5. oktobar 2020.6 god. comment_304018 Nadam se samo da nece dobiti neke kazne pa da ne igraju ni u ligi. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304021 https://twitter.com/_UtdJoe_/status/1313123610899476481/photo/1 Još jedan anglosaksonski superstar eksponiran zato što je glup ko kurac, mislim da nema većeg šablona u svijetu fudbala od toga da se engleski igrači dignu do nebesa da bi se za godinu dvije shvatilo da ustvari pojma nemaju. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304033 Kako dobar vikend, guženje Lpoola ali prije svih Junajteda, odlično je što Ole ostaje, samo neka se raspadaju još više. Cavani i Telles ništa specijalno uraditi neće, mislim da im je ova rekonstrukcija ekipe totalni promašaj. Prodao bih sve osim Hendersona, Bissake, Van De Beeka, Rashforda, Grenwooda i Brune. Sve ostalo je škart i prosjek, dovesti dobrog trenera, sve ostalo rastjerati i krenuti ispočetka Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304063 Vlasnici Uniteda trebaju prodati klub ako misle dobro klubu, a ne znam misle li. Poslije smijeniti Woodwarda i Solskjeara i dovesti Pochettina. Ja im želim da se ništa od ovog ne desi. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304074 pa i ovi brate neka vode računa ko im dolazi na gajbu, pazi ti ovo su privatne slike, dal tolko nisu mogli da se iskontrolišu, ne da se ne okupljaju, nego da ne procure slike, još ta žuta štampa, oni su ludi na ostrvu Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304192 Kakva se prica vrti da Liverpool i Jedinstvo hoce mjenjati sistem Premier Lige Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304197 Odbijeno, htjeli su to Liverpool i United, 18 ekipa u ligi, da se zanemare kupovi itd. Prijavi
16. oktobar 2020.5 god. comment_304278 Sutra Everton-Liverpool i City-Arsenal. Ne znam ko nam je najveći konkurent od njih, tako da bi dva iksa bila okej. Prijavi
17. oktobar 2020.5 god. comment_304288 Tijelo, konkrerno dio ruke je za milimetar bilo iza linije. Inace realno 2:2. Prijavi
17. oktobar 2020.5 god. comment_304292 Tijelo, konkrerno dio ruke je za milimetar bilo iza linije. Inace realno 2:2. Ruka se ne računa za offside. Prijavi
17. oktobar 2020.5 god. comment_304297 Ruka se ne računa za offside.Polozaj tijela, dio ruke je jedino bio u offside. Prijavi
17. oktobar 2020.5 god. comment_304349 Nijednom igraču ne zelim da se povrijedi, stvarno to ne zelim ali ovog smrdljivog kineza mi nije zao. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304366 Aston Vila ima bod vise a dva meča manje od Celsija. Eto toliko smo loši trenutno. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304372 8 bodova iz 5 meceva i nije katastrofa, s obzirom i da svi okolo kiksaju. To je otprilike i neki prosek iz prosle sezone, mada to je i problem sto nema nekog napretka jos. :D Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304377 8 bodova iz 5 meceva i nije katastrofa, s obzirom i da svi okolo kiksaju. To je otprilike i neki prosek iz prosle sezone, mada to je i problem sto nema nekog napretka jos. :D S obzirom na raspored to je katastrofalno. Realno se moglo i trebalo imati najmanje 2 boda vise a i barem 5 vise smo mogli imati da je pameti bilo. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304378 8 bodova iz 5 meceva i nije katastrofa, s obzirom i da svi okolo kiksaju. To je otprilike i neki prosek iz prosle sezone, mada to je i problem sto nema nekog napretka jos. :D Razlika između prošle i ove sezone je 250 miliona. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304384 Je ali 250M uloženih u napad, obrana je ostala ista. Rezultati sasvim očekivani, ako smo prošle sezone primali ko na traci zašto bi se to sad magično promjenilo? Put naprijed igramo solidno, zabili smo 13 golova jedino Everton više i s vremenom će to bit bolje, već smo igrali zadnje dvi bolje nego prve dvi, ali dok god ne uložimo i u obranu događat će nam se vaterpolski rezultati. Vidjet ćemo kako će to izgledati kad Silva i Mendy budu fit... Na tu temu: https://www.skysports.com/football/news/11661/12106791/why-cant-lampard-fix-chelseas-defence Samo je City prima manje šuteva od nas, znači sve što nam pucaju i zabiju, zaključak obrana i golman sranje, treba kupit nove. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304385 I ja ne mogu da se otmem dojmu da nemamo ni srece. Upravo zbog toga sto nam skoro svaki sut sto protivnik uputi ulazi u gol, da ne pricam i da se ne ponavljam o tim individualnim greskama. Jednostavno maler za malerom, mogli smo komotno imati makar 4 boda vise da smo pobjedili WBA i Soton. Takodjer nadam se da ce se Mendy sto prije oporaviti, jednostavno ko sto beki kazu za Christensena tako i ja mislim za Kepu. Baksuz pa hajd, ako nista samo zbog toga sto je na terenu mi moramo primiti golove. Debil pa hajd. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304387 Samo polako, trenutno broj bodova nije toliki problem. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304391 Na tu temu: https://www.skysports.com/football/news/11661/12106791/why-cant-lampard-fix-chelseas-defence Samo je City prima manje šuteva od nas, znači sve što nam pucaju i zabiju, zaključak obrana i golman sranje, treba kupit nove. Sve u dure al ova je prica i prosle godine bila. Mozda se na neke stvari ne obraca dovoljno paznja, ili nema autoriteta da se igracima jebe sve zivo nakon treceg primljenog gola jucer. Pa kod mene i u amaterskom fudbalu frcaju iskre, ako nista igraci se izmedju sebe pokace radi takvih stvari. A ne na ovakvom nivou i to kuci da ti se dogadja, da ne mozes stati u zadnjoj minuti, ako treba sve igrace nazad povuci i zategnuti odbranu i ni po zivu glavu ne primiti gol. I ovo nije prvi put ovako. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304394 Ovo je super bodovni saldo ali ako se zelimo boriti za 10 mjesto. Jedino sto je poraz od Liverpoola 'ocekivan' ovi ostali kiksevi protiv WBA i Sotona se nisu smjeli desiti pa makar i ne ulupali 250 miliona u preko ljeta. Dosta mi je vise alibija i davanja nekog opravdanja. Aston Villa se grcevito borila za opstanak prosle sezone, primali ko na traci, mucili se sa realizacijom... Ove sezone skroz druga prica a niko me ne moze ubjediti da im je odbrana bolja od nase (posebno ne individualno). Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304407 Murinju izgleda konačno došlo iz dupeta u glavu kako se zapravo igra fudbal. To može postati veliki problem za sve ostale kandidate za visok plasman. Tottenhem je jači tim nego prošle sezone, ozbiljan su kandidat za Top4. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.