Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Matip samo djeluje smotano kao i naš Zouma.

Fabinho je 1 na 1 neprelazan, samo mu je mana što ne drži liniju sa ostalima. Često ne bude offside jer je on ostao iza.

Moraju nekog da dovedu, ovi Phillips i Williams mogu odraditi 50% utakmica, ali teško će se moći osloniti na njih kad bude najbitnije.

Fazon je sto se pamte te greske koje napravi i ne gleda se sira slika. Momak je fizicki izuzetno mocan igrac. Za razliku od Zoume i igra u polju mu je sasvim dobra. Pa ne bi ga Klopp dzabe forsiro toliko. Nije vrhunski igrac ali je izuzetno dobar a pri tome jos mlad i ima prostora za napredak. 

Pa ta trojica su igrali jer nije imao ko drugi. Previse se sere po nekim igracima iako nema osnova za to. Druze, Joe Gomez je isto godiste kao i Tomory za kojeg se smatra jos uvijek da je talenat i da ima vremena za njega. Jedan ima iskustva i to kakvog iskustva dok drugi nema ni jednu sezonu profesionalnog fudbala. 

United pobjedom iz zaostale utakmice dijeli prvo mjesto sa Liverpolom, jbt mi smo imali 10 bodova vise od njih.

Fazon je sto se pamte te greske koje napravi i ne gleda se sira slika. Momak je fizicki izuzetno mocan igrac. Za razliku od Zoume i igra u polju mu je sasvim dobra. Pa ne bi ga Klopp dzabe forsiro toliko. Nije vrhunski igrac ali je izuzetno dobar a pri tome jos mlad i ima prostora za napredak. 

Zoumina igra u polju se dosta popravila, problem je koordinacija pokreta jer je preogroman lik ali popravio se kada je u pitanju igra sa loptom, samo dok se pomjeri to traje godinu, jebiga

Joe Gomez za Tomorija je obicna kita. Vidjet ce se kada ode Tomori negdje. Joe Gomez isto tako igra u Liverpoolu, jer mora, samo sto cesce ne moze.

Kako volim ovog diabla hahaha
Inače Gomez stvarno nije ništa posebno

United pobjedom iz zaostale utakmice dijeli prvo mjesto sa Liverpolom, jbt mi smo imali 10 bodova vise od njih.

Tko bi unazad par godina očekivao borbu uniteda i liverpoola za naslov, premiership se vratio na staro, romantika na najjače

United dobio Villu i sada je na čelu tabele sa Lpoolom. Dobar je bio UTD, zaslužili su pobjedu i gol koji su primili je bio je amaterski, bas su ispali ko debili tu. Ali opet penal koji je smiješan, ono se ne svira u Španiji 

Junajted tamo gdje sam ja očekivao da vidim nas, mi i dalje u kurcu, bez igre bez ičega

United je pre samo nekoliko nedelja terao Solskera, a sad su prvi, šta uradi serija dobrih rezultata, možda se tako i nas krene.
Kako smo Arsenal i Artetu vratili u zivot, to je nevjerovatno. Umjesto da ih tu noc uništimo igrom, zgadimo im fudbal, da Arteta dobije otkaz i sta sve ne, mi skinemo gaće, pustimo ih da nas pojedu i evo ga,imaju 3 pobjede u nizu i samo na par bodova su iza nas.

To samo Lampard može dozvoliti.

Kako smo Arsenal i Artetu vratili u zivot, to je nevjerovatno. Umjesto da ih tu noc uništimo igrom, zgadimo im fudbal, da Arteta dobije otkaz i sta sve ne, mi skinemo gaće, pustimo ih da nas pojedu i evo ga,imaju 3 pobjede u nizu i samo na par bodova su iza nas.

To samo Lampard može dozvoliti.

Lampard 150 iq, namerno pustio Arsenal da pobedi kako bi ih oslabio i dao im nadu da je Arteta pravi trener za njih.

• 3 sedmice kasnije...
Steve Bruce u 2021. godini i formacija 4-4-2 sa Kerolom, Zoelintonom i Vilsonom. Pa stvarno mi nikad ovi Englezi nece biti jasni, kakvi oni levatine guraju ko neke trenere.
I meni nije jasno zasto engleski klubovi vrte trenere u krug. Svi manji klubovi iste trenere furaju, Bruce, Sam, Hughes itd.
Znaci frajeri dokazano nemaju pojma, ok Sam Alardyce je spasavao klubove od ispadanja al svejedno je nizerazredni trener.

Brighton sa Potterom je npr zanimljiv i donijeli su nesto novo. Tako bi trebali i ostali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.