19. januar 2021.5 god. comment_308069 Englezi su ubjedljivo najgori treneri od kad pratim fudbal. Trenutno su Njemacki treneri mozda i najbolji. Forsiraju prije svega trku i fizicku spremu, svaka ekipa skoro da igra presing i atraktivan fudbal. Tim ekipama fali malo vise kvalitete u igrackom smislu ali svejedno treneri rade dobar posao. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308071 Od engleskoh trenera trenutno najbplji Potter i Smith. Ne pratim Gerrarda, ali ako bude išao postepeno možda bude nešto od njega. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308121 Nećemo tako, odličnih trenerskih imena je bilo na ostrvu, doduše trenutna situacija i jesta tanka. Zaboravljate Italijane kao menadžere, to vam je greška Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308234 Neregularan, ali odbrana je lako mogla spriječiti da se to desi. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308235 Vjerovatno je priznat, jer je Mings dobio loptu, drkao je i onda je Rodri oduzeo. Mislim, i ja bih svirao offside, ali ima neke logike. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308236 Vjerovatno je priznat, jer je Mings dobio loptu, drkao je i onda je Rodri oduzeo. Mislim, i ja bih svirao offside, ali ima neke logike. Nema bas nikakve logike. Ofsajd je ofsajd. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308237 https://www.youtube.com/watch?v=cj9Y-lCXG7s https://www.youtube.com/watch?v=8f39HPr_vlg da je Villa zabila ovako cityu bilo bi zaleđe...kraj priče i logike a ovi što tandrču strogo u jednu stranu vezano za ovo pitanje ograničeni su ko lift... pravilo je glupo, a onaj tko kaže da rodri tu ne utječe na igru nema veze s vezom, niti je ikada igrao nogomet pa da razumije išta... dobro kaže Owen, ako je to zbilja tako s tim fazama igre itd pizdarijama, onda će se mjenjati već na idućem sastanku..glupost čista i naravno, ako se već ne zna, prvo pročitati ŠTA JE SVE ZALEĐE Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308239 Nema bas nikakve logike. Ofsajd je ofsajd. Jebiga, tako je kako je, cim dodje igrac u posjed, a tamo neki nije ni isao na nju, nije offside. Sta treba da rodri radi, drka kurac dok on ne doda ili nesto uradi? Imao je Mings dovoljno vremena da se rijesi, ali nije. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308241 Ma ono i ja kontam šta treba da Rodri radi , da čega u opsajdu dok se Mings skonta šta će, ili dok se napad završi. Mislim ono logično da će se krenuti prema svom golu , igra DM- mora ići nazad, nema vremena da čeka. Ne kažem da je Diablo upravu ali ga razumijem šta hoće reći. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308248 Koja je ovo steta da Lampard ne zna izvuci ekipu iz kanala, jer je sva konkurencija totalno neuvjerljiva. Imas osjecaj da smo se s 5-6 uvezanih pobjeda lako mogli ukljuciti i u borbu za vrh tabele. Ali ovakvom igrom blize smo ispadanju. Evo Burnley tuce Liverpula, izgleda ovima bi se moglo polako vracati za svu nafaku prosle godine. Vidjecemo hocel makar svoju seriju bez poraza na domacem terenu odrzati. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308249 Hvala Burnleyu nas rekord nepobjedivosti koji je trajao 86 utakmica ostaje na snazi, Liverpool je stao na 68. Tuga da smo ovako losi, jedan United prvi a prije dva mjeseca su kasnili 6-7 bodova za nama. Zbog toga je ova situacija jos i zalija. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308250 Kad su svi loši, mi smo najgori. Primjer sezona kad je Leicester uzeo titulu. Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308251 Jao penala za Barnley. Hoce li se ikad stati u kraj ovome. Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308252 Što se tiče prvog gola Citya ja bih ga priznao, bez ikakve dileme Šteta što smo zaredali ovako loše, da smo makar malo solidnije odigrali bili bi još u dobroj poziciji, sad opet ide par "lakših" utakmica bilo bi lijepo kada bi vezali nekoliko pobjeda. Čuj jebeni United prvi, ljudi do decembra nisu mogli dati gol iz igre (bez penala) na svom stadionu Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308257 Zamisli koliko smo losi kad je jedan United sa Solksjaterom toliko bodova ispred nas. Strasno. Polijte se vodom svi kolektivno mamu vam jebem. Ne znam sta da kazem, svi mi navijamo za ovaj klub i zelimo sto veci broj bodova. Ipak, koliko je dobro za buducnost kluba da Lampard sad uveze 3-4 utakmice pobjede? Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308635 Smiješno, što diže zastavicu ako nije sigurnaI ako ju je već podigla, što nije igra zaustavljena Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308639 Igra se prekida kada glavni sudija dosudi offside. Greška pomoćnog sudije je što nije sačekala da se akcija završi i tek onda podigla zastavicu. Greška odbrambenih igrača i golmana je što su gledali je li zastavica dignuta umjesto da igraju. Uputstva su da se ove situacije puste i odigraju kao da se ništa nije desilo, kasnije će se pregledavati. Bilo kako bilo, WBA baš loš i slijedi im ispadanje iz lige. Ne može im ni Big Sam pomoći, ipak je ovo najgori tim kojeg je ikada imao. Mogu se spasiti samo ako neko od trojke Brighton - Burnley - Newcastle baš propadne. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308653 Ruku na srce nije odma digla zastavicu, zastala je, sačekala, akcija je usporena i nije obećavala toliko, vjerujem da bi i većina ostalih sudaca podigla zastavicu (ako bi ovo vidjeli kao offside golim okom). Igrači treba više da prate igru a ne da blenu u sudiju stalno Eh sad, da li je trebalo priznati gol, stali su igrači na sekundu bukvalno ali ne vjerujem da bi neko stigao da ovo izblokira, golman je ne bi odbranio nikad. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308659 Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308682 Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol. Slazem se, nije trebalo da bude priznat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.