Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Leeds smijesan. United ozbiljno djeluje, mnogo bolje igraju od nasih u ofanzivi. Vise kretnje bez lopte, vise duplih pasova, dosta kreacije i pravovremenih rjesenja. Zasluzeno ce nam bjezati minimalno 5-6 bodova kad se odigra i zaostala utakmica.

Pa kako mozes tako nesto reci al najozbiljnije. Ok, ne briljiramo ni mi, ali United ima sve osim lijepe igre. Njima cak ni bodovno stanje nije nikad bio problem vec igra. Procitaj malo sta misle njihovi navijaci o njihovoj igri.

Ok, danas im Leeds ostavlja prostora i normalno je da ce imati prilika ali cak ni to nije nesto sto ces odmah pohvaliti. Pa eto proslu utakmicu protiv Sefilda su jedva izvukli pobjedu, igrali ko kurac. Kakva su im u ofanzivi bile tad kretnje?

Mi smo losi ali oni su jos losiji od nas. United ima vrhunski roster i ovo sto oni igraju je goli kurac.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Dovoljno je sto kontre igraju strasno. Imaju par vrhunskih igraca koji se ne boje rizika, igraju direktno prema golu. Zbog toga su u stanju ubaciti u brzinu vise kad udju Fernandes i Rashford.

Nasi ofanzivci i veznjaci se vecinom boje preuzeti rizik, igraju na siguricu i ne pokusavaju dovoljno. To je razlog sto vecina nasih najopasnijih akcija ide preko bekova.

Cinjenica da United mnogo bolji u ofanzivi trenutno. Mozda bismo mi s napadom Pulisic, Werner, Ziyech imali nesto slicno ali to cemo izgledati docekati nikad.

Ovi Leedsovi ne zelu odbranu igrati uopste. Ljudi samo cuvaju snagu za posjed i napadacke akcije. A i pojacanja su im sem Raphinhe kanta. Ne mogu vjerovati da su tolike pare na ovog debila Rodriga istresli.
To ti se cini jer danas igraju protiv Leedsa koji je kriminalan u odbrani. Kazem ti, sto proslu utakmicu nisi hvalio njihovu igru?

Ma samo se nadat da ce im ostat Ole trener.
Izgleda kako bi se mogao liverpool odlijepiti, imaju sada 3 lagane utakmice u ligi. Teško će tko to ozbiljnije pratiti, ali za top 4 će biti žestoka borba.
Drago mi je što WBA gubi, zaslužili su ništa drugo nego pad u championship
Ne znam sto se podjecenjuje Unite toliko, bice konkurenti za ligu prvaka sigurno, Everton nagazna mina opet vezali 3 pobjede protiv Chelsea, Leicestera i Arsenala, dok mi ne mozemo da uhvatimo formu, ako nam se protivnici odlijepe nece biti dobro.
Evo konacno neko progovorio o ocajnom vodjenju utakmice premierligaskog sudije. Jest da je poslije poraza pa ce ispasti kao neko vadjenje ali opet, svaka cast za trenera Wolvesa.

WhoScored... među najboljim igračima dosadašnjeg dela prvenstva su Chilwel, Zouma i James.

Mora tu Thiago umjesto Zoume. Jedino ako je mjerilo broj postignutih golova

Sigurno ocjene na utakmicama, a ocjenu popravlja kad zabiješ gol. Silvi su sigurno dali i jako lošu ocjenu protiv WBA.

Ako se pravi neki team of the season so far moglo bi ovako biti:

Martinez

James Dias Silva Robertson

Kante Ward-Prowse

Salah  Bruno    Son 

Kane

Ovo sam iz glave izbacio, moguće da može i bolje od ovog. De Bruyne i Grealish mogu bez problema da budu tu.

Tottenhem - Brentford
United - City

Vjerovatno Tottenhem u finalu i sansa za Mourinja da osvoji trofej. Fakat u svojoj drugoj sezoni mora osvojit makar nesto.

dok je još nogomet bio nogomet, a premiership bio premiership...

jedan od meni dražih igrača, obrambenih pogotovo..životinja..čak i kad mu je Drogba tresnuo šamarčinu, lik je stajao i raspravljao dalje, nije pao i vrtio se ko što bi 99%današnjih pizdeka

https://www.youtube.com/watch?v=s5XtY_M3vnM

Sigurno ocjene na utakmicama, a ocjenu popravlja kad zabiješ gol. Silvi su sigurno dali i jako lošu ocjenu protiv WBA.

Ako se pravi neki team of the season so far moglo bi ovako biti:

Martinez

James Dias Silva Robertson

Kante Ward-Prowse

Salah  Bruno    Son 

Kane

Ovo sam iz glave izbacio, moguće da može i bolje od ovog. De Bruyne i Grealish mogu bez problema da budu tu.

Grealish može komotno prije svih što si stavio u vezni red i na krilo...

Kad pravim tim pravim da budu sve pozicije i uloge zastupljene, ne budu one svi u napad formacije. A Grealish pokriva Son i Bruno pozicije, tako da su tu nijanse u pitanju.

Nisam znao koga na štopere da stavim. Nekako mi City sa Diasom u zadnje vrijeme bolje izgleda, a prva su odbrana lige. Nisu loše opcije ni Fabinho, Keane, Mings, Fofana..
Ok slazem se, mozda sam pretjerao da su najjaci, ali ne mogu se oteti dojmu da su lose vodjeni i da bi sa boljim trenerom bili mnogo bolji. Odjednom je Pogba cirkusant, Martial nema pojma, Shaw debeli konj, Mcgvajer glava, bacene pare na Van Den Beka.. zapravo to su veoma veoma dobri igraci koji bi u drugacijem sistemu sa jasno definisanim idejama i taktickim zamislima bili jos bolji. Da ne pricam o Rashfordu i Bruni, uber klase od igraca.

Mislim isto vazi i za nas ali potenciram u ovoj prici United. Rijetko vidjena ovako fizicki dominantna ekipa a usput i tehnicki potkovana.
Evo odjednom united ima najbolju ekipu haha sve samo da ih se spusti. Realno nemaju bolju ekipu od naše
Nemaju praktički niti jedno krilo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.