Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kako ne može, PSG je uvjerljivo prvi... Ili misliš na prošlu sezonu? ah to suđenje trenerima nakon pola sezone...

Sudije su toliko podjednako loše da se ne sjećam šta nam je tačno on skrivio.

Usrao nam oba finala FA kupa protiv Arsenala i onu utakmicu protiv Livarpoola sa pocetka sezone.

Sudio je i utakmice protiv Uniteda cini mi se. Situacija kad je Batshuayi dobio od Maguirea po medjunozju, pa opet Maguire sa onim hrvackim zahvatom na Azpilicueti u sesnaestercu. Protiv Spursa kada je rezervni golman krvnicki naletio na Alonsa a ovaj dosudio faul nad golmanom.

Niz je situacija u kojima nas je zakinuo a opet ga FA postavlja da sudi nase utakmice. Ovo mu je treca koju ce nam suditi ove sezone.
Ne znam da je Rangnick neke aman trenerske rezultate imao. Na stranu sta je radio mimo terena. United ima bas lose vodstvo, ljudi lutaju gore nego mi onomad kad smo Robbieja mijenjali debelim konobarom i slicno. Ovoga su doveli jer je sad u modi imati njemackog trenera. Ali eto moguce da covjek slozi rezultate, zapravo jako je tesko biti ovako los s onako jakom i potentnom ekipom. Ljudi imaju strasne igrace a kaskaju vec preko 10 bodova.
https://twitter.com/brfootball/status/1463916380898607109?t=MPCXLMM2VcnUJrDewcq_4A&s=19

Tesko ce uzeti trofej ove sezone ali je covjek veliki fudbalski um. Sigurno ce MUFC profitirati iz ovoga, postavit ce sjajne temelje za Pochetina ili Ten Haga.

Kad je Van Gaal došao Leicester je bio klub koji je tek ušao u PL. Toliko vremena je prošlo, tako da ova i ona ekipa nemaju puno dodirnih tačaka.

Van Gaal im nije dao da odigravaju iz prve, Mourinhu je trebalo dosta vremena da ih oduči od toga.

Kako god, neće biti gori nego što jesu i nakon dugo vremena uprava pokazuje neku viziju.

Ove sezone svakako teško mogu do nekog važnijeg trofeja. S obzirom da je ovaj (ako sam dobro shvatia) tu kao trener samo do kraja sezone, a onda će dogodine preći u upravu kao sportski direktor rekao bih da je taj drugi dio važniji dio ovog. To znači da će konačno dovesti čovjeka u upravu koji je iz nogometa a do bi moglo bit vrlo dobro za njih. U Leipzigu je napravio odličan posao. Vidjet ćemo kako će se snaći u klubu veličine Uniteda

Kakve su ovo izjave za Tuchela i Kloppa, nipodaštava njihov uspjeh. Nisam previše upućen, ali na osnovu ovih par izjava i stanja koje je ostavio u Rusiji djeluje kao kreten.

Hoffenheima je doveo iz 5 lige u 1, stvorio je Lipzige... Za Rusije ne znam kako mu je išlo...
A očito je pun sebe, po tim izjavama, što nipošto ne znači da je loš trener.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.