Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Gledam ovu Villu i to izgleda prilicno dobro. Vezni red je fantazija (barem sto se forme tice i trenutnih igara) Barkley igra kao navijen, sjajno se slaze sa Grealishom koji je mozak ekipe, Douglas nazad cisti sto moze a Watkins naprijed posprema i najmanju mogucu sansu. Pokazao se Oli kao sjajno pojacanje za Villu, iskreno bio sam sumnjicav jer ga nisu malo platili. Za sada su uboli, itekako.
Dodao bih jos i par bekova Cash i Target, rekao bi Robertsoni za sirotinju.
Lijepo je ovo Dean Smith poslozio, mogli bi zavrsiti u gornjem dijelu tabele, sto bi bio veliki napredak u odnosu na proslu godinu.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Gledam ovu Villu i to izgleda prilicno dobro. Vezni red je fantazija (barem sto se forme tice i trenutnih igara) Barkley igra kao navijen, sjajno se slaze sa Grealishom koji je mozak ekipe, Douglas nazad cisti sto moze a Watkins naprijed posprema i najmanju mogucu sansu. Pokazao se Oli kao sjajno pojacanje za Villu, iskreno bio sam sumnjicav jer ga nisu malo platili. Za sada su uboli, itekako.
Dodao bih jos i par bekova Cash i Target, rekao bi Robertsoni za sirotinju.
Lijepo je ovo Dean Smith poslozio, mogli bi zavrsiti u gornjem dijelu tabele, sto bi bio veliki napredak u odnosu na proslu godinu.

Slazem se sa svime sto si rekao. Samo treba jos spomenuti i Mcgina, kakav igrac. Fizicki dugo nisam vidio spremnijeg veznjaka od njega.
Totenham naplatio ona 4 boda sto su izgubili u 90 minuti protiv Newcastlea i West Hama.
Arsenal ocekivano kiksao, City i Liverpol ocekivano tvrda utakmica i najrealnije nerijeseno.
Za sad od svih nasih pojacanja svi su se nekako dobro pokazali, najslabiji od njih je ipak Havertz. Ne znam, nekako mi je trom i sav nekakav trapav. Iskreno ocekivao sam vise.

Mendy, Chilwell, Silva, Werner, Ziyech svi su apsolutno maestralni.

Tottenham me baš naguzio sa svojom kurčevom igrom, nezasluženim golom i bodovima.

City i Lpool prvo poluvrijeme fantazija, drugo Partizan Zvezda. Mada tanak mi je City, Lpool poprilično desetkovan i opet ih nisu dobili.

Villa igra lijepo, Leeds također ali mene najviše iznenađuje Soton, šteta za Ingsa baš su prijatno iznenađenje bili

Velika zbrka i vrlo zanimljiv početak, očekivani favoriti se još nisu isprofilirali, ako se nastavi ovako biti će šanse za dosta njih. Do Božića ipak očekujem da se situacija malo razjasni i tada ćemo imati nekakve kandidate za titulu, nadam se kako ćemo držati ritam i biti tu negdje
Ove godine je vjerojatno da će za prvaka biti dovoljno nekih 85 bodova, svakako manje nego prethodnih godina

Od favorita je jedino City u kucu, mada imaju tekmu manje i ako dobiju imaju bodova ko mi, United je očajan ali ne znam da li je iko njih smatrao favoritima za titulu. Arsenal je mid table club

Dakle u vrhu Lester, Tottenham, Lpool, Chelsea to je to

Prerano je, united i sa tako lošim startom ako dobije utakmicu manje iza nas je 2 boda. City očekujem u vthu, popravit će se oni, a i ako dobiju tu utakmicu manje u egalu su sa ostalima. Svi su tu čak i arsenal jebeni sa 4 poraza haha

Prerano je, united i sa tako lošim startom ako dobije utakmicu manje iza nas je 2 boda. City očekujem u vthu, popravit će se oni, a i ako dobiju tu utakmicu manje u egalu su sa ostalima. Svi su tu čak i arsenal jebeni sa 4 poraza haha

Ne očekujem od Junajteda ništa specijalno, ne samo zbog trenera nego zbog mentaliteta i pristupa igrača

Zamisli da se njima povrijedi Bruno ko nama Pulisic, eto neka je lagano nesto 2-3 sedmice, nema ništa od njih

Ovaj United je gori od nas, pojačali se sa 4 igrača i niko im ne igra. Van de Beek već 2 mjeseca samo ponekad uđe sa klupe, Cavani ulazi sa klupe, a igra im ili Martial koji još nije šutnuo u okvir gola ili igraju bez klasične devetke. Alex Telles, ja ga još nisam vidio. Henderson pomalo u kupu brani i branio je sad protiv Baseksehira. Izgledaju baš jadno, ali poučen ranijim iskustvima znam da će u nekom trenutku početi pobjeđivati.

Ovaj United je gori od nas, pojačali se sa 4 igrača i niko im ne igra. Van de Beek već 2 mjeseca samo ponekad uđe sa klupe, Cavani ulazi sa klupe, a igra im ili Martial koji još nije šutnuo u okvir gola ili igraju bez klasične devetke. Alex Telles, ja ga još nisam vidio. Henderson pomalo u kupu brani i branio je sad protiv Baseksehira. Izgledaju baš jadno, ali poučen ranijim iskustvima znam da će u nekom trenutku početi pobjeđivati.

Sad ce Telles morati, jer ce Shaw propustiti 4-5 meceva.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.