Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Osvojeni bodovi (po utakmici) od 1. decembra:

1. Manchester City - 3.00
2. Tottenham - 2.43
3. Liverpool - 2.13
4. Manchester United - 2.13
5. Arsenal - 1.71
6. Wolverhampton - 1.57
7. West Ham - 1.56
8. Chelsea - 1.45
9. Brighton - 1.43
10. Leeds - 1.43
11. Southampton - 1.25
12. Leicester - 1.17
13. Crystal Palace - 1.00
14. Aston Villa - 1.00
15. Newcastle - 0.86
16. Brentford - 0.78
17. Norwich - 0.78
18. Everton - 0.67
19. Burnley - 0.40
20. Watford - 0.14
https://twitter.com/Squawka/status/1484972322847182851?t=aQvmy66ml8QhSd1hP-v3wA&s=19

Treba obratiti paznju na njega kao potencijalno pojacanne u buducnosti.

Covek je citao napade Sitija ko penzioner novine.

https://twitter.com/Squawka/status/1484972322847182851?t=aQvmy66ml8QhSd1hP-v3wA&s=19

Treba obratiti paznju na njega kao potencijalno pojacanne u buducnosti.

Covek je citao napade Sitija ko penzioner novine.

On ce u liverpool

Pa s tim novim pravilom bukvalno su ucinili kompletno prvenstvo skoro neregularnim. Jer da je ovako bilo mnogim ekipama bi se vec odigrane utakmice sigurno odgodile. Ja sam za to da se igraju sve utakmice bez obzira koliko igraca bilo pozitivno, pa taman morali i juniore ubacivati. To je najpostenije, niko ne moze utjecati na pozitivne testove i ako nemas srece, jednostavno nemas. Ostalo je sve siva zona.

Ovo direktno ide na stetu Celsija. Pravo u meso. Mogli su barem javno da kazu da su se nameracili na nas, ne ovako izokola.
Nasi su morali da igraju svaku jebenu utakmicu bez obzira koliko igraca smo imali "zdravih" a sad se setili da otkazuju. Nabijem na kurac i FA i PL i sve u picku materinu.
Najbolje da sad uvedu neku pauzu dok mi igramo ovo Svjetsko klubsko, nek se malo odmore dok nasi igraju utakmice. Treba to predloziti, sigurno bi prosao prijedlog.
Liverpool dobar posao napravio, samo me zanima gdje ga planira jer tesko je povjerovati da ce klupirati Manea ili Salaha.

Tottenham slabo.

Greenwood debil, ako je istina sve ovo, nek ostari u zatvoru, dodju brzo do novca i misle da mogu sve.
Liverpool - Imali su samo jednog igrača koji može zamijeniti Salaha, Manea i Firmina. Sad imaju još jednog, a i osigurali su se ako neko od njih ode. Salah bi mogao na ljeto da ode ako se ne dogovore oko ugovora. Taj Diaz će imati baš malu platu.

Tottenham - Ništa posebno, igrači da pojačaju rotaciju, a nisam siguran ni da će je pojačati.

Everton - DvdB će im dobro doći pored ovih mrtvaca, ali im više treba pravi playmaker.

Newcastle - Daj šta daš, negdje će ubosti dobrog igrača, negdje ne.
Cudi me da Newcastle nije doveo stopera.
A nije da ga nisu ganjali, samo se nisu uspjeli dogovoriti sa Sevillom za D. Carlosa, i onog iz Francuske takodjer.
Svejedno, ocekujem da ostanu u ligi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.