni kurton. Ali navikli smo već da su Englezi ubjedljivo najgori što se tiče sudija.

Priželjkivao sam remi, jer ne bi bilo dobro ni da je Arsenal dobio. Pronašli su dobru formu, trenutno su bolji po igri i od Uniteda i od Tottenhama. Nadam se da mi možemo izvući neki rezultat sutra, bilo bi dobro za samopouzdanje.

Rodri i Fernandinho imaju dozvolu da kolju na svakoj utakmici i najčešće ni žuti ne dobiju. Jedino ovako kad Rodri skine dres.

City će osvojiti, to nije teško za predvidjeti, ali treba održavati privid šampionske trke kako ne bi počeli od marta igrati sa rezervama u ligi i povećavati šanse za osvajanjem Lige Prvaka i FA Kupa.

Ma rijeseno je ovo. Ja ne pamtim dominantniji tim u engleskoj od ovog Citya. Onomad i Uniteda si mogao dobiti kad se navlacilo Fergusonu.

Opet ima jos da se igra, ali sanse da City grohne ovako kao mi su nikakve.
Rice igracina postaje. Kako je danas iznio loptu 40ak metara i na kraju odmjereno dodao Lanziniju za gol. Sve radi sto moderni vezni igrac treba, a sto nas moze samo sanjati.
Mora se priznati da je Lampard imao nekoliko jako dobrih transfer meta, prije svih insistiranje na Cilvelu i Rajsu.
Da, na kraju steta sto onog ljeta nije uspio i Ricea dovesti, jer sada je jos skuplji i nedostizniji.
Imamo mnogo toga za kupovati, sto u odbrani, sto u napadu, pa nam zadnji vezni nije prioritet(bar ne ovako skup igrac) a za ovakvog igraca vrijedi dati ogromne pare.

Ove sezone je počeo to da radi i na svakoj utakmici ima sličan prodor. Ne bude uvijek gol poslije toga, ali napravi se višak.

Nastavlja se favoriziranje Engleskih igrača od strane najuticajnijih tamošnjih medija. Pravili Carragher i Neville tim polusezone, složili su se oko nekoliko igrača, a jedan od njih je Foden. Jedan od njih nije stavio Bernarda Silvu, ali Fodena je stavio. Jest on i veliki talenat i već je sad odličan igrač, ali ima 10 boljih od njega ove sezone.

Prošle sezone su sastavljali, stavili pola Engleza: Walker, Maguire, Shaw, Rashford, Foden, Kane. Neki od njih zasluženo, ali gdje god se može neki Englez ugurati stave ga. Prije toga pravili tim kalendarske 2020. godine i stave Coadya iz Wolverhamptona, prosjećan engleski igrač. Pa su onda neki u sezoni kad je Liverpool osvojio stavljali Sterlinga ispred Manea. Sterling dao 0 golova za pobjedu, Mane dao 7. I tako dalje.

Dovoljno je što niko ne spominje Grealisha i Sancha npr. Prvi grije klupu uveliko a drugi tek počeo pokazivati neke znakove života. 

Ne znam da sam dva puta pročitao u medijima da su izvan forme ili nešto u negativnom kontekstu.

Pa nije baš da Grealish grije klupu, odigra je 13 utakmica, što je sasvim solidno s obzirom na dužinu Cityeve klupu i s obzirom da Pep voli rotirat, a i koliko sam upratio ok igra, ne opravdava plaćenu cijenu, ali nije baš ni toliko loš

Adi, moraš da posmatraš izjave njihovih novinara, ili ako baš potenciraš na "stručnjake" ponudite, da te i takve emisije MOTD i MNF uživaju ogromnu popularnost na ostrvu, pogledaj samo koliko pregleda imaju, verovatno su gledanije od mnogih utakmica širom Evrope

znam da je nezahvalno da povlačim sad neku paralelu, ali ti kod nas, pričam za Srbiji, praktično osim nekih internet portala, jako malo imaš uvida u domaći fudbal, dok su Englezi to digli na viši nivo, isto kao Ameri sa NBA emisijama(primera radi)

i normalno da će gledati prvo svoje, pa nema čoveka na ovom svetu koji nekad nije pristrasan, ako takvog ima, taj nije navijač 

sve je to za njih jedan veliki šou, isto kao što se kod nas guraju Zadruga 1, 2, 3, 4 ....45 kanal live

ja lično, nikada nisam čuo Širera da nešto ili ti nekoga favorizuje ili pretreruje, uvek mi je odmeren u svojim izjavama

nažalost te i takve emisije nisu zaživele kod nas, sad je bitnije prenositi vesti o navijačima koji kontrolišu tribinu, ulicu nego dati neku pristojnu analizu utakmice

ima nekih emisija na areni, ne kažem da nema, ali na SK su ostali u granicama nekog navijačkog, oni jesu obradjivali mnoge teme, ali recimo taj Vlada Novaković je za mene jedna velika neznalica što se tiče same igre, a drugo je to što on zna i poznaje prilike, i lepo vodi te emisije koje se tiču pre svega istorije tih klubova i okruženja oko njih

United - toliko para je ulozeno u ovu ekipu zadnjih 10 godina a igraju tako grozan fudbal.

Liverpul, Chelsea i City su blagoslovljeni sa trenutnim trenerima. Sama trenerska elita. U ovom trenutku skoro pa sigurno 3 najbolja trenera danasnjice. Tu jos spadaju Conte, Nagelsman, Flick, Zidane , Ten Hag... ostali preslabi i kvalitetom i autoritetom ili ih je vrijeme pojelo(citaj Mourinjo, Alegri, Anceloti...).

Wolverhampton zasluženo pobijedio. Šteta što ne igraju svaki dan protiv zadnja 3 na tabeli. Ronaldo ugasio Brunu, Sancha, Rashforda i Greenwooda. Samo u Ligi Prvaka imaju koristi od njega.

Adi, moraš da posmatraš izjave njihovih novinara, ili ako baš potenciraš na "stručnjake" ponudite, da te i takve emisije MOTD i MNF uživaju ogromnu popularnost na ostrvu, pogledaj samo koliko pregleda imaju, verovatno su gledanije od mnogih utakmica širom Evrope

znam da je nezahvalno da povlačim sad neku paralelu, ali ti kod nas, pričam za Srbiji, praktično osim nekih internet portala, jako malo imaš uvida u domaći fudbal, dok su Englezi to digli na viši nivo, isto kao Ameri sa NBA emisijama(primera radi)

i normalno da će gledati prvo svoje, pa nema čoveka na ovom svetu koji nekad nije pristrasan, ako takvog ima, taj nije navijač 

sve je to za njih jedan veliki šou, isto kao što se kod nas guraju Zadruga 1, 2, 3, 4 ....45 kanal live

ja lično, nikada nisam čuo Širera da nešto ili ti nekoga favorizuje ili pretreruje, uvek mi je odmeren u svojim izjavama

nažalost te i takve emisije nisu zaživele kod nas, sad je bitnije prenositi vesti o navijačima koji kontrolišu tribinu, ulicu nego dati neku pristojnu analizu utakmice

ima nekih emisija na areni, ne kažem da nema, ali na SK su ostali u granicama nekog navijačkog, oni jesu obradjivali mnoge teme, ali recimo taj Vlada Novaković je za mene jedna velika neznalica što se tiče same igre, a drugo je to što on zna i poznaje prilike, i lepo vodi te emisije koje se tiču pre svega istorije tih klubova i okruženja oko njih

Svašta ti ovdje napisa :D

Emisije o kojima govorimo su najgledanije na temu Premier Lige. Čak bi neki rekli i da su to zvanične emisije lige. Znači Englezi govore o svojoj ligi i u tim emisijama se vrte sve same legende fudbala u Engleskoj. Na svijetu relevantnije emisije ne postoje. Komentara ima raznih, ima i onakvih i ovakvih. Nekad hvale previše, nekad kritikuju previše, kao i svako. Ja konkretno govorim o izborima koje vrše, kada odlučuju ko je najbolji. Tu se uvijek gleda da se koji Englez više progura, nekada i previše. Da, engleske su emisije, treba staviti poseban fokus na svoje igrače, ali kad se bira najbolji onda treba potpuno objektivno prosuđivati. Najgledaniji si, trebaš imati odgovornost.

Englezi su stvarno uspjeli od ove lige napraviti nevjerovatan brend. Sa jedne strane kvalitetan fudbal, a sa druge strane veliki i dobri stadioni, savršeni travnjaci i najbolji prenosi + grafike (kojih bi volio vidjeti i više), pa onda emisije, statistike i šta sve nemaju. U BiH je ranije bila emisija o Bh Premijer Ligi za koju je malo ljudi znalo da uopšte ima, još manje ih je znalo gdje i kada se može gledati, a još manje je zaista i gledalo. Fudbal nekvalitetan, stadioni livade, mali i prazni, uspjeh je prikazati usporeni snimak na kojem se slabo šta vidi, a vrhunac statistike je saznati listu asistenata. Zanemarimo kriminal, siromaštvo i politiku i pravimo se da je normalna liga i normalna država. Pa napravite nešto za promociju te lige, smislite neku priču oko toga, barem napravite emisiju i stavite neku voditeljicu da zbog nje gledaju. Kad se ona jedna pojavila na stadionu odjevena u nešto sa cvijećem svi su pisali o tome. Neki hrvatski trener koji je radio u Poljskoj je davao neki intervju i rekao da tamo za vikend na nekom kanalu po čitav dan ide emisija u studiju o prvoj poljskoj ligi i narod to gleda. Osrednja liga, ali je njihova.

Prica se da je Liverpul zahvatils Covid situacija vecih razmjera te da ce se vrlo vjerovatno naredne njihove utakmice odgoditi.

Jebo majku bas kad im odlaze Matip, Keita, Salah i Mane oni tad pozitivni. Jesu al malo sutra...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.