26. januar 2017.9 god. comment_266423 Hajmo redom posamarati 1. zavrsili 7. na tabeli, mjesto koje je vodilo u kvalifikacije za Evropsku Ligu 2. U Ligi Sampiona zavrsili 1. u grupi i plasirali se u osminu finala gdje su izgubili od kasnije finaliste Juventusa 3. igrali finale DFB kupa i porazeni od Bayerna "bukvalno ih bodovi spasili od ispadanja" kekekek Gubi konce, nije nista pohvalno uradio sa Liverpoolom. Nikako, samo je uzeo ekipu i klub u rasulu, odveo ih u finale Evropske Lige a ove sezone legitimno se bori za TOP 4 pozicije i ispred je mnogo jacih i skupljih ekipa na tabeli. Sto se transfera tice, imao je par promasaja ali je zato unaprijedio mnoge igrace, od Lallane, Firmina, Hendersona, Lovrena pa Clynea, Origia, od Milnera napravio solidnog lijevog beka... "Nije on za duze razdoblje", a ko jeste? Wenger? :D Jako jako slabi argumenti protiv Kloppa ovdje, neki cak smijesni Koji to rezultat on im bolji od Pochettina u zadnje dvije godine, a kao izgovor mu nemoš uzet lošija ekipa ili manji budžet jer su bogatiji klub od tottenhama.. Ne gledaš realno stvari, njega dižeš u nebesa, slažem se vrlo dobar trener ali kažem po meni je mauricio trenutno bolji jer izgradio je momčad i ekipu u čijem početnom sastavu ne možeš naći neku slabiju kariku, jako dobro izbalansirao momčad i to sa relativno malo para. Dok ovaj u dvije godine u liverpoolu realno nije napravio nešto senzacionalno, ima tu dosta slabih segmenata u njihovoj igri pa i sastavu, svaka čast za ono razdoblje u dortmundu, ali gledamo trenutno stanje.. Oni su igrali najbolju sezonu pod rodgersom, tamo kada smo im mi srušili snove u tituli, a iskreno ne vidim neki napredak u liverpoolu od tada, možda iduće sezone, ali i ovo mu je već 2. sezona Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266427 Uvijek sam za jak sistem nego za gomilu plaćenika tako da su mi i Klopp i Pochettino ok, nemam neki animozitet prema njima. Klopp realno izvlači maksimum maksimuma iz ekipe Liverpoola, već sam pisao da je Liverpool jak sistem ne ekipa, jedino bi Clyne, Coutinho i Mane imali mjesta u startnim postavama ostalih TOP ekipa i opet su u vrhu tabele. Ima svojih mana, mislim da u dosta situacija zapušta svoju defanzivu, mislim da bi trebao pokazati više osjećaja za balans između defanzive i ofanzive. Dosta loše zatvara utakmice tj. čuva rezultat, koliko god to zvučalo mozda nekome loše pa će reći da je to neki atomski ofanzivni fudbal, ok je sve to ali moraš znati stati na loptu, sačuvati rezultat, a to Kloppove ekipe slabo rade. Pogodio je sa Matipom, iskreno mislio sam da će biti flop, pogodio sa Maneom, ali morao je dovesti još jednog štopera oslanjati se na Klavana i Lucasa Leivu kao alternative nije neki dobro odrađen posao. Ući u sezonu bez dobrog lijevog beka da bi to popunio Milner, ući u sezonu sa samo jednim krilnim igračem Maneom, što je dovelo da Liverpool samo forsira igru kroz sredinu protiv bunkera i to je teško probiti. Ušao je sezonu bez klasičnog finišera, ok igraš tako da ti nije potrebna ta klasična 9, ali takav igrač treba svakoj ekipi zbog plana B. To je imao u Bentekeu ali njega nisu mogli zadržati jer je previše kvalitetan da ni sjedio stalno na klupi, ali morao je dovesti takvog tipa napadača. Tako ne bi dolazio da ubacuje Matipa da se na njega napucavaju lopte u finişu utakmice što su i radili protiv Swanseaja, to su takođe radili i sa Caulkerom koji je takođe štoper, isto kao kada bi mi ubacivali Zoumu da na njega napucavamo lopte. Takve stvari je morao srediti za ove dvije sezone koliko je tu, takođe ne znam šta želi od sredine u sastavu Can-Henderson-Wijnaldum protiv manjih ekipa, znači sterilnost na nivou. Ali opet ponavljam, izvlači iz njih maksimum, u svakom slučaju njegovo ime nešto znači u fudbalu. Pochettino radi odličan posao, ima tu osobinu da odlično skocka ekipu, posloži ekipu koja ima i glavu i rep bez nekih velikih transfera. Ne zapostavlja ni jedan segment igre, granitna odbrana i konkretan napad, možda jedino da je mogao dodatno klupu ojačati, dosta se osjeti svaki izostanak. Fali mu tog nekog europskog uspjeha, ali naravno ima vremena, odradio je odličan posao do sada u PL i u Sotonu i u Spursima. I da, kada u diskusiji sa navijačima Liverpoola čujem "ma Švabo je to" dobijem osip, neki dan pričam sa jaranom tema Liverpool i ova njihova kriza inače za njih navija kaže "ma ne brinem se Švabo je to" eto to što je Klopp švabo znači da je uspjeh zagarantovan a svaki njegov potez savršen :D Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266428 Prvo, preuzeo je Liverpool tokom prosle sezone, duboko u novembru cini mi se. Bez priprema, bez upoznavanja s ekipom, dolazak u Premiership itd itd.. Drugo, nije on preuzeo od Rodgersa pobjednicku ekipu, Rodgers je nakon te famozne sezone kad ih je Suarez vukao odradio jos sezonu i po i u tom periodu Liverpool strmoglavo pada, rasipa se igracki kadar, odlazi Gerrard, Suarez, Sterling, Sturridge se povrijedjuje... Tek kad je rasulo dotaklo dno Klopp dolazi i uzima tim da se pokusa nesto napraviti do kraja sezone. I u tome svemu uspijeva otici do finala Evropske Lige, inace Pocchetino je nekoliko sezona igrao to isto takmicenje pa kad god ispadne ide prica da je zrtvovao za top 4 plasman. Okej, izgubili su finale od Seville ali za proteklu sezonu i vise nego dobro. I na to sve neka se sabere koliko je Pocchetino dugo u Tottenhamu, pa i Premiershipu a koliko Klopp. Ti ako ne vidis napredak to je tvoj problem, mozda ne zelis da vidis. Eto i taj Pocchetino zrtvuje sve za TOP 4, i kad se konacno plasiraju u Ligu Sampiona, dobiju gotovo idealan zrijeb sa klubovima podjednake kvalitete, bez giganata, oni ne mogu ni grupe da prodju. Klopp kad je najlosiju sezonu u karijeri imao zavrsio je prvi u grupi u Ligi Sampiona i izgubio od Juventusa, sto nije sramota. Prosle sezone svi veci timovi u kanalu, mi pucamo po savovima, City ocajan, United pod Van Gaalom smijurija, Arsenal standardno.. Oni se bore sa Leicesterom, hej Leicester jbt, za titulu i Leicester ih ostavi 10-ak bodova iza, jos uspiju zavrsiti na 3. mjestu. Sto se ove sezone tice, vidjecemo jos ko ce gdje zavrsiti i kako proci do kraja. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266430 Slažem se da Pochettino nije za kup takmičenja, svaki put ispadnu smješni, plasiraju se u LP da bi se onda predali u grupi kao da bi opet sljedeće godine igrali grupnu fazu, žrtvovanje i te fore.. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266431 Conte, Pochettiono i Klopp - Najbolja tri mlada trenera trenutno, uspoređivat ih se suludo, uostalom tko je najbolji pokazat će mjesto na tabeli na kraju sezone Ancelotti - najbolji od ove malo starije garde Mou - nekoć najbolji danas has been Pep - kad ima ekipu puno tehničara sposobnih igrat tika-taku najbolji, kad nema ili mu protivnik ne dozvoli tako igrat najgori Eddie Howe - veliki talent ali treba se pokazat u većem klubu SAP i Big Sam - legende :) Bilić - najbolji roker među trenerima, i najbolji trener među rokerima Wenger - meštar za 4. mjesto Ferguson - najbolji trener od kad ja pratim nogomet i teško će ga itko dostić Ostali nisu vrijedni spomena... Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266432 Prvo, preuzeo je Liverpool tokom prosle sezone, duboko u novembru cini mi se. Bez priprema, bez upoznavanja s ekipom, dolazak u Premiership itd itd.. Drugo, nije on preuzeo od Rodgersa pobjednicku ekipu, Rodgers je nakon te famozne sezone kad ih je Suarez vukao odradio jos sezonu i po i u tom periodu Liverpool strmoglavo pada, rasipa se igracki kadar, odlazi Gerrard, Suarez, Sterling, Sturridge se povrijedjuje... Tek kad je rasulo dotaklo dno Klopp dolazi i uzima tim da se pokusa nesto napraviti do kraja sezone. I u tome svemu uspijeva otici do finala Evropske Lige, inace Pocchetino je nekoliko sezona igrao to isto takmicenje pa kad god ispadne ide prica da je zrtvovao za top 4 plasman. Okej, izgubili su finale od Seville ali za proteklu sezonu i vise nego dobro. I na to sve neka se sabere koliko je Pocchetino dugo u Tottenhamu, pa i Premiershipu a koliko Klopp. Ti ako ne vidis napredak to je tvoj problem, mozda ne zelis da vidis. Eto i taj Pocchetino zrtvuje sve za TOP 4, i kad se konacno plasiraju u Ligu Sampiona, dobiju gotovo idealan zrijeb sa klubovima podjednake kvalitete, bez giganata, oni ne mogu ni grupe da prodju. Klopp kad je najlosiju sezonu u karijeri imao zavrsio je prvi u grupi u Ligi Sampiona i izgubio od Juventusa, sto nije sramota. Prosle sezone svi veci timovi u kanalu, mi pucamo po savovima, City ocajan, United pod Van Gaalom smijurija, Arsenal standardno.. Oni se bore sa Leicesterom, hej Leicester jbt, za titulu i Leicester ih ostavi 10-ak bodova iza, jos uspiju zavrsiti na 3. mjestu. Sto se ove sezone tice, vidjecemo jos ko ce gdje zavrsiti i kako proci do kraja. Nabrojao si tu svega i svacega samo ne neki dokaz po cemu ti je Klopp bolji.. Ne moze se tako raspravljati, pa pogledaj malo ekipu tottenhama i liverpoola ove sezone, ja osobno se ne mogu oteti dojmu kako tottenham izgleda puno ozbiljnija ekipa, kao sto je king rekao sa glavom i repom, dok liverpool ima x problema, i da za neke od njih je direktno kriv Klopp.. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266436 Koji to rezultat on im bolji od Pochettina u zadnje dvije godine, a kao izgovor mu nemoš uzet lošija ekipa ili manji budžet jer su bogatiji klub od tottenhama.. Ne gledaš realno stvari, njega dižeš u nebesa, slažem se vrlo dobar trener ali kažem po meni je mauricio trenutno bolji jer izgradio je momčad i ekipu u čijem početnom sastavu ne možeš naći neku slabiju kariku, jako dobro izbalansirao momčad i to sa relativno malo para. Dok ovaj u dvije godine u liverpoolu realno nije napravio nešto senzacionalno, ima tu dosta slabih segmenata u njihovoj igri pa i sastavu, svaka čast za ono razdoblje u dortmundu, ali gledamo trenutno stanje.. Oni su igrali najbolju sezonu pod rodgersom, tamo kada smo im mi srušili snove u tituli, a iskreno ne vidim neki napredak u liverpoolu od tada, možda iduće sezone, ali i ovo mu je već 2. sezona Ako gledaš trenutno stanje onda ti je Murinjo kurčina od trenera a najbolji trener ti je Zidan ili Luis Enrique čuj trenutno stanje i to trenutno stanje svodiš na dvije godine čuj šta su uradili u zadnje dvije godine. Ne forsiram ni jednog dakle koliko gotivim jednog toliko gotivim i drugog ali toliko se sere (da budem blag) o tome kako Klopp gubi ovo gubi ono tamte-vamte ALI NIKO OD VAS NE MOZE DA JEBENO SKONTA DA JE TOTTENHAM KOJI SE GODINAMA BORI DA UĐE U TU JEBENU LIGU ŠAMPIONA UŠAO I OBRUKAO SE KO DA SU STEAUA RASPALA i pored toga trenutno na tabeli tottenham ima jedan jebeni bod od Liverpoola više... I da još jedno pitanje, podsjetite me kad je Tottenham uzeo Liverpoola u međusobnim duelima ? dakle uzeo sam samo ta vaša neka poređenja i stavke koje su mi banalne, da ne kazem debilne, previše subjektinosti Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266440 Nabrojao si tu svega i svacega samo ne neki dokaz po cemu ti je Klopp bolji.. Ne moze se tako raspravljati, pa pogledaj malo ekipu tottenhama i liverpoola ove sezone, ja osobno se ne mogu oteti dojmu kako tottenham izgleda puno ozbiljnija ekipa, kao sto je king rekao sa glavom i repom, dok liverpool ima x problema, i da za neke od njih je direktno kriv Klopp.. hahahahahh Cuj ne moze se tako raspravljati, ja vam bacam cinjenice a vasi argumenti su redom: "nije Pocchetino kriv sto se nije rodio u nekoj vukojebini u Njemackoj" "gubi konce kad god kiksa, nije nista pohvalno uradio" "tottenham je ekipa s glavom i repom a liverpool nije" :D :D To je tvoj dojam da Tottenham izgleda kao puno ozbiljnija ekipa, ta puno ozbiljnija ekipa citav jedan bod vise od neozbiljnog Liverpoola.. I meni govore kako se treba raspravljati :D Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266442 hahahahahh Cuj ne moze se tako raspravljati, ja vam bacam cinjenice a vasi argumenti su redom: "nije Pocchetino kriv sto se nije rodio u nekoj vukojebini u Njemackoj" "gubi konce kad god kiksa, nije nista pohvalno uradio" "tottenham je ekipa s glavom i repom a liverpool nije" :D :D To je tvoj dojam da Tottenham izgleda kao puno ozbiljnija ekipa, ta puno ozbiljnija ekipa citav jedan bod vise od neozbiljnog Liverpoola.. I meni govore kako se treba raspravljati :D Ove stvari sto si citirao nisam ja napisao.. Drugo, nisam nigdje popljuvao Kloppa nego ga i ja smatram dobrim trenerom, samo ja volim gledat i objektivno neke podatke ili nesto. Koju si to cinjenicu, podatak, statistiku ili nesto izrekao, iznio si samo neka svoja osobna stajalista zasto je failao za sada. Ja sam i napisao da je to moj dojam, mogu shvatiti da netko ne razmislja tako Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266443 ispada sad Vazjzi da ćeš ti priznati Pocha tek kad stavi nego čudo u vitrinu kao da je lik neki Ranijeri, tako ispada, ili po toj logici ti ćeš njega priznati tek kad za lupam 10 godina predje u Real, i šta ćeš onda da kažeš, e sad je top trener, kao da neko ne može biti dobar a da trofeja nije video a takvih primera bogami u svakom sportu ima na tone pritom ja nigde nisam spuštao Klopa pa da sad ti spuštaš moje hvaljenje Pocha, niti sam igde napisao da je jedan bolji ili gori, nit ikog izdvojio kao TOP i uopšte mi sad nije jasno zašto je sad Poch nešto skrivio i zašto se uspeh Klopa koristi kao merilo za vrednovanje Pocha Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266444 Ako gledaš trenutno stanje onda ti je Murinjo kurčina od trenera a najbolji trener ti je Zidan ili Luis Enrique čuj trenutno stanje i to trenutno stanje svodiš na dvije godine čuj šta su uradili u zadnje dvije godine. Ne forsiram ni jednog dakle koliko gotivim jednog toliko gotivim i drugog ali toliko se sere (da budem blag) o tome kako Klopp gubi ovo gubi ono tamte-vamte ALI NIKO OD VAS NE MOZE DA JEBENO SKONTA DA JE TOTTENHAM KOJI SE GODINAMA BORI DA UĐE U TU JEBENU LIGU ŠAMPIONA UŠAO I OBRUKAO SE KO DA SU STEAUA RASPALA i pored toga trenutno na tabeli tottenham ima jedan jebeni bod od Liverpoola više... I da još jedno pitanje, podsjetite me kad je Tottenham uzeo Liverpoola u međusobnim duelima ? dakle uzeo sam samo ta vaša neka poređenja i stavke koje su mi banalne, da ne kazem debilne, previše subjektinosti Ajd da ti objasnim, ja sam prvo napisao da je meni OSOBNO Pochettino bolji trener od Kloppa, nakon cega ste vi skocili.. Ne kuzim di je problem, razumijem da nemamo svi jednaka misljenja.. Kada ste se vec uhvatili usporedbe, sta bi onda po tebi trebali usporedivat njegovo razdoblje iz Dortmunda sa Pochettinovim tada ili sto. Period od dvije godine je i vise nego dovoljan kako bi se mogla uzeti slika nekog trenhtnog stanja, kako bi mogli vidjeti neke plodove njihovog rada. Nadalje, ti pises o nekim nepovezanim stvarima, govoris o necem sto nisam ni spominjao ovdje..Vise puta sam rekao da je to moje subjektivno misljenje, hvala Bogu, svi ga imamo, al neka si ti objektivan Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266446 Ajd da ti objasnim, ja sam prvo napisao da je meni OSOBNO Pochettino bolji trener od Kloppa, nakon cega ste vi skocili.. Ne kuzim di je problem, razumijem da nemamo svi jednaka misljenja.. Kada ste se vec uhvatili usporedbe, sta bi onda po tebi trebali usporedivat njegovo razdoblje iz Dortmunda sa Pochettinovim tada ili sto. Period od dvije godine je i vise nego dovoljan kako bi se mogla uzeti slika nekog trenhtnog stanja, kako bi mogli vidjeti neke plodove njihovog rada. Nadalje, ti pises o nekim nepovezanim stvarima, govoris o necem sto nisam ni spominjao ovdje..Vise puta sam rekao da je to moje subjektivno misljenje, hvala Bogu, svi ga imamo, al neka si ti objektivan nisam ja skočio, nisam napisao ni jedan post nego sam došao iz grada kume pročitao šta je svako od vas osobno napisao i to je bilo par stvari koje su mi nekako bile :-?? zato ti se to sve čini nepovezano. Osobno ti kažem gotivim obojicu, ne volim ni Tottenam ni Liverpool tačnije sad kad kontam ne znam koga više hejtam :D Uradili su ništa, Tottenham izbori LŠ ispadne dakle kurčina, Liverpool izgubi finale te Lige Europe evo sad fail sa Liga kupom i jedni i drugi puše za nama desetak bodova, dakle kad sve sabereš oduzmeš dođeš na isto... Vidjećemo sve kad se sretnu za par sedmica, biće zanimljivo mislim da se igra na Anfieldueh i kad neko spomenu statističke podatke baš sad uđem na transfermarkt i vidim da od kako su u Lpoolu i Tottenham-u imaju jednak omjer PPG 1,79 :D Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266453 Wisey, Kloppinho ti ima gore rezultate od Van Gaala, to ti je cinjenica :D Cuj unaprijedio Clynea, Clyne je bio igracina u S'thamptonu, sada vise ga i nema u ofanzivi iz nekog cudnog razloga. Eto kao nisu zamalo ispali zbog njega iz bundeslige? Ja sam rekao da je dobar trener, ali nista specijalno kod njega nema, jer ne mozes igrati uvijek "napadacki" (posebno sa Firminom i ekipicom), a odbranu ko jebe. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266454 Mnogi ocekuju od Liverpula da bude jos bolji. Zar je moguce s ovim igracima biti jos bolji nego sto jesu? Sto se tice Poketina, strasno dobar trener cija se filozofija nogometa ne razlikuje skoro nikako od one koju forsira Klopp. Poketino ce posle odigrane epizode u Tott moci birati u koji ce klub. Zivi bili pa vidjeli. Prosto Klopp i Poketino su treneri koje bi svaki tim pozelio za trenera. Pa bavarci i dan danas ne mogu prezaliti to sto Klopp nije dosao u Bayern. Jbga navikli kobasicari da uzimaju iz Borusije sve sto im naumpadne. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266459 Conte, Pochettiono i Klopp - Najbolja tri mlada trenera trenutno, uspoređivat ih se suludo, uostalom tko je najbolji pokazat će mjesto na tabeli na kraju sezone Ancelotti - najbolji od ove malo starije garde Mou - nekoć najbolji danas has been Pep - kad ima ekipu puno tehničara sposobnih igrat tika-taku najbolji, kad nema ili mu protivnik ne dozvoli tako igrat najgori Eddie Howe - veliki talent ali treba se pokazat u većem klubu SAP i Big Sam - legende :) Bilić - najbolji roker među trenerima, i najbolji trener među rokerima Wenger - meštar za 4. mjesto Ferguson - najbolji trener od kad ja pratim nogomet i teško će ga itko dostić Ostali nisu vrijedni spomena...Sa Ancelotijem samo Ferguson moze ici u isti rang. Lik je klasa iznad svih trenera trenutno, gdje god je bio zaveo je reda, steta sto nije ostao duze igrali smo najbolji fudbal kod njega. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266463 Mnogi ocekuju od Liverpula da bude jos bolji. Zar je moguce s ovim igracima biti jos bolji nego sto jesu? Klopp radi odličan posao na terenu, ali za nešto više je potrebno obavit jednako dobar posao i na planu transfera. Dosada, istina za volju, Liverpool nije bio dovoljno privlačna destinacija za bilo kojeg vrijednijeg igrača. Ali iduće sezone kad (ako) se vrate u LP plus sa trenerom reputacije Kloppa i igrom koju prikazuju itekako će moć dovodit top igrače, para također imaju. Tako da na ljeto ćemo vidjet gdje je Klopp po tom pitanju i može li stvorit šampionsku ekipu... Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266465 to se slažem, jako bitan faktor je upravo to "poželjna destinacija" samo što to levelovanje kluba ne dolazi preko noći, ok moglo je to da se progura u eri pre FFP samo fazon je u tome što neke stvari i novac ne može da kupi, jeste Roman došo i upumpavao velike novce ali mi smo napravili daj krucijalan korak napred tek kad nas je Otac preuzeo i nakon onog perioda kad smo rutinirali Arsenal, Junajted i ostale ekipe kolko god Otac zasrao u drugom mandatu tad je odradio posao koji je bitniji od svake titule na papiru samo što ja i dalje mislim da Klop neće dovlačiti neke bombice, u najboljem slučaju krenuće po Pulisica i tako neke koje on vidi kao top talente, koje inače ne bi mogo da dovuče verovatno mu top meta bude i onaj Dahoud iz Mehengladbaha, Bramdt iz Leverkuzena loše ovo Otac hendla Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266469 Odavno rekoh da će se pokačiti sa Marsijalom... Šokantno! Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266471 Odavno rekoh da će se pokačiti sa Marsijalom... Šokantno! Ako cemo iskreno, Marsial jednu utakmicu odigra dobru, pa iduce 2 totalno podbaci. Mada, po komentarima scumovaca, da se zakljuciti da Marsial ima problema sa psihom. Sve je pocelo od uzimanja njegovog broja i davanja Ibri, do toga da ga je Murinjo par puta kritikovao, pa evo sad pokusava nesto slicno kao i sa Mikitharianom, kao da mu pokaze neke stvari ne bi li se ovaj izborio za mjesto u ekipi. Al ocito da Marsialnu mnogo toga ne stima kod Murinja, jer je prosle godine bio bukvalno predobar. Mislim da Murinjo ni jedan scumovac ne bi oprostio odlazak Marsiala. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266472 Mislim da Murinjo ni jedan scumovac ne bi oprostio odlazak Marsiala. nemoj nikad da podcenjuješ Murinja i njegovu sposobnost da stvori slepe pratioce Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266473 Martial nije opravdao cifru plaćenu za njega, a uz sve to je i Van Gaalov kadar kojeg će se Mourinho riješiti. Na tržištu ima Griezmanna, Balea, Barkleya i koga sve još ne Ja ne vidim razlog zašto bi se Mourinha napadalo ako ne želi tog lika. Igrači nisu svete krave nigdje osim u Chelseaju (de Bruyne, Hazard i ostatak). Ovdje balavac de Bruyne određuje kad će on igrati, a kad ne United će kupiti još igrača na ljeto i kompletirati cijelu shemu koju je Mourinho zacrtao. novinari mu ga mogu dudlati. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266475 Hamco, mislim da niko ne ocekuje da radi nesto bolje sa Loserpoolom, vec da ne radi dovoljno protiv ekipa koje se bore za opstanak. Ne mozes nikako onako retardirano igrati protiv tih ekipa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.