7. novembar 2021.4 god. comment_320859 Cudna odluka Ville. Hvala kurcu da je Farke dobio napokon otkaz jebo mu Mclean mater i stavljanje debila u prvu, a svaku los bude. Mozda i Rodgers u Manchester United, vidjet cemo. Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320860 Pršte otkazi na sve strane. Više ambicije pokazuje Villa nego United, ali sumnjam da će im se nešto drastično promijeniti bilo ko da dođe na klupu. Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320861 Rodgers je dobar trener ali smatram da ni on nije dovoljno velik autoritet za ove pulene iz Uniteda. Kako god, svakako bi bio veliki upgrade u odnosu na Solskjera. Medjutim, ja mislim da nema sanse da on u pola sezone da otkaz u Leicesteru i predje u United. Drugo da je bio bez posla al ovako ne vidim da ce se to desiti. Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320862 Narednih 5 utakmica u Premerishipu: Leicester (A) United (H) Watford (A) WestHam (H) Leeds (A) Izmedju Leicestera i Uniteda igramo sa Juventusom. Jeben raspored imamo. Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320865 Trenutno su Leicester i United potpuno van forme, treba ih pobediti. West Ham ce biti najnezgodniji tu kako stvari stoje. :D Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320866 Jos jedna velika partija West Hama veceras, odlični su, velika pobjeda protiv Liverpoola. Mislim da ova reprezentativna pauza dolazi u losem trenutku za nas uvijek se u utakmici nakon te pauze teško sastavimo, puno bi bilo bolje da protiv Leicestera igramo sljedece sedmice. Protiv Uniteda pod vodstvom Olea nemamo neki dobar skor, tako da biće zanimljivo. Prijavi
7. novembar 2021.4 god. comment_320872 West Ham - ozbiljan tim, ove sezone rade ono što je Leicester radio u prethodne dvije. https://twitter.com/avfcofficial/status/1457339600167489540?s=21 Iznenadila me je ova odluka. U povratničkoj sezoni bili su na putu da ispadnu i Smith je bio zreo za otkaz. Tada su imali povjerenja u njega i pustili ga da izgura sezonu do kraja. Na kraju ih je ostavio u ligi, a prošle sezone smo vidjeli koliko su bili dobri. Jeste 10 bodova na 11 malo, ali sam očekivao više strpljenja. Prvo ime koje mi je palo na pamet za njihovog budućeg trenera je Terry, ipak im je bio pomoćnik do prije par mjeseci, a i rekao je da čeka samostalni trenerski posao. Može uvijek reći da su se raspali otkako njega nema. Ne znam šta je glavni razlog da igraju ovoliko lošije u odnosu na prošlu sezonu. Činjenica je da su im prošle godine svi odigrali sezonu života, od golmana do napadača. Ostali su bez Grealisha koji je imao nemjerljiv značaj, ali su doveli više igrača koji bi trebali da preuzmu njegov teret. Čini mi se da se nova ekipa još uvijek nije dobro posložila. Ne bi se trebali ozbiljnije boriti za opstanak, makar im Big Sam došao. Pauza za okupljanja reprezentacije su najbolji trenutak za smjenu trenera, posebno u timovima u kojima nema puno reprezentativaca. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320880 Ma imaju dovoljno dobar tim za sredine, tako ce i biti, kakav god trener da bude, a Smith je bio dobar i covjek i trener. Glupa odluka, ali sta ces. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320886 Ne razumijem kako mozes biti toliko slijep i tvrdoglav, braniti nekoga samo zato jer ti je prijatelj a citav svijet vidi gdje lezi problem. Laici i obicni navijaci kao mi vidimo gdje lezi problem, ali Neville ne vidi. https://youtu.be/xD60ScJFLd4 Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320888 https://twitter.com/fabrizioromano/status/1457808556531625987?s=21 Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320889 Teško će tu išta napraviti, neambiciozan klub totalno. Bolje da Villu uzme ako je ikako moguće. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320890 Posle Celsija otici u Norvic... S konja na magarca ni blizu nije dovoljno dobar izraz. Navodno ce Njukasl prvo krenuti po Tripijea. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320891 Utrkuju se engleski mediji nižeg nivoa u sastavljanju Newcastleovog tima Jedna verzija je bila: Dubravka - Lerma, Sule, Mings, Lewis - Willock, van de Beek, Kroos - Lingard, Wilson, Saint-Maximin Druga verzija koju sam vidio je sadržavala Coutinha, Tarkowskog i dr. Evo sad sam ukucao "newcastle line up under howe" i nema šta mi nije izbacilo: Koulibaly, Kane, Dest, Dembele.. Priča se da je Emenalo prvi pick za sportskog direktora. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320894 Sta ce Lerma na desnom beku? Znas da nema od toga nista ako su ga tu stavili. Koji je to medij, da ga prekrizim za ubuduce? Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320896 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1457763715344896001?t=igAu70l2DvVJfDVdle6XTA&s=19 Sta ovo konkretno znači? Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320898 Sta ce Lerma na desnom beku? Znas da nema od toga nista ako su ga tu stavili. Koji je to medij, da ga prekrizim za ubuduce? Ma neki goveđi medij, možda Sun. Facebook pojačao reklamiranje pa mi svašta iskače. Prijavi
9. novembar 2021.4 god. comment_320904 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1457763715344896001?t=igAu70l2DvVJfDVdle6XTA&s=19 Sta ovo konkretno znači? vracaju polako stajanje na tribinama, od 1. januara krece probna faza, pored nas tu je jos totenham, man utd, city i cardif. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320911 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1458517242715545604?t=di5Vs1Veu5O6YTXeKBn9Xw&s=19 Dobar izbor pravi Dzerard. Dovoljno jaka ekipa za sigurnu sredinu tabele, sve sto izvuce preko toga moze biti samo bonus. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320913 Zato lampard hoce norwich preuzet. Osudjen na championship. Unjesto da trazi nekog stabilnog premier ligasa Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320914 Sigurno je Villi prioritet bio Gerrard ispred Lamparda, ipak je više pokazao u trenerskoj karijeri. Ovako Lampardu šta ostane. Mislim da je bolje ne trenirati nikog nego trenirati Norwich. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320915 Zato lampard hoce norwich preuzet. Osudjen na championship. Unjesto da trazi nekog stabilnog premier ligasa Lamps mozda voli fm celendz :D Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320917 On ako preuzme Norwich i ispadne iz lige (vjerovantno ni kombinacija Klopp - Guardioila ih ne bi izvukli) moze okaciti trenersku karijeru o klin. Villa mu je bila bas idealan kandidat. Al jbga... bolje da saceka nego da preuzme Norwich. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320918 Vidim jedino Everton kao klub u kojem bi se u skorije vrijeme mogla otvoriti pozicija za njega. Ostali su ili nepoželjna sredina ili su prejaki za njegov nivo ili se otkaz ne može desiti u naredna 2 mjeseca. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320921 Ko će Lamparda uzet nakon onakvog debakla.. Sve što Tuchel više uspijeva sa ovom ekipom to Lampard tone dublje u očima ljudi.Norwich ili neki drugoligaš i jesu njegov domet trenutno ili nek ide u Škotsku. Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320922 Nije Lampardov jedini trenerski posao u karijeri bila druga sezona kod nas. Napravio je dobre stvari u Derbyu i igrao finale play-offa za ulazak u PL. Kasnije je sa našom najslabijom ekipom ikada obezbijedio četvrto mjesto, igrao finale kupa i u Ligi Prvaka napravio šta se napraviti moglo u dvije sezone. Pokazalo se u čemu je dobar, a u čemu nije. Naravno da će ga neko uzeti, nije Gary Neville. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.