Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ne znam jesmo li ikad u Romanovoj eri imali trenera koji ima neku fudbalsku filozofiju koja nije stvori rezultat odmah uz defanzivan do osrednji fudbal osim Sarrija. Takvi treneri i jesu za to da ostanu 3 godine, naprave nešto i evakuišu se. Najefikasniji smo bili kod Ancelottija, ali to je bila najjača ekipa koju smo imali ikad.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Di Matteo je dobio priliku da vodi sezonu, prešlo i par igrača, ali džaba, sa njim se i nije imalo strpljenja. Možda tako bude i sa Lampardom.

A igrali smo bas napadacki fudbal pocetkom te sezone dok je Robbie vodio. Nazad je supalo al je ekipa bila tek u procesu uigravanja. I dalje ostaje najnepravedniji otkaz jednom treneru otkad pratim klub.
Osim titule lige sampiona sto mu nikad necemo zaboraviti i to je maltene najveci uspjeh u historiji kluba, nije toliko bilo dobro koliko se ovdje predstavlja. Meni bas igrom nismo bili nesto, zatim smo demolirani od Atletica u Super kupu pa zatim od Juventusa u ligi sampiona pri cemu se 99% ispali u grupi.

Da je nepravedno dobio otkaz poslije svega sto je postigao to je tacno ali samo zelim reci da igra uopste nije bila toliko bajna kao sto se zeli predstaviti.
Da upotrijebim Wiseyove rijeci koje cesto koristi:Di Matteo zalutao na ovaj trenerski nivo. Realno da je bio neki trenerski mag kao sto se ovdje predstavlja ne bi vec 4 godine bio bez angazmana.

Niko mu ne moze oduzeti Ligu prvaka, malo je licemjerno reci da nije on zasluzan nego igraci (ona generacija je morala uzeti LP, prosto je bilo zapisano u zvijezde).
Ma kakav Dimateo, titula osvojena na srecu i to mu niko ne moze oduzeti, ali iskreno onako se uspije osvojiti tutula jednom u sto godina, protiv Barce po sansama smo trebali primiti 5 golova, pa u finalu, sta je Cech branio ono ne odbrane golmani za sezonu. Jedini trener koji nije trebao dobiti otkaz je Anceloti, igralo se lijepo, sigurni za ligu prvaka, ali otkaz je dobio jer je Tores zakazao.
Lampardu je data sansa iskljucivo zbog ovih mladih igraca i sto je klub bio pod zabranom,ocekivanja i nisu bila velika.

Ušao na wikipediju da vidim ko je ovaj Phillips što igra za Liverpool danas, kad piše sljedeće:

Nathaniel Harry Phillips (born 21 March 1997) is an English professional footballer who plays as a centre-back for Liverpool [3]and is better than Virgil Van Dijk who unfortunately passed away after a collision with Jordan Pickford in the most recent Merseyside derby.

Tako, nadam se da ce sad Zemo i druzina malo manje da ga drkaju na Ancelotija i Everton

Koliki kompleks imas od Evertona i njihovog starta da me evo opet prozivas, ne krijem ljudi su imali jedan od najboljoh startova u sezoni i danas su osteceni.

Fazon je što ljudi donose zaključke na osnovu malog broja odigranih utakmica. Neko pobijedi dvije zaredom i odmah idu komentari:

"EvErToN mOžE dO TiTuLe"

"ViLLa MoŽe KaO LeIcEsTeR"

"LeEdS IdE u LiGu PrVaKa"

"SvEcI IdU dO TiTuLe"

Imao je Watford prije par sezona 4 pobjede na startu i to je jedna bila Manchester United i jedna Tottenham, pa su završili u donjoj polovini tabele.

Everton je dobar tim, sad su sigurno bolji nego prošle sezone, ali opet ima 8 jačih timova u ligi i kad se gleda prvih 11 i kad se gleda širina kadra. Oni mogu kada su kompletni da svakog pobijede, ali ne mogu u kontinuitetu da redaju pobjede. Njihova najveća prednost ove sezone je što ne igraju u Europi i mogu se više odmarati.

Aston Villa je u prva dva kola imala 2 od 3 najlakša moguća protivnika i tu su pokupili 6 bodova i napunili samopouzdanje. Protiv Liverpoola im se desilo nešto što se dešava jednom u 10 godina i zbog toga ih je javnost napumpala. Dobili Leicester, svaka čast, ali već 2 kola izgledaju kao i svaki prosjećan tim u PL. Mene su iznenadili pozitivno i ako im se neke stvari poklope mogu na neko 10. mjesto.

Southampton je odigrao svaku utakmicu dobro. Čak i taj Tottenham koji im je natrpao 5 golova, smiješno zvuči ali, se provukao protiv njih. Oni kupe bodove, u ovom trenutku su prvi, ali nema šanse da do Europe stignu. Ekipa ima jasne limite, ali zahvaljujući dobrom treneru bilježe rezultate iznad svojih mogućnosti. Uletit će u seriju teških utakmica pa će prosipati bodove.

Leeds, već je svako vidio kako to funkcioniše. Na trku mogu dobiti svakog osim Liverpoola, ali kad se umore onda nastaje problem. Pogotovo kad ne igra Phillips kojeg niko ne može zamijeniti u ekipi.

Evo Tottenhem pobjedi u 90. minutu. Mislim da je ovom utakmicom kraj njihove pozitivne serije. Narednih 6 utakmica Tottenhama su:

City (h)
Chelsea(a)
Arsenal(h)
Palace(a)
Liverpool(a)
Leicester(h)

Ako Murinjo ovdje izvuce 10+ bodova ja mu skidam kapu.
To ti je kad te hoce nafaka, zadnje 2 tekme protiv Burnleya i WBA na jedvite jade uzeli. A ni kuci protiv Brightona nisu briljirali.
Vidjet cemo ih dalje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.