27. novembar 2021.4 god. comment_321416 Ma tesko je sklopit nekakav tim. Golman mozda Mendy, ni ramsdale nije los u zadnje vrijeme. Odbrana bi mi bila James rudiger i cancelo na lijevom beku, drugi stoper hajmo stavit dijka iako nista posebno nije se pokazao. U vezi mi samo Gallagher na pamet pada. Napad bih reko Salah Antonio i Benrahma iako ova zadnja dvojica nista posebno u zadnje vrijeme al sveukupno gledajuci, pocetak sezone su razvalili. Prijavi
27. novembar 2021.4 god. comment_321417 Dosta slično onome što sam ja sklepao: Mendy - James, Rudiger, Van Dijk, Cancelo - Rice, Gallagher, B. Silva - Salah, Antonio, Mane Drugi tim: Ramsdale - Trent, Dias, Zouma, Chilwell - Kante, Pogba, Smith-Rowe - Raphinha, Vardy, Cornet Van Dijk i Dias više na neko ime, nisam puno obraćao pažnju. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321428 Klopp nastoji da ostavi salaha i manea za utakmicu protiv celsija 2 januara pa da tek onda idu na africki kup Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321537 Chelsea, Liverpool, City i Westham jedini timovi sa golrazlikom u plusu Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321538 Evo golova i načina na koji su padali. Ove statistike se inače mogu naći na linku https://www.whoscored.com/Regions/252/Tournaments/2/Seasons/8618/Stages/19793/TeamStatistics/England-Premier-League-2021-2022 samo sortirate šta vas zanima. Naša odbrana daje puno golova, ali nisu svi ti golovi poslije prekida. James i Chilwell daju uglavnom iz igre jer su u ovoj formaciji 4. i 5. najistureniji igrači, a bila je grafika za jednu utakmicu da je James bio najofanzivniji igrač ekipe. Chalobah je dao jedan poslije prekida, Rudiger je dao 2 poslije prekida, Silva jedan, Havertz jedan, Alonso direktno iz slobodnjaka i to je to. West Ham očekivano najbolji kad su kontre + prekidi u pitanju. Prijavi
2. decembar 2021.4 god. comment_321724 Sta je ovo niko da prokomentarise ovaj bizaran go Arsenala protiv Uniteda? Ja sam misljenja da je sudija trebao prekinuti igru jer je De Gea lezao i kasnije dodijeliti loptu za Arsenal. Prijavi
2. decembar 2021.4 god. comment_321725 Ja bih ga priznao. Ležao je 3 sekunde, niko nije primjetio osim Freda dok Smith-Rowe nije šutnuo. Na ovaj način se može zloupotrebljavati povlašten položaj golmana. Čim zagusti lezi i žali se na povredu. 2 minute kasnije ovi se vrate u odbranu, sudijsko podbacivanje i nabiju je na protivničku polovinu. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321754 Korektan gol totalno, nije ga ubio ili u glavu udario, malo ga nagazio i De Gea pao kao da je mrtav i uz to njegov igrač, koliko su golmani udaraca primili ali nikada nisu onako padali dok lopta nije na sigurnom Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321831 Ne postoje rijeci da opisem osjecaj nakon pobjede Liverpula u 95. minuti. Jebem vam majku u picku, oni nasi manekeni garant vec negdje jedu kavijar, igraju igrica, pijuckaju pivu dok se ja ovdje nerviram. Jebem vam svima matere ojjj jesam se iznerviro. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321832 Hamco iskuliraj tebra, ja sam se od titule poceo oprastati kad je Cilvel sjebo koljeno prije par sedmica. Tesko cemo svakako drzati korak za Liverpulom i Sitijem. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321833 Iskreno ja samo gledam nas, Liverpul i City su ekipe koje znaju kako uzeti 90+ bodova, mi mislim da nismo na tom nivou jos. Zato se nadam da necemo totalno potonuti u decembru ono kako mi znamo. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321834 Mi nijedan bod ove sezone nismo osvojili u finišu utakmice. Sve utakmice u kojima smo pobijedili su bile riješene puno prije kraja. Najkasnija pobjeda nam je možda protiv Zenita u Ligi Prvaka, a i tu smo dali gol u 70 i nekoj. Da imamo još taj faktor provlačenja u zadnjim minutama kada ne ide bili bismo izdvojeni na prvom mjestu. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321836 Mi nijedan bod ove sezone nismo osvojili u finišu utakmice. Sve utakmice u kojima smo pobijedili su bile riješene puno prije kraja. Najkasnija pobjeda nam je možda protiv Zenita u Ligi Prvaka, a i tu smo dali gol u 70 i nekoj. Da imamo još taj faktor provlačenja u zadnjim minutama kada ne ide bili bismo izdvojeni na prvom mjestu. Eh da ima, ali mozda je to stvar mentaliteta ekipe. Dovoljno je reci da mi pod Tuchelom nismo uspjeli iz rezultatskog zaostatka nekoga pobijediti, a mislim da smo posljednji pobijedili poslije rezultatskog zaostatka Aston Villu u junu 2020 godine... Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321837 Ma imaju i srece, i Liverpul i City, pogotovo Liverpul. Al jebat ga. Nama je bitno da nas malo pomazi sreca sa ovim povredama. Liverpul nema klupe iako je danas Origi dao gol ali generalno ako im se Salah ili Mane povrijede a svakako ce ici na ACN, oni ce biti u problemu. Medjutim, tu je City po meni najveci favorit. Toliko igraca imaju i ko god da im se povrijedi imaju dostojnu zamjenu. Plus imaju i dobar sistem, ove hadalje oni pobjedjuju sa pola snage. Jednostavno mi ove sezone nemamo srece s povredama, a sad su nam se pocele desavati i individualne greske. Napadaci su nam i dalje najveci problem i oni moraju posto poto pronaci neki golgeterski niz. Mi u januaru moramo ici po lijevog beka, ja Alonsa vise ne mogu da gledam. Naravno da jos nije kraj, imali smo malo i peha u vidu Burnleya i Uniteda, ali Tuchel mora biti svjestan da se neke promjene moraju raditi ukoliko misli ostati u utrci za titulu do kraja sezone. Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321863 Bernardo Silva je jednostavno propao nakon one smiješne kazne zbog šale na nekoj društvenoj mreži na račun svog prijatelja Benjamina Mendya. Međutim, otkako je Mendy iza rešetaka, Silva se preporodio. Golovi, asistencije, driblinzi.. poslije Salaha najbolji igrač lige. A na početku sezone ga je City skupa sa parama nudio Tottenhamu za Kanea. Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321874 United je danas sa Ragnickom pokazao znakove zivota, pogotovo prvih 45 minuta igrali su solidan presing. Vidjet cemo na sta ce to liciti ali ce sigurno biti bolje nego pod Oleom. Ide im na ruku i lagan raspored, bukvalno mogu uvezat 4-5 pobjeda bez problema. Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321876 Gerrard odlicno krenuo sa Villom. 4 utakmice 3 pobjede. Poraz protiv citya samo Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321878 Ovo kolo bukvalno svi favoriti upisali pobjede osim nas. Nisam zadovoljan, nadam se da cemo ponovo uvezati neki niz pobjeda. Solidan je bio Manchester u prvih 45 minuta, kasnije po starom, valjda se igraci umorili ili sta im je vec bilo. Opet go iz nicega i vrijedna tri boda u borbi za TOP4. Trebat ce vremena da ih Ralf posluzi ali da ce biti opasni u nastavku sezone to sigurno. Promjenu su proces za koje potrebno je vrijeme. Conte upisao sigurno pobjedu, Kane jos uvijek samo 1 pogodak u ligi. I oni ce vremenom biti opasni, jos ako se Kane raspuca. Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321879 United će dosta napredovati u narednom periodu, ali očekujem i da ih sreća polako počne zaobilaziti. Kane je i na početku karijere uvijek sporo ulazio u sezone, prije ili kasnije će da ga krene. Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321885 Koliko je ugovora ostalo Kaneu u Totenhamu? Istice 2024e Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321887 Istice 2024e idealno vrijeme za zaganjati, mozda cak i wernera ukljuciti u trampu, mada ja bih njega i ostavio neka ga neka trci. ja bih radije lukakua mjenja, al to je nemoguce, tek stigao + kostao 100 miliona Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321889 Da li mislite da se moze Lukaku bolje iskoristiti nego sto ga trenutno koristimo samo kao mantinelu? Ja sam misljenja da Lukaku moze pruziti mnogo ovoj ekipe ali jedini uslov je da se fizicki i kondiciono dovede u red. Prijavi
6. decembar 2021.4 god. comment_321890 Definitivno se može bolje koristiti. Nama napadač služi da odigra dupli pass i da osvoji zračni duel, dok se neke druge ekipe trude da proigraju napadača. Gledao sam sinoć neke golove koje je zabio Lewandowski još na početku karijere u Bayernu. Stoji na 16 metara od gola, na liniji odbrane, i čeka da mu neko podvali loptu. On pobjegne za korak odbrani i ima 1 na 1 situaciju. Kod Leicestera također Vardy jako malo sudjeluje u igri, stoji na granici offsidea i čeka da pobjegne. Naš napadač stoji leđima okrenut od gola i nikad neće doći u tu situaciju. Mogli smo komotno Abrahama ostaviti da radi to isto. Lukaku u Belgiji puno više ima loptu u nogama, a mislim i da je u Interu bilo tako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.