Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ljudi su doveli Parteya i on mi je glavna uzdanica, a čovjek klasični zadnji vezni uopste nema veze s tom pričom da sad on riješava utakmice.

I evo vratio se nakon par sedmica pauze i opet povreda..
Murinju izgleda bas legla uloga autsajdera. Lakse mu ovim luzerima nametnuti svoju taktiku i bunker. A naprijed itekako imaju kvalitete.

Ali vidjecemo i protiv manjih ekipa kad budu trebali napadati, mogu li sta iskreirati.

I dalje mislim da smo u ovim vecim tekmama s malo previse respekta usli. Protiv Liverpula, Uniteda i zadnju Totenhema. Treba nasim momcima jedna prava pobjeda tu, da vide da mogu i da nametnu svoju igru a ne strahuju od protivnika.

Baš me zanima kako ćemo izgledati protiv timova "drugog reda" kao što su Everton, Wolverhampton i Leicester. Katastrofa bi bila kad bismo i tu nešto kalkulisali. Mi možemo nadigrati svakoga, a i bez toga mislim da je prerano za taktiziranje u derbijima, kad još uvijek nismo sigurni ni ko su nam rivali za šta.

Baš to, konačno ne vodi klub koji "mora" osvojiti titulu, nema tog pritiska, što znači rad u miru. Koristi to što se sve vrti oko Liverpoola i Citya, plus Tottenhamov roster mu odgovara, ima ovu dvojicu koja trpaju ko ludi, sredina isto fizički jaka tj ratnička, Hojbjerg extra pojacanje, odbrana najbolja u ligi sa samo 9 primljenih golova, tako da Mourinho trenutno ima sve što mu je potrebno. To posebno dolazi do izražaja jer njemu nije stalo da nekog nadigra, nazad zatvori i iz kontri ubijaj protivnika, tako je dobio i City i Arsenal, reklo bi se rutinski.
Steta Boga mi sto ih nismo uzeli, a mogli smo sa Giroudom 100%.Toliko je dobrih ubačaja bilo, a i bio onaj mladi stoper, neiskusan.

Hvale i ovog Bellerina, a on ne zna aut da izvede.

Svaki drugi gol Sona je ulazak u sredinu i šut desnom nogom u dalji ugao i ovaj bježi od njeg i pušta ga da šuta neometano.

Dobro, ovaj gol Sona je danas bio vanserijski, no stoji to da Hektor, jebem li ga, sećam se kako je igrao ono pre par sezona, baš je potencijal pokazao, imao fantastičnih partija, ali šta se desilo u medjuvremenu stvarno mi nije jasno

ali u pravu si Adi za jednu stvar, nikog nije bilo u sredini, ne znam, mogo je bre majku mu i da izadje na njega, koja je poenta toga da je danas trčao ka sredini, a Holding je kolko se sećam bio po strani

Na klupi sjede najbolji strijelac portugalske lige i Gareth Bale. Ako još i njih uključe mogu napasti titulu. Znamo da će se jednog dana Kane povrijediti na 2 mjeseca.

Dosad su 3 tima pokazala najveći kontinuitet. To smo mi, Liverpool i Tottenham. Rekao bih da smo mi tu imali najlakši raspored, da Tottenham od svih timova igra najviše iznad očekivanja, a da je Liverpool predobro prošao ako uzmemo u obzir silne povrede.

Onda slijede dva kluba iz Manchestera. United po pokazanom treba da bude 15. na tabeli, igraju prejadan fudbal i ne znaju ni sami kako se provlače. Jednog dana će ili prestati da budu ovako loši ili će početi gubiti utakmice koje trebaju izgubiti. Nadam se drugom scenariju. City je trenutno samo sjena one ekipe od prije 2 sezone. Još uvijek su jaki, na papiru možda i najjači, ali nema više one brzine u igri.

Sa ostalim timovima kao što su Arsenal, Leicester, Wolves, Everton, Southampton, West Ham, Aston Villa nikad ne znaš na čemu si. Mogu pobijediti svakog i izgubiti od svakog.

Na dnu tabele su 2 tima koja su preslaba. Jedan je Sheffield kojem se smiješi sudbina Huddersfielda. Drugi je WBA koji također ima Championship tim i za koji sam na ovoj istoj temi napisao da moraju odigrati na 100% kako bi uzeli nešto. Ne smiju praviti penale, ne smije golman krenuti pa stati, ne smiju promašivati zicere, ne smiju praviti crvene kartone. Fulham ipak ima nešto bolje igrače od ova dva tima, ali nisu puno bolji. Burnley ima način da osvaja bodove, a to je Pope-Mee-Tarkowski i udari bunker protiv timova sa sredine tabele i timova sa dna.

Prije će Arsenal ispasti nego Crystal Palace, za Newcastle skoro da vrijedi isto. Brighton je pokazao puno više od ovih 10 bodova koje imaju. Leeds ne bi trebao biti kandidat za ispadanje, samo im je bitno da nakupe puno bodova do polusezone.

Spasili smo se kad smo ga pustili, predugo smo ispaštali zbog ovog kvazi igrača. Ne kužim kako uspije zavarati tolike mase da misle da je top igrač

U subotu smo igrali bez krila i bili smo jednako opasni kao kad je Willian bio redovan starter. :D

Inace, nisu li oni Sport Klub strucjanci poput Novakovica govorili kako je Arteta trenercina ili nesto tako? :-

dao Bog da osiguraju ispadanje u championship čim prije, i tako svaku sezonu dok ne dođu do zadnje lige engleske..

kakvi kreteni, stvarno za nevjerovati, gluplji 5x od uprave watforda..

uzmeš čovjeka, daš mu povjerenje i planove koji su uključivali ulazak tj borbu za premiership u drugoj sezoni ugovora, a on to sprovede u dijelo već u prvoj i to na koji način, taj da su od početka do kraja sezone bili u vrhu..i tek pred kraj su se desile oscilacije veće pa je bio ugrožen direktni plasman u pl, al srećom i to doslovno srećom (ko zna znat će) uđe čovjek direktno s ekipom gore..

i tada tom istom treneru ne da ne daš novce za pojačanja nego mu ne zadržiš na okupu niti ekipu s kojom je izborio pl...sramota jebena i baš mi je žao Bilića, al spasio se stoke iz uprave..

i umjesto da mu dovedu pokojeg igrača, da daju novca i naprave ekipu bar donekle konkurentnom za najgoru prvu sezonu oni mu i hegazija prodaju bzvz..jad jada

Biliću sretno, i nadam se da će ostati u Engleskoj u nekoj zdravijoj, kvalitetnijoj, i smirenijoj sredini.. u west hama ga izjebo payet, ovdje uprava i baš baš velika nesreća..ko ih je gledao i pratio zna...od sudačkih odluka, od nesreće kod realizacije, do glupih postupaka igrača iz jada i nervoze itd itd..

sretno još jednom trenerčino

Ove sezone su vala kita obicna ponovo. Prosle 2 sezone su igrali mnogo bolje.

Pa dijelom su losiji zbog tolikog broja povreda. U jednom trenutku nisu imali maltene ni jednog odbrambenog. Kad skontas da su i takvi prvi. Klopp efekat i nista drugo. Naravno i konkurencija je slabija.

https://www.youtube.com/watch?v=jXINEXQBBa8

https://www.youtube.com/watch?v=h1f8ut6GZwA

a ne mogu prežaliti jbg, izvinite šta sam dosadan...ali za mene top čovjek, ljudina, iskren i direktan, a i kao trener gdje god je bio imao je uspjeha, trener sa smislom, i sa svojim potpisom..

koliko je cijenjen u Engleskoj pokazuju izjave velike većine svih nogometnih djelatnika, ne samo trenera..

živio BIG SLAV, kinezi nek se pljunu u lice

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.