Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Lampard je imao itekako dobru sansu kod nas. Dali mu otvoren put do pozicije trenera na vrhunskom nivou. Da nije previse drkao i pravio se takticar, zapravo samo da je nastavio s igrom koju je forsirao na pocetku ja vjerujem da bi i danas bio u Celziju.
Ovako mu je tesko graditi sve ispocetka, rekao bih cak i teze nego da je vodio samo Derby.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Steta ako je istina.

Čuj šteta.. Sreća po njega pa se nije uhvatio toga, samo mu treba još jedan neuspjeh, a tu ništa sem neuspjeha ne bi ni napravio.

United izgubio od Watforda 4-1. Iduće kolo dolaze na Stamford Bridge. Naši nek' ne pomišljaju da prospu bodove. Ovo se mora dobiti.

Liverpool dosta bolji od Arsenala kao sto smo i navikli zadnjih nekoliko sezona i na sve to Tavares poklonio go Joti.

Nije mi drag ovaj Arteta al mi je bilo lijepo vidjeti da se neko zakacio s onom njemackom krivozubom hinjom na klupi Liverpoola.
Idealan scenario bi bio da Ole ostane i za vikend, da mi pobjedimo i da onda dobije nogu.

Mada sve je izvjesnije da ce dobiti otkaz.

Fabrizio Romano:
Razgovori Uprave Manchester Uniteda su u toku. Tema je položaj Ole Gunnara Solskjaera.
Dio Uprave zahtjeva da se Solskjaeru otkaz uruči odmah večeras.
Nakon očajne utakmice protiv Watforda, to je sve izglednije.
Konačnu odluku će donijeti Joel Glazer.
Je glup United, da su mu dali otkaz par tjedana ranije mogli su uzet Contea, ovako ništa od Contea a sve jedno će dat otkaz Oleu

Je glup United, da su mu dali otkaz par tjedana ranije mogli su uzet Contea, ovako ništa od Contea a sve jedno će dat otkaz Oleu

Jeste al opet bolje ikad nego nikad. Ja samo ne bih volio da dovedu Ten Haaga ili Ragnika. Zidane, Rodgers ili Pochetino, to su sve talasike i nece nista posebno bolji biti.
Sta covjek da każe, moralo se i ovo desiti, sta su mu sve istrpili, na kraju ti Watford strpa 4 komada, jednostavno nije bilo drugog izlaza.

Oni sada trebaju nekog ko će za dvije sedmice reorganizovati ekipu, zategnuti redove, jednostavno neko ko će momentalno ugasiti požar, neko ko će momentalno vratiti samopouzdanje ekipe. Mislim da Zidane nije tip trenera za "gašenje požara", mislim da njemu treba puno zdravija atmosfera da bi nesto napravio. Conte je bio idealan za tu ulogu, vidjet cemo sta ce biti..

Oni zele Zidana.

Mislim da im Zidane nije dobar izbor. Svi pamte te njegove 3 CL za redom a zaboravlja se njegov drugi mandat u Realu gdje nije baš najslavnije proša. U tom prvom mandatu ima je ekipu koja je već od prethodna dva trenera dobro vođena i koja je na svakoj poziciji imala ponajbolje igrače na svijetu u svom primeu, i tu se on dobro snašao (tko ne bi) kao dobar motivator i netko tko očito zna radit s ljudima (zvijezdicama), u drugom mandatu kad je nešto trebao izgraditi nije baš išlo.

United je daleko od izgrađene ekipe i puno je bliže drugom mandatu u Realu nego prvom

Dosta toga je čudno i ne znam hoćemo li ikad dobiti prave odgovore. Šta se čekalo do sada? Što mu otkaz nisu dali na pauzi? Što je on išao u Norvešku? Oduka je ispravna i tu nema nikakve dileme, samo je pitanje što baš sad, a ne nekada ranije ili nekada kasnije.

Njima treba neko ko je autoritet, dokazano dobar trener i slobodan da ih preuzme. Mislim da ne postoji niko da ispunjava sve ove kriterije. Najlogičniji izbor mi je Zidane, ali nisam siguran da li bi došao sada kada je ponovo haos u klubu. Na početku sezone bi bio idealno rješenje. U međuvremenu su opet postali putujući cirkus. Shaw je dosta pao, Maguire da ne govorim, svi napadači su dosta lošiji otkako je Ronaldo tu, čak je i Pogba ponovo prestao da igra. Zidane bi znao i sa Ronaldom i sa Pogbom i sa ostalim zvijezdama. Ne bih se složio da mu je drugi mandat u Realu bio katastrofa. Ipak su osvojili ligu, a prošle sezone su mogli to ponoviti da nije bilo puno povreda u odbrani.

POCHETTINO LOL

Zivi bili Glejzeri, jos dugo vodili United i da mu daju bar 3 sezone. Kad se setim da su ljudi ovde prizeljkivali Pocha. #:-S

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.