28. januar 2017.9 god. comment_266596 Mislim da je naša današnja utakmica pokazala da imamo daleko najširu klupu. Jebote promijeniš 9 igrača u odnosu na standardnih 11 i opet imaš ekipu koja je fantastična. Tek sad vidim da nam pojačanja trenutno i nisu potrebna, jer konkurencija sigurno nema bolju klupu od naše. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266597 Mislim da je naša današnja utakmica pokazala da imamo daleko najširu klupu. Jebote promijeniš 9 igrača u odnosu na standardnih 11 i opet imaš ekipu koja je fantastična. Tek sad vidim da nam pojačanja trenutno i nisu potrebna, jer konkurencija sigurno nema bolju klupu od naše. To sam i ja baš pomislio nakon danas, mislio sam prije kako nam fali dosta širine ali ima tu zaista dobrih igrača, naravno ne treba sada sve mjeriti po ovoj utakmici, ali kad pogledaš nama su na klupi fabregas, michy, pedro/willian, zouma, terry; sve dosta dobri igrači... Zato i jesam za neki mega transfer što se tiče krilnog napadača, koji bi nam dao tu jednu novu dimenziju Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266598 Tottenham šampionski odigrao gubili dva razlike do 60. minute i do zadnje minute igrali na pobjedu, stvarno zaslužili. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266604 Kaze jedan navijac Liverpola, Klop je humanitarac uzima bodove od velikih i daje malim ekipama. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266607 Tottenham šampionski odigrao gubili dva razlike do 60. minute i do zadnje minute igrali na pobjedu, stvarno zaslužili. Imaju protiv koga i igrati sampionski :D Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266688 Pred derbi Liverpool-Chelsea opet se forsira ista priča kao i prije naše utakmice protiv Tottenhama, opet taj neko mora "spašavati" ligu od nas, došlo vrijeme da svako malo igramo protiv ostatka lige :O Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266689 Za dobrim se konjem prašina diže :D Ovaj put nije toliko nafuravanje a i manji je pritisak na nama jer nema tih 13 pobjeda u nizu :D mada opet kad skontaš 15/16 imamo :D Prijavi
30. januar 2017.9 god. Autor comment_266746 Koji seljak cc <span class="articleCategory tc_sport" "="" style="outline: 0px; box-sizing: border-box; text-transform: uppercase; font-size: 16px; color: rgb(85, 172, 83) !important;">NOGOMET Iwobi djevojci poklonio zlatni Lamborghini: Novac ipak kupuje snove Piše: N. K./Ka prije 1h 14 min 26 38 Mladi fudbaler Arsenala Alex Iwobi (20) tek je počeo dobivati svoje mjesto u londonskoj ekipi, ali zato ga redovno dobiva u britanskim tabloidima. Mladi fudbaler Arsenala Alex Iwobi (20) tek je počeo dobivati svoje mjesto u londonskoj ekipi, ali zato ga redovno dobiva u britanskim tabloidima. Foto: Instagram Nigerijski napadač jedan je od najslabije plaćenih u klubu s platom od 20.000 funti sedmično, ali to ga ne sprečava da živi raskošnim životom. Doduše, bez nekog pretjeranog stila. Naime, nedavno je sebi kupio pozlaćeni Mercedes, a svojoj djevojci Clarisse Juliette također pozlaćeni Lamborghini. Juliette je svoj poklon prokomentarisala riječima "Novac ipak kupuje snove". Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266751 Što imam osjećaj da je Cae osmislio ovaj članak i sam ga napisao :D http://metro.co.uk/2016/03/29/supercar-silly-season-is-here-people-with-more-money-than-you-are-driving-round-london-5782479/ Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266841 Za Pellegrinija prošla sezona bila je najlošija na klupi Cityja. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266842 Plus skontaš da je Gvardilo dobio dosta pojačanja koja je zahtjevao Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266908 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=31&nav_id=1225748 Pazite izjavu Lingarda: „Još uvek smo u četiri takmičenja i svi će igrati. Idemo utakmicu po utakmicu. Tim koji imamo, samopouzdanje koje trenutno imamo, niko ne može da nas pobedi trenutno i možemo da osvojimo barem tri trofeja.“ Kako bahata dečko, bolje nek se drži dabovanja sa Pogbom. Prijavi
31. januar 2017.9 god. Autor comment_266915 Što imam osjećaj da je Cae osmislio ovaj članak i sam ga napisao :D http://metro.co.uk/2016/03/29/supercar-silly-season-is-here-people-with-more-money-than-you-are-driving-round-london-5782479/ Članak sam kopirao sa klixa, nisam ga ja "osmislio". Ali pošto je po pravilima zabranjeno postavljati linkove s te stranice morao sam ga kopirati na ovaj način. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267144 jbt Kapue prešo Kokelana i Mustafija kao amatere neke @-) A slušam Vengera sad, kaže da po njegovom mišljenju ekipa nije mentalno spremna :hail: ArsenalFanTV gori :hail: Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267149 jbt Kapue prešo Kokelana i Mustafija kao amatere neke @-) A slušam Vengera sad, kaže da po njegovom mišljenju ekipa nije mentalno spremna :hail: ArsenalFanTV gori :hail: Za šta nisu mentalno spremni ba ? Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267151 Neka su konačno izgubili, provukli su se toliko puta.. Ozil i Sanchez previše soliraju, ptaktično sami igraju, Ozil će dodati loptu Sanchezu nebitno što je neko drugi u duplo boljoj situaciji. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267152 https://www.reddit.com/r/footballhighlights/comments/5rc1du/bbc_match_of_the_day_week_23_31january2017/ evo ti link za motd pa gledaj kune, arsenal ti je prvi po redu Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267261 Gledan city i razmisljan kako su i oni prominili taktiku Po meni bi ovo mozda moga bit pun pogodak trebae ih se pazit do kraja sezone Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267263 Odlično su odigrali ili je West Ham baš u govnima, čak je i onaj mali Jesus bio dobar, Sane se polako uklapa ... Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267266 Kako volim gledati arsenalfantv kada izgube :D onaj jebeni crnjo kaze da je kisa razlog sto su izgubili pa jebo te svak, da je Claude bio u blizi zakuco bi ga za zemlju, izasao bi na onu drugu stranu. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267269 onaj jebeni crnjo kaze da je kisa razlog sto su izgubili pa jebo te svak, da je Claude bio u blizi zakuco bi ga za zemlju, izasao bi na onu drugu stranu. Prvo gledam sliku sto je igi za kontea stavio onda ovo citam prekidam se od smijeha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.