18. oktobar 2020.5 god. comment_304408 Vjerovatno ce upasti ako nastave ovako igrati. Na ciju stetu pitanje je samo, nadam se ne nasu mada se to cini izglednim. Al eto jos je rano vece zakljucke donositi. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304410 Na stetu Uniteda prije ako nastave ovako. Mi smo jaci od svih njih. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304415 Murinju izgleda konačno došlo iz dupeta u glavu kako se zapravo igra fudbal. To može postati veliki problem za sve ostale kandidate za visok plasman. Tottenhem je jači tim nego prošle sezone, ozbiljan su kandidat za Top4. Ispravka, Murinjo ništa nije naučio. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304416 Pa kakve utakmice u Premiershipu, pa jel ovo normalno. Spursi ubijali, vodili 3 0 do 16te minute. U zadnjih 10 minuta 3 gola primaju i to kakav zadnji pogodak Lanzinija, nevjerovatno. Nikad bolja sezona u Premiershipu. I mislim da ovo moze samo Premiership ponuditi, Eibar da gubi 3 0 do 16te minute od Seville to bi bilo to, kraj utakmice, vec se posvetili sljedecem kolu. Ali ne u Premiershipu, nikad ne mozes upisati bodove, svaka cast West Hamu za povratak, zaista. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304417 Itekako igra faktor nedostatak publike na stadionima. Jednostavno mnogi igraci koji imaju tu mentalnu kocnicu sada pokazuju ono sto na treninzima rade i ovo je rezultat. Isto tako vise opustanja i uljuljkivanja odredjenih timova uzrokovano nedostatkom te nabrijanosti i spanovanja sa tribina Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304432 Totenham isto kao i mi u 90+ su izgubili 4 boda kod kuce (Newcastle i West Ham). Za mene je Everton za sada najprijatnije iznenađenje, Liverpol nece osvojiti titulu, lomice se između njih i Citya mada ja ne bih otpisao ni ostale prije svega United, Totenham i nas. Prijavi
19. oktobar 2020.5 god. comment_304438 Liverpool si je značajno smanjio šanse ozljedom VVD-a, gadna je ozljeda, priča se čak i o 7 mjeseci da ga neće bit... Ne samo da im je on jedini stoper koji valja nego i brojčano su u problemu jer nisu doveli zamjenu za Lovrena Prijavi
19. oktobar 2020.5 god. comment_304440 Morat će Fabinho da im krpi odbranu, a i sa njim to su idalje samo 3 igrača. Trebali su uzeti Sarra na posudbu. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304914 Dobro je što se u ligi ne zna ko pije a ko plaća. Jednog dana kad se unormalimo nećemo zaostajati puno za bilo kim. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304915 Slazem se, bolestan pocetak, svi gube i svi pobjedjuju. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304916 Dobro je što se u ligi ne zna ko pije a ko plaća. Jednog dana kad se unormalimo nećemo zaostajati puno za bilo kim. Prvi ko se unormali osvojiće titulu :D Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304918 Bukvalno ludačka sezona, svako svakog je u stanju nokautirat, neko nekog zakolje tupim nožem i svi pomisle evo poslożene ekipe i onda tu ekipu neko na sljedećoj utakmici masakrira motorkom, znači neki opšti masakr je u pitanju :) Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304929 Totenhem osvaja, ako se City ili Liverpool ne vrate na nivo od prosle/pretprosle sezone. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304932 https://pbs.twimg.com/media/ElNDozoVcAAKnnh?format=png&name=large Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304935 S tri boda večeras idu na 5. poziciju, koliko god mrzio Murinja njegova druga sezona nikad ne razočara. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304936 Ma nisam uopste zbog Murinja postavio haha. Nego zbog velikih klubova i trenutne pozicije na tabeli istih. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304938 Može Burnley do 1:1 večeras, neće im dati puno prostora za kontre. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304939 Da hoće biti 0:0. Imam Popea na fantaziju. :P Ali vidim da kolege forumaši imaju pola Tottenhama u ekipi, pu izdajice. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304940 Ideali su luksuz, eto i Lampard se povuko ko pička da spasi guzicu a ja da ne mogu staviti Kejna na fantaziju da ugrabim koji bod. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304953 Odličan početak, 10. Mjesto a trener nasmijan Još čitam komentare navijača po netu i dalje ga dižu u nebesa i prozivaju da je plastika svakog ko kritikuje. Nisam za tešku pljuvačinu bez povoda, ali mi je veća plastika kad navijači slijepo vjeruju i zarone glavu u pijesak. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304956 Ne znam kakve to veze ima s plastikom i ne plastikom. Ne treba dizati Lamparda u nebesa i davat mu kredita jer je Lampard. Ali mu treba dat vremena (ne njemu, nego općenito trenerima) a ne mijenjati trenera svaku sezonu, pa nije Chelsea balkanski klub. Meni se čini da je u Chelseau najbolje pašu kratkoračni treneri koji odma u prvoj sezoni naprave čudo a onda raspad, samo im treba na vrijeme davat otkaze. Za sve ostalo nema strpljenja u ovom klubu... Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304957 Treba imati strpljenja s iskusnim i dokazanim trenerima,ne sa trenerima koji su jučer dobili licencu. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304959 Pa Sarri je iskusan trener i nije dobio vremena, pusti ti to. Ne postoji trener koji bi kod nas dobio vremena. Ja tvrdim da bi Klopp kod nas u 2. sezoni kad su primali hrpu golova i jedva izborili top4 dobio otkaz i nikad ne bi ni stigao doć do onoga do čega je na kraju došao. Osim toga, onda ga ni nismo trebali dovoditi, ako nam smeta šta je neiskusan. Ali sad kad je već tu treba mu dat vremena. Ali ok, svi navijači su takvi, nismo jedini. Nadam se samo da je uprava nešto naučila... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.