26. decembar 2020.5 god. comment_307163 Rasford je bolji od svakog naseg krilnog igraca. Jesi li ozbiljan? Pulisic, Ziyech? Ocigledno ne pratis United, taj lik vise zicera masi od Wernera. Glumi Ronalda, suta s nekih 30tak metara, golubove ubija po stadionima. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307172 Ovdje su dvije teme. Prva je ko ima bolji sastav, mi ili United. Mislim da su male razlike i da postoji uporište da se misli i jedno i drugo. Rekao bih da smo mi mrvicu bolji. Sasvim mi je okej da neko drugačije misli. Pod kvalitetom mislim i na snagu prvih 11 i na širinu ekipe. Kad bih pravio najboljih 11 kombinovano, više bi naših bilo. Druga tema je Pulišić ili Rashford. Oni jesu ista pozicija, ali su potpuno različita funkcija. Rashford je, kako ja to volim reći, klasično gol krilo. Nešto kao Sterling ili Salah. On kreira isključivo za sebe, a često drugi kreiraju za njega. Pulišić je drugačiji tip, neko ko kreira i za sebe i za druge, dribla, probija stranu, centrira.. Zbog toga mi je Pulišić ispred Rashforda. Samo je problem što Pulišić više ne igra nego igra i zato nema neke brojke. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307173 Bruno Fernandes je najbolje pojacanje Uniteda posle Ronalda otkad znam za sebe, lik bas donosi prevagu na terenu. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307193 Prosecan fan Premier Lige kad doddje neki igrac iz Spanije: 'Uf, nece taj moci meda, u Engleskoj se ne svira svaki kontakt, brutalna liga, svi ce kosti da mu polome. Faulovi koji se sviraju Premier Ligi: Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307255 Ok slazem se, mozda sam pretjerao da su najjaci, ali ne mogu se oteti dojmu da su lose vodjeni i da bi sa boljim trenerom bili mnogo bolji. Odjednom je Pogba cirkusant, Martial nema pojma, Shaw debeli konj, Mcgvajer glava, bacene pare na Van Den Beka.. zapravo to su veoma veoma dobri igraci koji bi u drugacijem sistemu sa jasno definisanim idejama i taktickim zamislima bili jos bolji. Da ne pricam o Rashfordu i Bruni, uber klase od igraca. Mislim isto vazi i za nas ali potenciram u ovoj prici United. Rijetko vidjena ovako fizicki dominantna ekipa a usput i tehnicki potkovana. Odjednom Pogba cirkuzant ??????????? Lik je od momenta kada je došao u Junajted kurčina, pod svakim trenerom je bio isti, kurčina... Jedino ti i Garry Neville mislite da će od njega nešto biti Martial je gumena glava, inače je lik glup ko kurac ali nije loš špic, odlične fizičke predispozicije ima samo što je malouman Shaw od dolaska u Junajted ima problema sa povredama, fizičkom spremom i ponekad sa work-rateom Maguire nije toliko loš koliko se po njemu sere, razlog za to je što je plaćen brdo para, kapiten je Junajteda a ako si najskuplji stoper tog kluba i nosis kapitensku traku od tebe se ne očekuje da budeš stoper koji je malo bolji od prosjeka Što se Van den Beeka tiče tu se slažem, prvo ne znam koji su ga kurac doveli, da ga guraju negdje po krilu kada to nije, drugo ne znam što ga ne guraju na njegovu poziciju jer je momak odličan igrač... O tome da je Rashford neko vanserijsko krilo neću zaista napisati ništa... Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307274 Ja se jezim od postavljanja YT klipova i komparacija igraca po tome. Ali ako kod nekog igraca mozes vidjeti kakvim repertoarom raspolaze po YT to je Rasford. Lik ima savrsen sut bilo to lijevom ili desnom nogom, kontrola lopte u trku mu je bezprijekorna, slobodnjaci su mu takodjer dobri. Mislim covjek je postigao toliko atraktivnih golova u do sad kratkoh karijeri kakvi ozbiljni igraci nisu za citavu karijeru. Bilo to jedan na jedan, iz daleka, lijevom desnom. Lik je bukvalno kompletan krilni igrac. https://youtu.be/Wqn3Lcjudvk Prijavi
27. decembar 2020.5 god. comment_307338 U Boxing Day kolu nisu pobijedili Chelsea, Liverpool, Manchester United, Tottenham i Leicester. Sutra već novo kolo. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307366 Ove male razlike na vrhu imaju i svoje negativne strane. Ovako imamo osjećaj da su nam svi tu na pobjedu-dvije, a ustvari smo mi nigdje. Uzalud priželjkujemo kikseve drugih kad ne možemo to da iskoristimo. Ovim tempom ćemo na kraju imati 63 boda, što je prošle sezone sasvim slučajno bilo dovoljno za top 4. Dobro je što barem za razliku od prošle sezone, ove nekako pobijedimo ove manje utakmice i kada nismo na nivou. Primjer za to je West Ham od neki dan i Brighton sa početka sezone. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307437 Trenutno ne zaslužujemo bolji plasman od ovoga koji imamo. Očekivao se spor početak sezone uz lagani napredak i dizanje forme ali kod nas izgleda suprotno. Po svemu sudeći Lpool bi mogao do nove titule, pogotovo ako dovedu nekog stopera, City je kiksara, ovo ostalo sve tanko... Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307444 Liverpoolu oba stopera gotova do kraja sezone. Morat ce Fabinho i neko od djece retardirane... Tesko je sa takvom zadnjom linijom osvojiti ligu. Prijavi
29. decembar 2020.5 god. comment_307466 Bolje Livepool nego City Dovodi Lpool stopera na zimu stoposto, neki čak spominju Rudigera Prijavi
29. decembar 2020.5 god. comment_307484 Bolje Livepool nego City Dovodi Lpool stopera na zimu stoposto, neki čak spominju Rudigera Ja ipak mislim da ce oni da klepe Alabu. Oni su praktično sa pola štopera i dalje prvi, toliko o tome da ce pasti. A prvi su jer imaju igru i jasan i precizan plan kako da nadomeste nedostatke. Prijavi
29. decembar 2020.5 god. comment_307485 Sta je bolje ne znam niti me zanima. Mislim da ce City spremniji biti i da ce osvojiti ako budu normalni. Prijavi
29. decembar 2020.5 god. comment_307488 Mene ne bi iznenadilo da Alabu uzme City i da ga stave na zadnjeg veznog. Bez potrebe se o njemu govori kao o starom igraču, a zapravo je Lingardovo godište. Bez potrebe se govori i da je prenizak, a iste je visine kao Ben Mee. Prijavi
30. decembar 2020.5 god. comment_307511 Ma Lpool svakako treba da dovede još jednog krštenog stopera pored Virgila. Matip je kita, Joe Gomez jos uvijek samo talenat... bukvalno je Fabinho najbolji stoper ekipe poslije VVDa Alaba jeste dobar ali opet nije klasični stoper, mislim da bi bolje za njih bilo da idu po nekoga drugog. Budući da su im vlasnici teški na parama vidjecemo Prijavi
30. decembar 2020.5 god. comment_307515 Ma kakav talenat joe gomez, vec je to potpun igrac, samo sto je kurcina. Prijavi
30. decembar 2020.5 god. comment_307516 Sto je kurcina hljeba ti? Jebo majku svi drugi igraci kurcine a nasi dobri. Ne vjerujem.. Prijavi
30. decembar 2020.5 god. comment_307517 Joe Gomez kada god igra ima gresaka, jos se voli i povrijediti. Pogledaj sta pricaju Liverpoolovi navijaci. Jos ne mogu da vjeruju da ga je Chelsea htio za 50 miliona lol. Engleski Rudiger. Prijavi
30. decembar 2020.5 god. comment_307518 Matip > Gomez Gomez stoji pored Van Dijka i uvijek napravi glupost po utakmici Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.