Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Polako se Siti normalizuje. Svakako ozbiljnija i bolja ekipa od Arsenala i Liverpula, bice borba za 2. mesto izmedju njih i Totenhema, a ovi ostali svi za 4. mesto

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

možda nije popularno mišljenje ali nikakavu pretnju ne vidim u Situju, sve dok Pep tera neku svoju priču a pozadi mu odbranu igraju Kolarov, Kliši i Stouns prosuće bodove sigurno

jedino da svaku utakmicu daju po 5 komada a to teško da je izvodljivo

da je danas kojim slučajem Svonsi bio malo prisebniji danas bi se pevala totalno druga pesma 

Dolazimo do zaključka da je podbacio u posloživanju ekipe, ne sumnjam da će na ljeto opet napasti Bundes ligu što se pojačanje tiče..

OFFICIAL: Arsene Wenger has confirmed that Arsenal have offered him a two-year contract extension at the club. :D

pa čovjek dolazi do novog ugovora svaki put kad zajebe stvar, nevjerovatno

Svakako extra zanimljiva borba za TOP 4, biće tu gusto i svaki kiks će se skupo plaćati, United se vratio u borbu tačnije vratili ga dobrim dijelom ostali svojim kiksevima. Ja sam mišljenja da će i United i City u TOP 4..

Borba za opstanak takođe zanimljiva, praktično imamo samo 3-4 ekipe "operisane" od bilo kakve borbe do kraja sezone.

Od drugog do petog mjesta samo 5 bodova razlike....I još igraju svi sa svima. Ja tipujem da City ili Arsenal neće biti u prvih 4 na kraju

Polako se Siti normalizuje. Svakako ozbiljnija i bolja ekipa od Arsenala i Liverpula, bice borba za 2. mesto izmedju njih i Totenhema, a ovi ostali svi za 4. mesto

Samo će ih raspored pokarati mislim da od polovine marta do aprila igraju protiv svih ekipa iz top 5 osim Totača a možda im tu negdje i krhnu tekmu protiv mančestera. 

Sa druge strane igraju na tri fronta u odbrani su tanki dakle bice umora i svega plus ako pepilo bude forsirao samo svoje miljenike nema od njih meda sto se tiče BPL-a.

Jedino sto ih je posluzilo je da su Arsenal i Liverpool psihički u tolikoj kurčini i da Tottač ima malih problema sa povredama pa da to iskoriste

Od drugog do petog mjesta samo 5 bodova razlike....I još igraju svi sa svima. Ja tipujem da City ili Arsenal neće biti u prvih 4 na kraju

Važno da Junajted hoće :D

Šta mislite da li je 80 bodova dovoljno za titulu :D

Ja mislin da je s obziron da u periodu dok mi igramo sa "laksima" su
Liverpool totnham
Liverpool arsenal
City liverpool
Liverpool everton
Arsenal city
City utd valda....
Everton totnham
Treba pratiti Siti i Totenhemm dvije trenutno najopasnije ekipe.Pep je Brava zakucao na klupu Kabaljero je je bolji golman i mislim da bi mogli opet krenuti u dobru seriju.Što se Totenhema tiče odlična ekipa ako ih zaobiđu povrede disaće nam za vratom do kraja prvenstva,ostali su manje više bezopasni.Tako da nisam baš siguran da ćemo lako doći do titule.Imamo i mi neugodna gostovanja Burnli koji ima 31 poenna svom terenu,ako se ne varam,imamo Bormut koji je isto dobra ekipa na domaćem,WBA s kojim smo se mučili na domaćem. Vjerovatno će opet biti tvrdih utakmica,onih koji se dobijaju na individualni kvalitet pojedinih igrača,a ako se Costa ne popravi ne vidim ko bi mogao zabiti u takvoj utakmici.Hazard se uglavnom u takvim utakmicama ne vidi,Pedro također.

još jedne iz Vengerove radionice  :fantom:  raznosi lik  :hail: wieherndessmiley.gif

'Naši navijači od nas konstatno očekuju najviše, a ne doprinose ništa. Naša publika ne može da se meri sa publikom ostalih klubova. Svi naši rivali imaju značajno bolju podršku od nas. I drugi zapadnu u krizu, pa podrška ne izostaje. Mi je nemamo i kada smo u top formi. Moram da priznam da sam razočaran atmosferom koja vlada na tribinama našeg stadiona. Navijači klubova koji nam gostuju su po pravilu bučniji i verujte mi da to nije ni malo prijatna situacija. Za uspehe nam je potrebno jedinstvo na relaciji publika-tim, onakvo kakvo imaju Liverpul, Mančester Junajted, Totenhem...

pa gde sme Totenhem da pomene, ne znam dal postoji nešto na ovom svetu što topdzije više mrze 

Kakav balvan, odavno izgubio kompas, nema pojma šta radi pa prebacuje krivicu na navijače, video od kurvinja. Ako se sad ne ujedine Arsenalovci da ga najure, neće nikad.

Sutra izalazi novi podkast očekujem raspoloženog Novakovića punog elana nakon pobjede Uniteda u prošlom kolu opet će reći da je ovo za United odlična situacija :D

A što se tiče toga oko brane jbg razumijem taj način razmišljanja jer kako drugo da se upakuje najava svakog sljedećeg kola pri ovakvom stanju na tabeli :D
Eto tu je navedeno da je Arsenal posljednja brana međutim pošto je i ta brana pala naći će se nova brana da bi bilo zanimljivo.
Inače gostovanje Burnleyu će mislim biti veća brana nego što je bio Arsenal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.