21. februar 2021.5 god. comment_310234 Nije da nisu propali. U narednoj sezoni su se vratili u realnost i završili na 12. mjestu. Nakon toga su postepeno rasli kako se i očekivalo. Uložili su velike novce, ali nije sve išlo na transfere i kupovinu igrača, nego na skaute, akademije i ostalo. Imali su nevjerovatne kupovine i prodaje + doveli su dobrog trenera i sad imaju prejaku ekipu. Sve mladi igrači koji su već kvalitetni i koji mogu igrati u bilo kojem klubu, a tu je i par iskusnijih kao što je stari lisac Vardy. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310235 Šteta što nisu danas kiksali protiv Ville mislio sam da Villa moze bar do boda, navijao sam i za remi West Hama i Tottenhama ali jbg :)) Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310272 Ma Leicester je odlično odradio posao i uložio pare, nakon te sezone i titule su napravili bolju ekipu i imaju bolju ekipu od Arsenala a možda i od Tottenhama. Plus uzmite u obzir da im se ove sezone bukvalno pola ekipe povrijedilo i nikada nije bilo kmečanja i opet su se zadržali u vrhu Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310566 West Ham se "pretvorio" u odličnu ekipu, super posložena ekipa, fizički moćni a opet dovoljno tehnički potkovani, još jedan dokaz moći čika Sistema, kada imaš sistem imaš sve, bukvalno ubaciš jebenog Lingarda u taj sistem i on izgleda kao igračina. Momenat kada City daje gol za 1-0, nakon toga tačno vidiš da to nije uopšte poremetilo igrače West Hama, toliko samopuzdanja da tačno vidiš da su ubjeđeni da će izjednačit čak da neće izgubit. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310575 Ipak je dobro što su izgubili, zamisli da su izvukli pozitivan rezultat i tu, bili bi izrazito neugodni Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310576 Pa stvarno ovom Brightonu što se dešava, pa to ni Manchester United nije zaslužio. Prvo im spomenuti Manchester zabije gol nakon sudijskog zvižduka za pobjedu u utakmici u kojoj su 5 puta pogodili stativu ili prečku. Onda odigraju 5-6 utakmica gdje zasluže da pobijede protivnika i na kraju završi neriješeno u najboljem slučaju. Pa im Palace neki dan zabije 2 gola iz 2 šuta, a ovi su imali 25. I danas vrhunac 2 penala promaše i izgube. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310581 I zabiju regularan gol iz slobodnjaka, sudija kaze da je gol i onda VAR ponisti, jebeni cirkus. JEDAN od većih cirkusa ikad Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310582 Brighton kao da je uklet, koliko ljudi šansi naprave, šuteva, nema čega nema, sve samo ne lopta u gol. I ono danas sa VAR-om, jebo lud zbunjenog. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310584 Ko ih jebe zasluzili su, neki dan su me u 95 minuti oborili na 1x protiv Palaca. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310716 Mislim da su jedino oni gori od nas protiv Big 6, još će ih dobiti City i Lpool, jedino mi jadnici dva puta nulu ispušili Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310954 Jebeni Leicester sinoć pobjedi iako je mirisalo na kiks, ali taj gubitnički mentalitet Brightona im je donijeo 3 boda.. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310968 Prošle sezone sam pored Chelseaja navijao još i za Bournemouth. Ispali su iz lige. Ove sezone pored Chelseaja navijam još i za Brighton. Izgleda da će sami sebe izbaciti iz lige. Razmišljam da sljedeće sezone počnem navijati i za Manchester United. Koja pusiona u Liverpulu, rasulo. Ovo nije normalno šta im se dešava, ali ne bih bio iznenađen da uzmu Ligu Prvaka. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310969 Debelo bi se iznenadio da uzmu Ligu prvaka. Ne bih se iznenadio na kraju sezone Klopp i Liverpool se sporazumno razidju (isto kao sto je bilo u Borusiji kada je odlazio, identicna situacija, utonuli u prosjek), od zavisnosti drufih rezultata Liverpool bi mogao nakon ovog kola biti 9ti na tabeli. Poslije 28 odigranih kola to niko nije ocekivao pa ni najveći mrzitelji Liverpoola. Stevie G uzeo titulu sa Glasgow Rangersom, tako da tamo nema nezavrsenog posla, idealan rasplet dogadjaja, po mom misljenju. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310970 Debelo bi se iznenadio da uzmu Ligu prvaka. Ne bih se iznenadio na kraju sezone Klopp i Liverpool se sporazumno razidju (isto kao sto je bilo u Borusiji kada je odlazio, identicna situacija, utonuli u prosjek), od zavisnosti drufih rezultata Liverpool bi mogao nakon ovog kola biti 9ti na tabeli. Poslije 28 odigranih kola to niko nije ocekivao pa ni najveći mrzitelji Liverpoola. Stevie G uzeo titulu sa Glasgow Rangersom, tako da tamo nema nezavrsenog posla, idealan rasplet dogadjaja, po mom misljenju. Još da se Njemačka raspadne na EURU i da Klopp uzme reprezentaciju. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310971 Teški raspad u stilu Mourinha. Da se radi o bilo kojem drugom treneru već bi letio, ovako pošto im je omogućio osvajanje lige nakon toliko godina i lp, ima kredita. Međutim pitanje je koliko je voljan uopće nastaviti raditi tamo Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310972 Jebeno je kad kola krenu nizbrdo. Liverpulu se ove sezone poklopilo mnogo losih stvari i prosto ih je to satralo. Nisu skoro nista kupovali na ljeto zbog korone a i ono sto su kupili u vidi Thiaga, pola sezone povredjen i sad jos mu treba i priagodba. Povrede komplet odbrane a pogotovo Van Dijka. Igranje pred praznim tribinama. Ok svi imaju iste uslove ali njima je Anfield ko Borusiji Westfallen. Takodjer i psihicki su potroseni nakon dvije vrhunske sezone. Doslo je mozda i do zasicenja na relaciji trener - igraci. Sve to normalno. Ok, drago mi je da se raspadaju jer ne treba nam pored Citya jak i Liverpul u narednom periodu kao sto je bilo prije dvije godine. Klopp ne dobija otkaz zato sto ima velik kredit kod uprave jer je to i zasluzio. Medjutim, razlaz na kraju sezone je siguran sam skoro pa gotov posao. Vidjet cemo ali mislim da ce doci do sporazumnog raskida ugovora na kraju sezone pogotovo ako se Liverpul ne plasira u ligu sampiona. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310973 Kao što se Liverpoolu poklopio niz loših rezultata, tako se Cityju poklopio niz dobrih rezultata, ne igraju ništa bog zna posebno. Jednostavno su iskoristili to što su svi ostali poprilično pali u formi. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310975 Ja mislim da je Ole pobjedio vise puta Guardiolu nego i jednog drugog trenera u svojoj trenerskoj karijeri. Imal ko kakvih informacija na ovu temu? Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310984 Ja mislim da je Ole pobjedio vise puta Guardiolu nego i jednog drugog trenera u svojoj trenerskoj karijeri. Imal ko kakvih informacija na ovu temu? To samo potvrdjuje kakva je trenercina Ole kad je Gvardiolu pobedjivao na velikom broju utakmica. Adi imas li ti kakvu info o svemu tome? Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310988 Kao što se Liverpoolu poklopio niz loših rezultata, tako se Cityju poklopio niz dobrih rezultata, ne igraju ništa bog zna posebno. Jednostavno su iskoristili to što su svi ostali poprilično pali u formi. 3 pobjede, 5 pobjeda, 10 pobjeda da se poklopi pa hajd da covjek kaze (mada i to je puno) ali ljudi su 21 DVADESETIJEDNU utakmicu pobjedili. Nema teoretske sanse da je to sreca, da se poklopilo, da je visa sila uticala na taj niz. Svakom nizu dodje kraj pa tako i ovoj Citijevom. Dok je Olea ja ne strepim od Manchestera, crvenog dijela. Prijavi
7. mart 2021.5 god. comment_310990 Kao što se Liverpoolu poklopio niz loših rezultata, tako se Cityju poklopio niz dobrih rezultata, ne igraju ništa bog zna posebno. Jednostavno su iskoristili to što su svi ostali poprilično pali u formi. Tako se titule osvajaju. Guardiola koristi priliku da udari temelj svoje dominacije a City ucini vecim i uspjesnijim klubom od Chelsea. S tim nizom, a i ja mislim da nisu ni blizu briljirali kako mediji prikazuju, se rijesilo prvenstvo vjerovatno. Tako da svaka cast njima a nasima lekcija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.