22. novembar 2020.5 god. comment_305656 Ma ovo je sranje sto su uveli. Jbte igrac koji suta penal moze raditi sta hoce, skociti, stati, ubrzati, usporiti, jebat mater golmanu pa tek onda sutati, izjeba golmana zivog a ovaj ne smije ni trepnuti. Kurcevo pravilo. Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305658 Ma takva pravila ce ubiti draž fudbala, bukvalno sta god se desi na terenu ide na provjeru, golovi se poništavaju iz nekih bizarnih razloga, igrač uvali lijep gol na oko, gol koji čini fudbal tako lijepom igrom, ekipa proslavi gol, svi u transu i onda neko tamo poništi taj gol zbog 2 cm nedozvoljene pozicije. Ovo isto tako, trazis od golmana da ima ponašanje programirane mašine koja se samo krece po liniji u toku izvođenja penala.. Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305669 Nije ubilo draz meni, ubilo je samo nepostene golove. Samo je jos usavrsiti i vrh ce biti. Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305670 Nije problem tehnologija vec su sudije retardirane. Treba uvesti da sudija moze biti samo onaj ko je igrao fudbal. Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305672 Na sta je Arsenal spao. Realno ovo i zasluzuju jer su im igraci obicni manekeni a navijaci bahati. Ipak mislim da je ovdje najveci krivac Arteta, igra totalno pasivan i defanzivan fudbal sto nikad nije licilo na Arsenal. Realno Emery je za njega strucnjak. Plakat ce oni za Wengerom, a ovakvom transfer politikom kao sto je kupovina istrosenih igraca u vidu Williana, Luiza i drugih odvest ce ih u prosjek pa ce im i top 10 postati skoro pa nemoguca misija. Vec sad mislim da od njih i ima boljih 10-tak ekipa i to odgovorno tvrdim. Nije problem izgubiti, imati manje bodova nego sto si ocekivao(primjer City) nego to sto nemas nikakvu igru ali bas nikakvu. Svaka iole jaca utakmica oni su bili debelo nadigrani. #Nije da mi nije drago. Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305673 Na sta je Arsenal spao. Realno ovo i zasluzuju jer su im igraci obicni manekeni a navijaci bahati. Ipak mislim da je ovdje najveci krivac Arteta, igra totalno pasivan i defanzivan fudbal sto nikad nije licilo na Arsenal. Realno Emery je za njega strucnjak. Plakat ce oni za Wengerom, a ovakvom transfer politikom kao sto je kupovina istrosenih igraca u vidu Williana, Luiza i drugih odvest ce ih u prosjek pa ce im i top 10 postati skoro pa nemoguca misija. Vec sad mislim da od njih i ima boljih 10-tak ekipa i to odgovorno tvrdim. Nije problem izgubiti, imati manje bodova nego sto si ocekivao(primjer City) nego to sto nemas nikakvu igru ali bas nikakvu. Svaka iole jaca utakmica oni su bili debelo nadigrani. #Nije da mi nije drago. Kad se setim kako su likovali kad su uzeli Williana i kako su se napalili kad je asistirao na debiju... :D Mnogi fanovi Chelseaja su im rekli da im je drago sto Willian odlazi, a Arsenalovci mislili da Chelseajevci sebe samo tese posto su nam uzeli 'najboljeg igraca'. :D Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305675 Ma Emery je njima bio dobar, samo ne kontaju njihovi navijači kolike karine od igrača imaju. Kad se sjetim samo pred finale Lige Evrope Toreiru upoređivali s Kanteom,Genduzi bolji od Kove... Prijavi
22. novembar 2020.5 god. comment_305676 Klopp: “I'm happy about Pep signing a new contract. But I'm a little bit afraid it won't be Guardiola against Klopp over the next few years as it looks like Frank [Lampard] and Chelsea are building a proper team there.†Prijavi
23. novembar 2020.5 god. comment_305680 Samo da je stopera ubosti. Silva nece moci izdrzati ono ludilo oko nove godine, boxing day i picke materine, stoper nam mora biti sledeća investicija Doduse, uzeti Grealisha, Sancha i Ricea čisto da se ima Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305835 Ovom Brightonu liga treba pokloniti 5 bodova za trud. Kako im ne ide, pogotovo protiv najjačih. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305836 Ovom Brightonu liga treba pokloniti 5 bodova za trud. Kako im ne ide, pogotovo protiv najjačih. Tacno ubjedljivo su ekipa da najmanje srece. Skoro svakog protivnika su nadigrali ali mase zicere konstantno. Ovaj Potter je bas dobar trener, ocekujem ga ubrzo u nekol boljem klubu. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305839 Drugi najbaksuzniji klub je WBA. Sve što stvore nesretno ispuste. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305840 Poserem se na WBA, neka ih sto dalje od PL. Govna vazda predstavljaju problem samo nama. Ove godine neki hadalj 2 gola protiv nas, a evo vec 6 kola ne mogu gola dati, nazad u Championship nagodinu. Edit: Izvinjavam se, dali su 1 gol. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305847 Ispadaju ove godine i kad ispadnu nece godinama uci u Premiership, nesto poput Stokea. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305849 zar niko liverpoola ne moze dobiti jebote? ono protiv ville kao da im se nije ni dalo igrati. ljudi sa žnj postavom sačuvali prvo mjesto Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305851 Ima Liverpol i srece ali moze se igrati s njima to je pokazala Atalanta u ligi prvaka nisu im sansu stvorili a npr.prvu utakmicu izgubili 5:0. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305855 Jorginho funkcioniše u Sarriballu kad ima pored sebe jednog čovjeka koji će da čisti okolo (Allan/Kante) i jednog sa kojim može napraviti dupli pas (Kovačić/Barkley/Hamsik/Zielinski). Kad bi igrao sa Mountom i Havertzom u sredini, odigravao bi samo štoperima. Prijavi
28. novembar 2020.5 god. comment_305871 Kako je lijepo gledati Leeds, bas sam uzivao veceras, koliko njihovi igraci bolje krecu, bez lopte, sa loptom, dosta bolja igra tijelom, gdje se pravi laznjak umjesto da vrate loptu nazad kao mi, oni konstanto se okrecu prema naprijed. Pratim ih i gledam ima li su dosta brzih prijenosa lopte od svog 16terca do protivnickog u par poteza. Jednostavno, nema tu puno komplikacija. Eto nama njih iduce kolo, bas jedva cekam taj duel, nema sumnje da ce na njihovoj strani biti barem posjed lopte. Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305872 Malo je postalo iritantno ovo kloppovo kmečanje, sada sve više ljudi primjećuje Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305873 Kako je lijepo gledati Leeds, bas sam uzivao veceras, koliko njihovi igraci bolje krecu, bez lopte, sa loptom, dosta bolja igra tijelom, gdje se pravi laznjak umjesto da vrate loptu nazad kao mi, oni konstanto se okrecu prema naprijed. Pratim ih i gledam ima li su dosta brzih prijenosa lopte od svog 16terca do protivnickog u par poteza. Jednostavno, nema tu puno komplikacija. Eto nama njih iduce kolo, bas jedva cekam taj duel, nema sumnje da ce na njihovoj strani biti barem posjed lopte. Milina sto jest jest. Koliko su masili protiv Arsenala, mogli su ih napuniti do vrha da je samo malo srece bilo. I slazem se za Kloppa, nevjerovatno al bas je postalo iritantno. Koliko god bio dobar trener toliko me i nervira svojim ponasanjem i izjavama. Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305877 Uvijek je Klopp i bio takav, samo sto je u zadnje 2 godine imao sjajne rezultate pa nije imao zbog cega kmecati. Veliki dzentlmen kada vodi i pobjeđuje, veliko smece kada kiksa ili izgubi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.