8. novembar 2020.5 god. comment_305430 Gledam ovu Villu i to izgleda prilicno dobro. Vezni red je fantazija (barem sto se forme tice i trenutnih igara) Barkley igra kao navijen, sjajno se slaze sa Grealishom koji je mozak ekipe, Douglas nazad cisti sto moze a Watkins naprijed posprema i najmanju mogucu sansu. Pokazao se Oli kao sjajno pojacanje za Villu, iskreno bio sam sumnjicav jer ga nisu malo platili. Za sada su uboli, itekako. Dodao bih jos i par bekova Cash i Target, rekao bi Robertsoni za sirotinju. Lijepo je ovo Dean Smith poslozio, mogli bi zavrsiti u gornjem dijelu tabele, sto bi bio veliki napredak u odnosu na proslu godinu. Prijavi
8. novembar 2020.5 god. comment_305431 Gledam ovu Villu i to izgleda prilicno dobro. Vezni red je fantazija (barem sto se forme tice i trenutnih igara) Barkley igra kao navijen, sjajno se slaze sa Grealishom koji je mozak ekipe, Douglas nazad cisti sto moze a Watkins naprijed posprema i najmanju mogucu sansu. Pokazao se Oli kao sjajno pojacanje za Villu, iskreno bio sam sumnjicav jer ga nisu malo platili. Za sada su uboli, itekako. Dodao bih jos i par bekova Cash i Target, rekao bi Robertsoni za sirotinju. Lijepo je ovo Dean Smith poslozio, mogli bi zavrsiti u gornjem dijelu tabele, sto bi bio veliki napredak u odnosu na proslu godinu. Slazem se sa svime sto si rekao. Samo treba jos spomenuti i Mcgina, kakav igrac. Fizicki dugo nisam vidio spremnijeg veznjaka od njega. Prijavi
8. novembar 2020.5 god. comment_305434 Totenham naplatio ona 4 boda sto su izgubili u 90 minuti protiv Newcastlea i West Hama. Arsenal ocekivano kiksao, City i Liverpol ocekivano tvrda utakmica i najrealnije nerijeseno. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305444 Za sad od svih nasih pojacanja svi su se nekako dobro pokazali, najslabiji od njih je ipak Havertz. Ne znam, nekako mi je trom i sav nekakav trapav. Iskreno ocekivao sam vise. Mendy, Chilwell, Silva, Werner, Ziyech svi su apsolutno maestralni. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305454 Tottenham me baš naguzio sa svojom kurčevom igrom, nezasluženim golom i bodovima. City i Lpool prvo poluvrijeme fantazija, drugo Partizan Zvezda. Mada tanak mi je City, Lpool poprilično desetkovan i opet ih nisu dobili. Villa igra lijepo, Leeds također ali mene najviše iznenađuje Soton, šteta za Ingsa baš su prijatno iznenađenje bili Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305476 Velika zbrka i vrlo zanimljiv početak, očekivani favoriti se još nisu isprofilirali, ako se nastavi ovako biti će šanse za dosta njih. Do Božića ipak očekujem da se situacija malo razjasni i tada ćemo imati nekakve kandidate za titulu, nadam se kako ćemo držati ritam i biti tu negdjeOve godine je vjerojatno da će za prvaka biti dovoljno nekih 85 bodova, svakako manje nego prethodnih godina Prijavi
10. novembar 2020.5 god. comment_305481 Od favorita je jedino City u kucu, mada imaju tekmu manje i ako dobiju imaju bodova ko mi, United je očajan ali ne znam da li je iko njih smatrao favoritima za titulu. Arsenal je mid table club Dakle u vrhu Lester, Tottenham, Lpool, Chelsea to je to Prijavi
10. novembar 2020.5 god. comment_305483 Od favorita je jedino City u kucu, mada imaju tekmu manje i ako dobiju imaju bodova ko mi, United je očajan ali ne znam da li je iko njih smatrao favoritima za titulu. Arsenal je mid table club Dakle u vrhu Lester, Tottenham, Lpool, Chelsea to je to Prerano je, united i sa tako lošim startom ako dobije utakmicu manje iza nas je 2 boda. City očekujem u vthu, popravit će se oni, a i ako dobiju tu utakmicu manje u egalu su sa ostalima. Svi su tu čak i arsenal jebeni sa 4 poraza haha Prijavi
10. novembar 2020.5 god. comment_305485 Prerano je, united i sa tako lošim startom ako dobije utakmicu manje iza nas je 2 boda. City očekujem u vthu, popravit će se oni, a i ako dobiju tu utakmicu manje u egalu su sa ostalima. Svi su tu čak i arsenal jebeni sa 4 poraza haha Ne očekujem od Junajteda ništa specijalno, ne samo zbog trenera nego zbog mentaliteta i pristupa igračaZamisli da se njima povrijedi Bruno ko nama Pulisic, eto neka je lagano nesto 2-3 sedmice, nema ništa od njih Prijavi
11. novembar 2020.5 god. comment_305503 Ovaj United je gori od nas, pojačali se sa 4 igrača i niko im ne igra. Van de Beek već 2 mjeseca samo ponekad uđe sa klupe, Cavani ulazi sa klupe, a igra im ili Martial koji još nije šutnuo u okvir gola ili igraju bez klasične devetke. Alex Telles, ja ga još nisam vidio. Henderson pomalo u kupu brani i branio je sad protiv Baseksehira. Izgledaju baš jadno, ali poučen ranijim iskustvima znam da će u nekom trenutku početi pobjeđivati. Prijavi
11. novembar 2020.5 god. comment_305504 Liverpulu se povrijedio i drugi stoper aka Joe Gomez. Haman ozbiljnija povreda Prijavi
11. novembar 2020.5 god. comment_305506 Pa i imali su srece u zadnje dvije sezone kao niko, što se tiče povreda. Bit ce toga jos, sasvim sigurno. Prijavi
12. novembar 2020.5 god. comment_305507 Ovaj United je gori od nas, pojačali se sa 4 igrača i niko im ne igra. Van de Beek već 2 mjeseca samo ponekad uđe sa klupe, Cavani ulazi sa klupe, a igra im ili Martial koji još nije šutnuo u okvir gola ili igraju bez klasične devetke. Alex Telles, ja ga još nisam vidio. Henderson pomalo u kupu brani i branio je sad protiv Baseksehira. Izgledaju baš jadno, ali poučen ranijim iskustvima znam da će u nekom trenutku početi pobjeđivati. Sad ce Telles morati, jer ce Shaw propustiti 4-5 meceva. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305589 Guardiola has signed a contract extension until the end of 2022/23 season. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305590 Da Barca nije spala na prosjački štap vratio bi se u Kataloniju. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305593 Otvaramo novo kolo, ako pobijedimo idemo na prvo mjesto. Liverpool i Leicester igraju međusobno tako da sigurno nećemo ostati prvi, a Tottenham igra protiv Citya tako da bismo mogli ostati među prva 2-3. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305600 Hoce Lpool imati prvih 11 za sledece kolo Neće. Ris Vilijams je izostao iz u 21 reprezentacije zbog problema sa kukom. Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305646 Totenham je ozbiljna ekipa, ako do januara izdrze imaju sanse za naslov. Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305648 jel hoće meni neko da objasni u čemu je razlika u kretanju golmana kod ova dva jedanesterca Junajteda? Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305651 Nikakva, kod oba je izletio sa linije, samo što je drugi put bio gol pa nije ni važno. Penal se ponavlja ako je: 1. Postignut gol, a neko od igrača iz tima koji je postigao gol uđe u 16-erac prerano 2. Odbranjen penal, a golman je ranije izletio sa gol-linije Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.