23. decembar 2021.4 god. comment_322557 Kako to sad? Pojedinim klubovima moze svakako, nama nikako. Prijavi
23. decembar 2021.4 god. comment_322562 Leeds ima pored korone i mnogo povreda, pa zato, nisam gledao sta je fazon kod wolvesa i watforda, ali i tamo je bila havarija, pa nemaju dovoljno igraca. Prijavi
23. decembar 2021.4 god. comment_322563 Odgodise pool leed i watford vukoveposto ce odgodit leeda lpool. Robertson ce propustit celsi zbog crvenog kartona Prijavi
24. decembar 2021.4 god. comment_322573 S tim da je Egipatski savez svakako dozvolio Salahu da nastupa protiv nas te bi sutra poslije utakmice putovao za Egipat. https://twitter.com/TheAthleticUK/status/1474101878929641473?s=20 Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322591 Taman kad pomislis, stigao je tezi protivnik Cityu, mozda konacno kiksaju, oni zabiju 6 komada. Ma daj ba.. Arsenal 5 komada danas, ne mogu da vjerujem. Conte preporodio kokoske, steta sto su bas njega uspjeli dobiti, sad su i oni prijetnja definitivno. Preteska liga, prejaki protivnici, nazalost. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322592 Al i igra City predobro, tesko je manu naci. U prvom su mogli dati 7-8 golova. Sposobni su da drze konstantu na desetak utakmica zaredom, sto izadje po 2-3 mjeseca. Ono sto je sigurno jeste da je Guardiola napravio skoro nepobjedivu ekipu kada je ligaski sistem u pitanju. Cak i kada je Liverpul uzeo titulu morali su osvojiti preko 90 bodova. Realnost je da je protiv takve konkurencije skoro pa nemoguce osvojiti prvenstvo. Moras odigrati savrsenu sezonu sa preko 90 bodova i nadati se da City nece osvojiti i tad vise od tebe. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322593 Tacno tako. I sta je meni jos fascinantno, danas npr u prvom poluvremenu, imali su 4 suta, od toga svih 4 u okvir gola i naravno 4:0 na semaforu. Strasna realizacija. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322594 Norwichu smo mi dali 7 golova sa ovim napadom koji ima hiljadu mana, tako da nije iznenađenje da ih je i Arsenal razmontirao. Arsenal je jako dobar protiv ovih slabijih, ali su katastrofa protiv najjačih timova. City 5 komada, Liverpool 4, a mi samo 2 gdje je moglo puno više. Protiv ovog Citya možeš osvojiti titulu tako što od početka počneš pobjeđivati svaku utakmicu. Liverpool je vrlo rano one sezone stvorio ogromnu prednost i poslije poraza u derbiju City je digao ruke od napada na titulu. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322595 Ali je cinjenica da je ovaj City izuzetno dobra ekipa koja bez problema moze osvojiti 90+ bodova. Chelsea je u svojoj historiji samo 2 puta premasio 90 bodova. Murinjov i Conteov Chelsea. U obje utakmice obarali smo rekorde kao sto je najmanji broj primljenih golova u historiji premiershipa kao i broj uzastopnih pobjeda kada je Conte u pitanju. Dakle iznad prosjecne predstave i kao takve bi dan danas bile mozda nedovoljne da osvojimo titulu. ` Pardon, Chelsea je 3x premasio 90 bodova. Uređeno 26. decembar 2021.4 god., autor izmjene: hamco Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322597 Pepe je trenercina, a ljudi neka pricaju sta hoce. Sto ne osvoji ligu prvaka onda ako je trenercina Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322598 Sto ne osvoji ligu prvaka onda ako je trenercina Zato sto osim znanja treba i doza srece da se uzme Liga prvaka. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322599 City nerijetko igra sa 5 kreativnih igraca na terenu, kod nas su uvijek maksimalno 3. Igra im se temelji na brzim dodavanjima, promjeni pozicija i utrcavanjima. Nemaju alibi igrace na terenu, svaki veznjak daje smislene direktne pasove. Rodri je defanzivni veznjak sjajnog suta, dobro gradjen, jak. Pravi prototip starih dobrih veznjaka, ali nasao svoje mjesto u takvoj ekipi. Nijedan igrac im ne usporava igru kao kod nas Alonso, pa tako se ne moze desiti da lopta dodje do nekog ko je sporiji od ostalih. Ofanzivan nogomet danas je moderan. Ne znas napraviti igru, nema te. A ko je najbolji na kraju pobjedjuje i osvaja trofeje. To su Liverpul i Siti, oni postavljaju trendove. Okej mi smo dobili prosle sezone Sitija u tom finalu. To nas je spasilo na duze staze u evropskim kupovima, ali sto se tice domacih takmicenja oni nas ubrzano stizu i prestizu jer imaju takvu igru. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322600 Pep Guardiola je najbolji trener i to ubjedljivo. Mnogi ce reci da trosi mnogo, sto je istina ali trose i drugi treneri pa ni blizu nemaju ovakve rezultate kao on. Realno, posle Pepa ide Klopp pa onda ostali... nazalost po nas, ta dva najbolja trenera danasnjice treniraju upravo nase rivale. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322601 Ne znam. Meni je klopp broj 1. Nema sredstva kao pep al doso u raspali pool. Uzeo cl, uzeo ligu. Dortmundom igro finale lp Ne znam jel uzimo bundesku. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322602 Pep je trener koji je u stanju napraviti najdominantniju igru, ali to nije u stanju napraviti bez 20 klasnih igrača koji koštaju po 50 miliona. Klopp može i sa nešto slabijim kadrom da uspije. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322603 Uzeo je Klopp Bundesligu 2x. Nema sta, vrhunski trener. Ipak nacin na koji Guardioline ekipe igraju za moj ukus je bolje zato jer prije svega imaju sposobnost bolje konntrole nad utakmicom nego Kloppove. Klopove ekipe igraju na snagu, trku, rock&roll fudbal, heavy mettal. Doduse, Kloppove ekipe igraju atraktivniji fudbal od Pepovog. Guardiola umije da kontrolise utakmicu mnogo bolje nego Klopp. Btw: diablu je Klopp oduvijek Flopp. Zanimljivo kako neko vidi drugacije neke stvari. Uređeno 26. decembar 2021.4 god., autor izmjene: hamco Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322620 Pa dobro, sad samo jos da pobedimo Siti i Liverpul i na konju smo. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322628 Uzeo je Klopp Bundesligu 2x. Nema sta, vrhunski trener. Ipak nacin na koji Guardioline ekipe igraju za moj ukus je bolje zato jer prije svega imaju sposobnost bolje konntrole nad utakmicom nego Kloppove. Klopove ekipe igraju na snagu, trku, rock&roll fudbal, heavy mettal. Doduse, Kloppove ekipe igraju atraktivniji fudbal od Pepovog. Guardiola umije da kontrolise utakmicu mnogo bolje nego Klopp. Btw: diablu je Klopp oduvijek Flopp. Zanimljivo kako neko vidi drugacije neke stvari. Ma vrhunski trener, vidi samo sta radi sa Citijem i koliko dugo ljudi melju. Ne valja kad trener trosi pare a ne valja ni kad ne trosi. Pep se odlicno ovde snalazi. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322634 Sjecam se kakve sam ovdje bitke vodio objasnjavajuci ljudima da je Klopp bolji trener od Pocchetina. A mnogi su mislili suprotno. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322636 Uzeo je Klopp Bundesligu 2x. Nema sta, vrhunski trener. Ipak nacin na koji Guardioline ekipe igraju za moj ukus je bolje zato jer prije svega imaju sposobnost bolje konntrole nad utakmicom nego Kloppove. Klopove ekipe igraju na snagu, trku, rock&roll fudbal, heavy mettal. Doduse, Kloppove ekipe igraju atraktivniji fudbal od Pepovog. Guardiola umije da kontrolise utakmicu mnogo bolje nego Klopp. Btw: diablu je Klopp oduvijek Flopp. Zanimljivo kako neko vidi drugacije neke stvari. Ne bih se baš složio da Liverpool igra još uvijek heavy metal nogomet, možda pokoji derbi ali 90% utakmice ne. Danas su puno bliži Pepovom nogometu, puno posejda i kontrolirani nogomet, ustalom tom transformacijom su i osvojili ligu, heavy metal je zabavan al ne osvaja lige Prijavi
27. decembar 2021.4 god. comment_322646 Klopp je isfurao svoje, sada im samo preostaje padanje. Standardno kod njega, jos mozda ovu godinu da izgura sa solidnom godinom i to ce biti to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.