Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Englezi su ubjedljivo najgori treneri od kad pratim fudbal.

Trenutno su Njemacki treneri mozda i najbolji. Forsiraju prije svega trku i fizicku spremu, svaka ekipa skoro da igra presing i atraktivan fudbal. Tim ekipama fali malo vise kvalitete u igrackom smislu ali svejedno treneri rade dobar posao.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Vjerovatno je priznat, jer je Mings dobio loptu, drkao je i onda je Rodri oduzeo. Mislim, i ja bih svirao offside, ali ima neke logike.

Nema bas nikakve logike.
Ofsajd je ofsajd.

https://www.youtube.com/watch?v=cj9Y-lCXG7s

https://www.youtube.com/watch?v=8f39HPr_vlg

da je Villa zabila ovako cityu bilo bi zaleđe...kraj priče i logike

a ovi što tandrču strogo u jednu stranu vezano za ovo pitanje ograničeni su ko lift...

pravilo je glupo, a onaj tko kaže da rodri tu ne utječe na igru nema veze s vezom, niti je ikada igrao nogomet pa da razumije išta...

dobro kaže Owen, ako je to zbilja tako s tim fazama igre itd pizdarijama, onda će se mjenjati već na idućem sastanku..glupost čista

i naravno, ako se već ne zna, prvo pročitati ŠTA JE SVE ZALEĐE 

Ma ono i ja kontam šta treba da Rodri radi , da čega u opsajdu dok se Mings skonta šta će, ili dok se napad završi. Mislim ono logično da će se krenuti prema svom golu , igra DM- mora ići nazad, nema vremena da čeka.  
Ne kažem da je Diablo upravu ali ga razumijem šta hoće reći.

Koja je ovo steta da Lampard ne zna izvuci ekipu iz kanala, jer je sva konkurencija totalno neuvjerljiva. Imas osjecaj da smo se s 5-6 uvezanih pobjeda lako mogli ukljuciti i u borbu za vrh tabele.
Ali ovakvom igrom blize smo ispadanju.

Evo Burnley tuce Liverpula, izgleda ovima bi se moglo polako vracati za svu nafaku prosle godine. Vidjecemo hocel makar svoju seriju bez poraza na domacem terenu odrzati.
Hvala Burnleyu nas rekord nepobjedivosti koji je trajao 86 utakmica ostaje na snazi, Liverpool je stao na 68.

Tuga da smo ovako losi, jedan United prvi a prije dva mjeseca su kasnili 6-7 bodova za nama. Zbog toga je ova situacija jos i zalija.

Što se tiče prvog gola Citya ja bih ga priznao, bez ikakve dileme

Šteta što smo zaredali ovako loše, da smo makar malo solidnije odigrali bili bi još u dobroj poziciji, sad opet ide par "lakših" utakmica bilo bi lijepo kada bi vezali nekoliko pobjeda.

Čuj jebeni United prvi, ljudi do decembra nisu mogli dati gol iz igre (bez penala) na svom stadionu

Zamisli koliko smo losi kad je jedan United sa Solksjaterom toliko bodova ispred nas. Strasno. Polijte se vodom svi kolektivno mamu vam jebem.

Ne znam sta da kazem, svi mi navijamo za ovaj klub i zelimo sto veci broj bodova. Ipak, koliko je dobro za buducnost kluba da Lampard sad uveze 3-4 utakmice pobjede?

Igra se prekida kada glavni sudija dosudi offside. Greška pomoćnog sudije je što nije sačekala da se akcija završi i tek onda podigla zastavicu. Greška odbrambenih igrača i golmana je što su gledali je li zastavica dignuta umjesto da igraju. Uputstva su da se ove situacije puste i odigraju kao da se ništa nije desilo, kasnije će se pregledavati.

Bilo kako bilo, WBA baš loš i slijedi im ispadanje iz lige. Ne može im ni Big Sam pomoći, ipak je ovo najgori tim kojeg je ikada imao. Mogu se spasiti samo ako neko od trojke Brighton - Burnley - Newcastle baš propadne.

Ruku na srce nije odma digla zastavicu, zastala je, sačekala, akcija je usporena i nije obećavala toliko, vjerujem da bi i većina ostalih sudaca podigla zastavicu (ako bi ovo vidjeli kao offside golim okom). Igrači treba više da prate igru a ne da blenu u sudiju stalno

Eh sad, da li je trebalo priznati gol, stali su igrači na sekundu bukvalno ali ne vjerujem da bi neko stigao da ovo izblokira, golman je ne bi odbranio nikad.

Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol.

Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol.

Slazem se, nije trebalo da bude priznat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.