13. novembar 2021.4 god. comment_320962 Lampard je imao itekako dobru sansu kod nas. Dali mu otvoren put do pozicije trenera na vrhunskom nivou. Da nije previse drkao i pravio se takticar, zapravo samo da je nastavio s igrom koju je forsirao na pocetku ja vjerujem da bi i danas bio u Celziju. Ovako mu je tesko graditi sve ispocetka, rekao bih cak i teze nego da je vodio samo Derby. Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320976 Steta ako je istina. Čuj šteta.. Sreća po njega pa se nije uhvatio toga, samo mu treba još jedan neuspjeh, a tu ništa sem neuspjeha ne bi ni napravio. Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320977 Šteta za Norwich. Kod njih može da dođe samo neki anonimus kako bi se čulo za njega, kao onaj Xisco Munoz što je trenirao Watford. Nikom drugom to ne treba u životu. Prijavi
16. novembar 2021.4 god. comment_321042 https://www.chelseafc.com/en/videos/v/2021/11/15/porto-uncovered---episode-one--the-journey-CdK7P0NO Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321087 Wow, ima li informacija o drugim ligama da se uporedi? Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321110 United izgubio od Watforda 4-1. Iduće kolo dolaze na Stamford Bridge. Naši nek' ne pomišljaju da prospu bodove. Ovo se mora dobiti. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321113 U članku u kojem sam ovo našao je bilo priče samo o PL i samo ova slika. Ne znam za ostalo, zanima i mene. Ne znam šta da kažem za ovaj United. Koliki god da su raspad sa Solskjaerom, opet su nas redovno pobjeđivali ili igrali neriješeno sa nama. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321115 Liverpool dosta bolji od Arsenala kao sto smo i navikli zadnjih nekoliko sezona i na sve to Tavares poklonio go Joti. Nije mi drag ovaj Arteta al mi je bilo lijepo vidjeti da se neko zakacio s onom njemackom krivozubom hinjom na klupi Liverpoola. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321127 Idealan scenario bi bio da Ole ostane i za vikend, da mi pobjedimo i da onda dobije nogu. Mada sve je izvjesnije da ce dobiti otkaz. Fabrizio Romano: Razgovori Uprave Manchester Uniteda su u toku. Tema je položaj Ole Gunnara Solskjaera. Dio Uprave zahtjeva da se Solskjaeru otkaz uruči odmah večeras. Nakon očajne utakmice protiv Watforda, to je sve izglednije. Konačnu odluku će donijeti Joel Glazer. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321128 https://twitter.com/fabrizioromano/status/1462193290074333186?s=21 Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321129 Jbm ti watford al nas yeba. Sva sreca pa ih conte ne moze preuzet Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321130 Kažem ja da je Watford najbeskorisniji klub u ligi. Napokon uzmu bodove nekom i ova ljudina dobije otkaz. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321134 Je glup United, da su mu dali otkaz par tjedana ranije mogli su uzet Contea, ovako ništa od Contea a sve jedno će dat otkaz Oleu Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321135 Je glup United, da su mu dali otkaz par tjedana ranije mogli su uzet Contea, ovako ništa od Contea a sve jedno će dat otkaz Oleu Oni zele Zidana. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321136 Je glup United, da su mu dali otkaz par tjedana ranije mogli su uzet Contea, ovako ništa od Contea a sve jedno će dat otkaz Oleu Jeste al opet bolje ikad nego nikad. Ja samo ne bih volio da dovedu Ten Haaga ili Ragnika. Zidane, Rodgers ili Pochetino, to su sve talasike i nece nista posebno bolji biti. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321140 Sta covjek da każe, moralo se i ovo desiti, sta su mu sve istrpili, na kraju ti Watford strpa 4 komada, jednostavno nije bilo drugog izlaza. Oni sada trebaju nekog ko će za dvije sedmice reorganizovati ekipu, zategnuti redove, jednostavno neko ko će momentalno ugasiti požar, neko ko će momentalno vratiti samopouzdanje ekipe. Mislim da Zidane nije tip trenera za "gašenje požara", mislim da njemu treba puno zdravija atmosfera da bi nesto napravio. Conte je bio idealan za tu ulogu, vidjet cemo sta ce biti.. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321142 Oni zele Zidana. Mislim da im Zidane nije dobar izbor. Svi pamte te njegove 3 CL za redom a zaboravlja se njegov drugi mandat u Realu gdje nije baš najslavnije proša. U tom prvom mandatu ima je ekipu koja je već od prethodna dva trenera dobro vođena i koja je na svakoj poziciji imala ponajbolje igrače na svijetu u svom primeu, i tu se on dobro snašao (tko ne bi) kao dobar motivator i netko tko očito zna radit s ljudima (zvijezdicama), u drugom mandatu kad je nešto trebao izgraditi nije baš išlo. United je daleko od izgrađene ekipe i puno je bliže drugom mandatu u Realu nego prvom Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321148 Dosta toga je čudno i ne znam hoćemo li ikad dobiti prave odgovore. Šta se čekalo do sada? Što mu otkaz nisu dali na pauzi? Što je on išao u Norvešku? Oduka je ispravna i tu nema nikakve dileme, samo je pitanje što baš sad, a ne nekada ranije ili nekada kasnije. Njima treba neko ko je autoritet, dokazano dobar trener i slobodan da ih preuzme. Mislim da ne postoji niko da ispunjava sve ove kriterije. Najlogičniji izbor mi je Zidane, ali nisam siguran da li bi došao sada kada je ponovo haos u klubu. Na početku sezone bi bio idealno rješenje. U međuvremenu su opet postali putujući cirkus. Shaw je dosta pao, Maguire da ne govorim, svi napadači su dosta lošiji otkako je Ronaldo tu, čak je i Pogba ponovo prestao da igra. Zidane bi znao i sa Ronaldom i sa Pogbom i sa ostalim zvijezdama. Ne bih se složio da mu je drugi mandat u Realu bio katastrofa. Ipak su osvojili ligu, a prošle sezone su mogli to ponoviti da nije bilo puno povreda u odbrani. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321155 Ma izgradjen je tim, popravio bi ih svaki trener. Samo treba dati taktiku igracima, oni ce isporuciti. Nadao sam se da ce izgurati barem jos ovu sezonu iako je sve oko Olea ocajno. Steta, ali sta ces, sada ide United krupnim koracima. Prijavi
22. novembar 2021.4 god. comment_321176 POCHETTINO LOL Zivi bili Glejzeri, jos dugo vodili United i da mu daju bar 3 sezone. Kad se setim da su ljudi ovde prizeljkivali Pocha. #:-S Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.