Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Džaba kad su od Burnleya ispušili, jebeni Burnley veže tri dobijene tekme i sledeće kolo dolaze nama pa ima svi da se poredaju na gol liniju dan te jebo

Nekako mi je taj Burnley čak i simpatičan, pravi stari engleski klub, skoro svi igrači iz Engleske, uglavnom operisani od tehnike, fizički dominantni i budžet kluba litar benzina (u poređenju sa najvećima, ove godine doveli jednog igrača i to za milion funti). Al kad tim potroši milione i milione i ne igraju nikakav fudbal onda im već poželim ispadanje (Newcastle npr.).

Evo Sheffield napokon pobijedi i to baš Uniteda. Čudi me da nisu nas. Svejedno ispadaju, mada imaju priliku da ne budu zadnji.

Tko bi rekao da će onaj raspad od cityja sa početka doći na prvo mjesto i to lagano. Svi kiksaju, liverpool ipak pao uslijed ozljeda
Baš gledam tablicu, već sad je City (trenutno prvoplasirani) izgubio (11) skoro pa jednako bodova ko Liverpool (12) cijelu prošlu sezonu. Baš luda sezona, svi očajni

Baš gledam tablicu, već sad je City (trenutno prvoplasirani) izgubio (11) skoro pa jednako bodova ko Liverpool (12) cijelu prošlu sezonu. Baš luda sezona, svi očajni

Na kraju ce se oistiniti tvoje tvrdnje da ce Liverpul biti 5. :D

Nekako mi je taj Burnley čak i simpatičan, pravi stari engleski klub, skoro svi igrači iz Engleske, uglavnom operisani od tehnike, fizički dominantni i budžet kluba litar benzina (u poređenju sa najvećima, ove godine doveli jednog igrača i to za milion funti). Al kad tim potroši milione i milione i ne igraju nikakav fudbal onda im već poželim ispadanje (Newcastle npr.).

Evo Sheffield napokon pobijedi i to baš Uniteda. Čudi me da nisu nas. Svejedno ispadaju, mada imaju priliku da ne budu zadnji.

I meni su simpa dok ne dođe utakmica protiv njih

Na kraju ce se oistiniti tvoje tvrdnje da ce Liverpul biti 5. :D

Normalno, znam šta govorim, ne lupam bezveze :)
Jao koji debili u odbrani u West Hama, nevjerovatno. Kakve im golove daje Salah hahaha jojj stvarno nekad se pitas sta rade ljudi na ovom nivou. Samo fizicka snaga izgleda, jer mozga nemaju sekunde.
Brighton nakon vise od 400 dana upisao domacu pobjedu i to protiv Spursa koji su vezali dva poraza. Nista jos nije izgubljeno, steta sto nismo u boljoj poziciji na tabeli jer su svi mnogo losi

Nije baš 400, poslije korone su dobili Arsenal. Toliko su utakmica odigrali neriješeno da to nije normalno. Ove sezone 9, prošle su isto bili na prvom mjestu po tome. Sad su Tottenham baš ubili, mogli su im dati još golova. Za par sedmica će City i Liverpool ostati u trci za titulu, a ostali u borbi za mjesta od 3 do 7.

Inace Alderweiled potez godine je blok onaj na prazan gol, dugo nisam vidio onako nesto od nekog odbrambenog igraca.
Adi jel ti volis biti kontraros?

Kao prvo poredit Kloppa i Ralfa je neumjesno totalno. Kao drugo, ovo sto se desilo Sotonu dva puta, ne jednom nego dva puta je historijska katastrofa, nesto sto ni jedan trener nece nikad vise nikada ponoviti. Znas sta znaci sramota? Koliko god da su imali povreda, pa i dobili taj crveni karton, ovakvi rezultati se ne dogadjaju ni u kantonalnim ligama nasih livada. A njemu se desava vec drugu godinu zaredom.

9:0, hej 9:0. Nemam opravdanje za ovo, ponavljam otac da mi je nebih mu mogo naci opravdanje za ovo. Ne moze se reci desava se, kad ovo nije prvi put.

SRAMOTA I STO DALJE OD SVETINJE.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.