17. decembar 2020.5 god. comment_306784 Nemoguće je 3 sezone zaredom igrati na takvom nivou da juriš 100 bodova u ligi. Manchester City koji je na svom vrhuncu izgledao kao još jača mašinerija to nije uspio. Pogotovo ako uspiješ ostvariti svoj cilj, pa ti nakon toga opadne motivacija, što se vidjelo na Liverpoolu početkom sezone i kada su bili kompletni. Čitava odbrana je previše opušteno igrala. Mislim da ni kompletni u 38 kola ne bi mogli do 90 bodova. Ovi bodovi koje trenutno imaju su čak i iznad očekivanja. Nemaju jedina 3 seniorska štopera na raspolaganju, tako da su vratili Fabinha nazad, a društvo mu prave naizmjenično Williams i Phillips za koje nisam znao da postoje do prije 2 mjeseca. Alcantaru je "zaklao" Richarlison i ko zna kad će se vratiti, a i prije toga je stigao imati lakšu povredu i koronu, tako da je odigrao 1,5 utakmicu. Kada u veznom redu ne mogu igrati Fabinho ni Thiago, onda u prvu postavu ulaze Milner, Keita, Oxlade ili Shaqiri. Svi oni su povrijeđeni. Od konkurencije za titulu samo se Tottenham podigao u odnosu na ranije. Mi smo tu negdje, United luta kao i prošle sezone, Leicester se dobro snalazi, Arsenal nije ozbiljan tim, a City prosipa bodove više nego prošle sezone. I da, zanimljivo mi je kako Hojbjerg ima veći uticaj na igru Tottenhama nego što je imao na igru Southamptona. Ove sezone nakon Kantea najbolji zadnji vezni u ligi. Jedan od transfera godine. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306788 Ako ti padne motivacija nakon osvajanja 2 trofeja velika, onda ti je kurac mentalitet. Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306806 Volio bi da Bilić preuzme nekoga ozbiljnog u PL-u, odličan je to menadžer. Ovaj WBA je trebao da šutne nakon prelaznog roka ako ne nakon toga onda čim su mu Hegazija onako prodali a ne ovako da ispada da su oni njega šutnuli Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306814 Ma smiješni su, dali mu neke mizerne pare za prijelazni rok, još prodali neke igrače i onda nešto očekuju. Želim im povratak u championship i da i dalje padaju zbog glupe uprave Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306820 Sad kad Bilić preuzme Bosnu i dovede Krovinovića. Mada bi teško došao do minutaže pored moćnih Lončara, Jajala i Sarića. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306829 Vratio Liverpul i gol razliku. Nema, najjaci su ljudi. Onako ih Villa zguzi i opet su ubjedljivo prvi. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306830 Ovo danas nekako sa pola snage. 8 šuteva u okvir, 7 golova, strašna realizacija. Između prvog i drugog gola su bili loši i poklanjali su im prilike, ali ovi nisu znali to da iskoriste. Kasnije bez greške. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306831 I ovako kada su kao malo pali u odnosu na prošlu sezonu, izgleda da ih nitko neće moći pratiti Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306832 Gledao sam samo poluvrijeme, tacnije prvo Palace uopste nije bio losiji protivnik, jebeni Liverpool nista promasio nije u prvom. Ne znam kako onaj Ayew igra ispred Michya. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306833 Ayew im je prošle godine jedini davao golove, ove sezone je malo pao u formi. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306834 Malo sam u afektu pisao ali ne mogu se odati dojmu da smo mi bili umjesto Palaca da bi nam zabili 3 gola u prvom poluvremenu. Ne zato sto je Liverpool bio aman dobar u odbrani eto sto mi nemamo srece, protivnici i najmanje sanse koriste pa se moramo cupati i naravno ne iscupamo se. Drugo poluvrijeme vjerovatno rutinski Kloppovi momci. Salah svjez silovao odbranu. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306842 Cujem na prenosu neke UK televizije da kazu da treba Arteti dati 4 prelazna roka jos da poslozi ekipu... :D Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306843 Trebaju mu još 4 prelazna roka da ih uvede u Championship Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306845 Samo da od arsenala ne ispusimo bodove. Ocakav arsenal ne dobit je razlog za samoubistvo Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306848 Samo da od arsenala ne ispusimo bodove. Ocakav arsenal ne dobit je razlog za samoubistvo Pa mi nekako sve vraćamo u formu, tako da je svašta moguće Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306853 Leti arteta taman do utakmice protiv nas, onda se desava ona klasika kad se promjeni trener ekipa odjednom proradi. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306860 Ko god bi dosao na klupu Arsenala uz onakve vlasnike bi mu trebalo par sezona da uradi nesto Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306873 Mi i mrtve vraćamo u žive, takvih kojim je forma u smeću se najviše bojim Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306892 Rogders je veoma podcjenjen trener. Swansea, Liverpool, Celtic i evo sad Leicester, sve ekipe pod njim su igrale atraktivan fudbal sa mnogo golova. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306893 Aj sink tudej betr tim lost. Idemo sad da i drugi tim na L pobijedi. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306894 Malo sam u afektu pisao ali ne mogu se odati dojmu da smo mi bili umjesto Palaca da bi nam zabili 3 gola u prvom poluvremenu. Ne zato sto je Liverpool bio aman dobar u odbrani eto sto mi nemamo srece, protivnici i najmanje sanse koriste pa se moramo cupati i naravno ne iscupamo se. Drugo poluvrijeme vjerovatno rutinski Kloppovi momci. Salah svjez silovao odbranu. I mi smo ih silovali 4-0 Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306895 Leeds smijesan. United ozbiljno djeluje, mnogo bolje igraju od nasih u ofanzivi. Vise kretnje bez lopte, vise duplih pasova, dosta kreacije i pravovremenih rjesenja. Zasluzeno ce nam bjezati minimalno 5-6 bodova kad se odigra i zaostala utakmica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.