Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kako je lijepo gledati Leeds, bas sam uzivao veceras, koliko njihovi igraci bolje krecu, bez lopte, sa loptom, dosta bolja igra tijelom, gdje se pravi laznjak umjesto da vrate loptu nazad kao mi, oni konstanto se okrecu prema naprijed.

Pratim ih i gledam ima li su dosta brzih prijenosa lopte od svog 16terca do protivnickog u par poteza. Jednostavno, nema tu puno komplikacija.

Eto nama njih iduce kolo, bas jedva cekam taj duel, nema sumnje da ce na njihovoj strani biti barem posjed lopte.

Juče je u razmaku od 2 minute Alioski odigravao na lijevoj strani, imao veliku šansu kao desno krilo, intervenisao kao desni bek i u odbrani stajao na sredini.

Leeds je osvježenje u odnosu na sve te novajlije, ne mislim samo na ovu sezonu već na novajlije uopšte, nesto tipa Swansea ono kad su uletili u PL, pa Michu u špicu, to su neki klubovi koji su imaali tu neku romantiku u svom stilu igre. U slučaju Swansea ta romantika je izlapila a izlapila je čim ih je stalo u napadu, takva ista ekipa je Leeds, dok ih bude išlo u napadu to će i funkcionisati, međutim ako zapadnu u napadačku krizu ti imaš kandidata za ispadanje jer se oni ne znaju povući pa čekati svoju priliku 89 minuta i pobjediti 1-0. Kod njih je juriš pa sta bude, radi se o slaboj ekipi defanzivno, to pokazuju i rezultati, previše odstupanja u rezultatima ono tipa razbije te Palace 4-1 pa pobjediš Everton u gostima. Opet kažem, draga ekipa i sve super, ali da li su za stabilnog premierligaša to ce tek vrijeme pokazati..

Ovo što igra ove sezone je idalje uglavnom onaj tim iz Championshipa. Raphinha, Rodrigo, Koch i Llorente još nemaju neku značajniju ulogu. U svakom slučaju, bit će ekipa koja će se pamtiti, za razliku od onog Middlesbrougha od prije par godina sa Negredom, De Roonom, Gibsonom i dr. koji nije baš glatko ispao, ali je bio za zaborav.

Bielsi je uglavnom drugi deo sezone kritican, posebno poslednja dva meseca jer zbog ludackog stila igre dodje do velikog zamora materija kod njegovih igraca i normalno dođe do pada. Kada bi on preživeo prvu sezonu u PL da se igrači malo naviknu na taj ritam i stigne još par kvalitetnijih pojačanja verujem da imaju velike šanse da postanu stabilni prvoligaš.
Leeds ce biti atraktivna ekipa sve dok ih Bielsa trenira neovisno o igracima koji igraju. Oni trebaju iskoristiti Bielsin kredibilitet i dovesti jos nekoliko dobrih igraca jer cim on ode njima ce postati upitan opstanak. Zato se trebaju sto bolje pojacati dok je on trener kako bi post Bielsina era bila sigurnija i komotnija. Hoce li to biti jednu, dvije ili tri godine, vidjet cemo ali sve dok im je on trener oni nece ispasti iz lige.

Volio bih da ostane Bielsa kod njih jos makar dvije sezone, te da mu se odma da malo para i još alata za rad, vjerujem da bi bili jako zanimljiva i dobra ekipica

Zasad jako dobri rezultati ovo kolo, ako uspijemo dobiti Tottenham(protiv koga nam ide u zadnje vrijeme) moglo bi se na prvo mjesto.

Koliko sad bole ona dva remija protiv WBA kada su priljeni jeftini golovi i jos jedan jeftin gol u 90+  protiv sotona... jebem ti sunce

Ono sto se desilo Jimenezu je jezivo. Nadam se da nece imati posljedice, ali tesko je biti optimistican. Sudar se cuo kao da je cekicem udario u metal. I Luiz nastavio igrati, stvarno mislim da nisu normalni medicinski timovi. Morao je i on vani ako nista prevenitvno.

Gledam ja u kladionici utakmicu Arsenala i kad je bio prekid oko povrede i okupila se oba medicinska tima pruzaju pomoc i ulazi neki stariji djed u kladionicu i pita sta je ovo bilo kaze u mene jaran pade helikopter na stadion i ozivljavaju ga, djed se uzhodo kaze ovo jos nisam vidio.
Kako su ljudi procitali ovaj Sefild, ljudi meda ne mogu. Jedan bod osvojili dosad. Vidjecemo hoce li se iscupati nekako do kraja.

WBA je drugoligaska ekipa definitivno. Bas su ocaj svaku utakmicu koju sam gledao. Kako smo mi tamo 3 komada primili i jedva bod iscupali, mi je nejasno skroz.
Al eto ne znam da su ikad losije igrali kad sam ih gledao u Premiershipu.

Fulham isto tako kanta, losi su skroz. Ipak se nadam da ce Burnley ispasti, jer mi idu na racku odavno. Mada mislim da ce se opet spasiti.

Kako volim sto smo se rijesili ovog brazilskog cupavog debila, toliko mi je drago da je bas u Arsenalu zavrsio.

I meni materemi. Lik je najlosiji igrac Arsenala i to ubjedljivo. haha a hvalili ga na sva usta nako prve utakmice.

Arteta je zaista pogubio konce. Covjek ne zna sta zeli igrati. Jednu utakmicu igraju totalni bunker, West Ham ih rastavi na proste faktore i upute 25 suteva, drugu utakmicu imaju posjed lopte preko 70% i opet ne znaju sta ce sa njom. Cas igraju 4-3-3 cas 3-4-3, cas mu igraju Gabriel i Holding cas mu igraju Luiz i Mustafi. 

Nije da mi nije drago nego samo kazem :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.