Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Apsolutno se slazem sa Adijem.

Medjutim, sam sebi ce pucati u koljeno ako ode u Norwich. Bukvalno nemaju ljudi sansu da se izvuku, svaka ekipa je mnogo jaca od njih pa cak i one najslabije.

Ako njih preuzme, i ako ispadnu u Championship, tad vec smatram da ce biti veoma tesko vratiti se treniranju solidnih ekipa a o dobrim ili odlicnim moci ce samo sanjati.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ako ima Newcastle sanse da se izvuce, ima i Norwich. Nije to toliko bodova razlike. Tek je 11 kola proslo.

Lamps mozda voli fm celendz :D

I ja sam ih uzeo na FM 22. Samo im treba stoper i defanzivni vezni, jer su ovi Normann, Lees Melou i Gilmour ofanzivniji, a treba im neko sto zna uzimati loptu bolje i ostajati pozadi. Kada u januar dodjem mozda uzmem i boljeg napadaca ili mladog da moze zamijeniti Pukkija povremeno, jer jedino ima Idah koji nije konstantan. Dobra ekipa kao sto sam i mislio.

Doduse i Sorensen zna odigrati dobro, mozda ga vrati Lampard na pravi put, talenat je.

Nije stvar samo u bodovima. Newcastle trenutno ima bolji kadar, a što je važnije ima i vlasnike koji su spremni da ulažu. Norwich to nema, uđu u ligu i ne kupe nikoga. Ko bi želio da trenira klub koji iz godine u godinu ulazi i ispada iz lige bez ikakvih ambicija? Samo lud čovjek može trenirati Norwich, a i Watford.

Nije Lampardov jedini trenerski posao u karijeri bila druga sezona kod nas. Napravio je dobre stvari u Derbyu i igrao finale play-offa za ulazak u PL. Kasnije je sa našom najslabijom ekipom ikada obezbijedio četvrto mjesto, igrao finale kupa i u Ligi Prvaka napravio šta se napraviti moglo u dvije sezone. Pokazalo se u čemu je dobar, a u čemu nije. Naravno da će ga neko uzeti, nije Gary Neville.

U Derbyu je napravio isto što i njegov prethodnik. Od pozitivnih stvari u Chelsea je to što je gurao omladince i što je htio protjerati igrače poput Alonsa. Sve ostalo je bilo negativno, odbranu nije znao postaviti do zadnjeg dana ni uz pomoć Barrya, a ni u napadu nisu ruže cvjetale. Ponašate se ko da je Lampard premija za ekipe poput Ville, ljudi doveli trenera koji je osvojio Škotsku ligu sa Rangersom. Naveo sam gore njegov realan domet trenutno.

U derbyu niko nije ocekivao da udje u play off, jer je imao kurcev tim, pa je uspio uz pomoc Chelseajevih igraca.

Dobar ce biti Lamps, ja cvrsto vjerujem. Ne znam da Newcastle ima nesto bolji kadar, osim sto imaju ASM, ali ima i Norwich Cantwella i Pukkija. Imaju vala i bolju odbranu od Njuke, tamo Clark, Lascelles, Manquillo i takvi propaliteti i dalje igraju.

Odbrana nije valjala, u napadu nisu ruže cvjetale, Kepa imao najgoru golmansku sezonu u historiji kluba i završili smo četvrti. Nije li to umjetnost onda?

ne, to je stvar loše konkurencije. Bili smo 15 bodova razdvojeni od drugoplasiranog.Blize smo bili 11. Southamptonu nego 2. Cityu.

U derbyu niko nije ocekivao da udje u play off, jer je imao kurcev tim, pa je uspio uz pomoc Chelseajevih igraca.

Dobar ce biti Lamps, ja cvrsto vjerujem. Ne znam da Newcastle ima nesto bolji kadar, osim sto imaju ASM, ali ima i Norwich Cantwella i Pukkija. Imaju vala i bolju odbranu od Njuke, tamo Clark, Lascelles, Manquillo i takvi propaliteti i dalje igraju.

dobar ce biti al za koga? frajer evo gotovo godinu dana bez ikakvog angazmana, isto ko da se svi otimaju za njega pa moze ici gdje mu je volja.

ja nesto mislim da je on ipak brzo skontao da ovaj posao nije za njega.

mozda bi bolje bilo da radi sa akademijom ili neki posao iz uprave.

Pa imas trenera koji odmore i vise npr. Allegri. Lampard odmorio godinu, taman.

alegri je imao od cega odmoriti, a od cega lampard?

Koja je to ekipa gora od Norwicha? Možda Brentford, ali očito imaju bolji sistem za osvajanje bodova na ovom nivou. Norwich je izgledao duplo bolje prije 2 godine i opet su glatko ispali i bili ubjedljivo zadnji. Norwichevi igrači su samo mladi pa djeluju atraktivnije, posebno na igricama jer brzo napreduju, ali u realnosti im nema spasa. Ako Newcastle ima samo ASM, onda Norwich nema nikog.

Newcastle igracki ima bolju ekipu od:
Norwicha
Watforda
Burnleya
Brentforda

Ja ipak ocekujem da ce ispasti Newcastle, Watford i Norwich. Burnley je nekadasnji Stoke i ako nista fizicki su jebana ekipa i imaju iskustva. Dyche to lijepo handle-a. 

Brantford je sve samo ne losa ekipa, koliko god da igracki nisu nesto sistemski su liijepo poslozeni i to su do sad vidjeli i Arsenal, Liverpul i Chelsea na svojoj kozi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.