Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Bila je rasprava prije par stranica na tu temu pa su me ljudi razapeli kada sam rekao da mi ne djeluju ozbiljno u odnosu na tottenham, odnosno kada sam uputio par kritika prema kloppu, iako i dalje mislim kako je rijec o vrlo dobrom treneru

Klopp ima balvane u ekipi i iz njih izvlvači maksimum, treba barem 5 igrača promijeniti na ljeto. Nek mu uprava da 250 milijuna na ljeto pa da vidimo tko će se smijati........Nije on loš trener, ali nemaju dovoljno kvalitete, kao ni United. 

Hull pokazuje simptome da bi mogao uz neku ludačku sezonu opstati, Silva ih posložio, doveli par igrača i sada već izgledaju kao ekipa imaju i neku širinu u sastavu. Ne treba zaboraviti da su prodali Snodgrassa, vjerovatno su svi pomislili da nakon njegove prodaje Hull potpisuje ispadanje ali evo ipak su došli do vazduha.

Dosta zanimljivih rezultata danas, ko bi se nadao da Sunderland može bilo kome dati 4 gola za 45 minuta ali eto nastrada Palace. Everton uvalio 6 komada uz 4 gola Lukakua, Soton se postepeno urušava, Burnley standardno izgubio u gostima zato će ginuti kod kuće protiv nas :D

Da li se to polako Klopp pretvara u Flopp :P

Još jedan pokazatelj da je moralo bolje u onoj utakmici pre neki dan... Ali dobro, šta je tu je. Liverpool u narednih 6 utakmica ima nekoliko derbija do kraja marta, prvo protiv Tottenhama (H), pa Leicester (A), pa Arsenal (H),  Burnley (H), Man City (A), taman da vidimo  koliko će istine biti u onoj priči da su "mnogo bolji" u derbijima uprokos lošoj formi.

Hull pokazuje simptome da bi mogao uz neku ludačku sezonu opstati, Silva ih posložio, doveli par igrača i sada već izgledaju kao ekipa imaju i neku širinu u sastavu. Ne treba zaboraviti da su prodali Snodgrassa, vjerovatno su svi pomislili da nakon njegove prodaje Hull potpisuje ispadanje ali evo ipak su došli do vazduha.

Dosta zanimljivih rezultata danas, ko bi se nadao da Sunderland može bilo kome dati 4 gola za 45 minuta ali eto nastrada Palace. Everton uvalio 6 komada uz 4 gola Lukakua, Soton se postepeno urušava, Burnley standardno izgubio u gostima zato će ginuti kod kuće protiv nas :D

zato sam danas i napisao da ne znam šta bih pre gledao :D  baš mi je smrdelo na neki cirkus, sad jbg gledao sam Liverpul zato što su nam konkurenti

nego treba pomenuti i onog Hadlstona, odigrao isto odlično, Evandro isto kida :D 

Da li se to polako Klopp pretvara u Flopp :P

Ma sve je do kvalitete igraca. Kakvu god filozofiju i igru trener forsirao, ako nemas kvalitetne igrace da to sprovedu u djelo, mozes se jebat. Kod Liverpula ne samo da nema dovoljno kvalitetnih igraca, vec nema ni dovoljan broj prosjecnih igraca sto se vidi po njihovoj klupi. 

Liverpul ima tim kojem je realno 6. pozicija na tabeli pravo stanje. Sve iznad ili ispod je rezultat dobrog ili loseg rada trenera, respektivno. 

Jucer je trebala klasa da prelomi mec, jer su non stop bili na 16m ispred gola Jakupovica. Medjutim tesko je to postici sa Klavanima, Canovima Firminjima i ostalim. Mozes nekad a ne uvijek. 

Liverpul je s pocetka sezone mljeo protivnike, dok ovi ostali jos nisu skontali da se niposto protiv Liverpula ne smije otvoriti. Tu njihovi limitirani igraci dobijaju mnogo vise prostora kada se lopta presjece i krene u tranziciju te na taj nacin lakse kompenzuju te svoje nedostatke jer je mnogo lakse kada je odbrana protivnika razrijedjena nego kada svi stoje iza lopte. 

Kriv je Klopp za ovo stanje, realno nedopustivo je da ovoliko ekipa kiksa. Ali da bi bio konkurentan citavu sezonu, ipak moras imati vise kvaliteta i kvantiteta nego trenutno sto ekipa Liverpula ima.

Ako je Liverpul doveo Kloppa da od prosjeka pravi sampionsku ekipu u Premiershipu, onda se jebali jeza u ledja. 

Jer formula je jednostavna, pare + igraci uz dobrog trenera = rezultat. Koliko para toliko i muzike.

Klopp jeste kriv za ove neuspjehe jer je loše i postavljao taktiku i vodio utakmicu, druga stvar što se tiče kvantiteta i kvaliteta u ekipi buraz Klopp je u Liverpoolu ako se ne varam već 3 prelazna roka. Njegova greška je što mu i nakon 3 prelazna roka Lucas Leiva ima mjesta u ekipi, evo juče mu je igra štopera, Lucas Leiva je ogledalo nedostatka i kvaliteta i kvantiteta ekipe. Milner igra beka, samo jedan krilni igrač u ekipi, nedostatak finišera u ekipi itd.
Pa jeste kriv, napisam sam i u postu da jeste. Sto se tice transfera, mogao je i morao bolje ali daleko od toga da je mogao birati i dovoditi igrace kao sto su to uradili Murinjo ili Pep.

Ono sto hocu da kazem, Klopp ima dobar sistem i filozofiju igre, to se vidi iz aviona. Medjutim sta kada taj sistem nekad nije dovoljan i u datom trenutku ne daje pravo rjesenje ( budimo realni ne moze uvijek davati ) ? Tad uskacu individualni kvaliteti pojedinaca koji svojim potezima spasavaju ekipu i trenerovu guzicu. Nesto sto je nama Costa ove sezone donio nekoliko puta, ili Kurtoa, Hazard i drugi.

Jednostavno je, dobar trener ne moze puno bez dobrih igraca, kao i obratno.
Dolazimo do zaključka da je podbacio u posloživanju ekipe, ne sumnjam da će na ljeto opet napasti Bundes ligu što se pojačanje tiče..

OFFICIAL: Arsene Wenger has confirmed that Arsenal have offered him a two-year contract extension at the club. :D

Dolazimo do zaključka da je podbacio u posloživanju ekipe, ne sumnjam da će na ljeto opet napasti Bundes ligu što se pojačanje tiče..

OFFICIAL: Arsene Wenger has confirmed that Arsenal have offered him a two-year contract extension at the club. :D

Claude je juče u onom klipu rekao da više nema snage i ako Wenger prihvati taj ugovor da, u prevodu, više neće dolazit na utakmice hahahah

Da sam navijač Arsenala ubio bi se kad bi produžio ugovor.S njim na klupi mi uvijek možemo očekivati bar 4/6 bodova u sezoni osim ako smo totalne karine.
Naravno da će Arsenal eventualnim novim ugovorom za Wengera pokazati svoje ambicije, budala zna da oni sa Wengerom više ne mogu osvojiti ništa ozbiljno. Eto prošle sezone mi i klubovi iz Machestera podbacili, znači ostavili Arsenalu otvoren put ka tituli i oni izgube trku od Leicestera i šta da čovjek kaže. Njihovu vlasničku strukturu boli kurac za sportske rezultate njima je bitna samo financijska dobit, njihovi navijači su frustrirani ljudi koji plaćaju najskuplje ulaznice u PL. Da mi je samo znati na osnovu čega je uprava Arsenala stavila najskuplje cijene ulaznica...

Da mi je samo znati na osnovu čega je uprava Arsenala stavila najskuplje cijene ulaznica...

Na osnovu toga što su željni para i znaju da su navijači ovce (kao onaj TY kog sam okačio) i mogu da rade šta god žele, ljudi će i dalje puniti stadione zbog lojalnosti i zbog toga što misle da su relevantan faktor, a ne obične mušterije koje traće po nekoliko sati nedeljno i doniraju novac milijarderima.

ne mora da znači da imaju najskuplje ulaznice, možda je prosek takav, kad pogledaš na papiru Arsenal ima dosta VIP mesta koja su i najskuplja, moguće je da to nabija cenu ulaznica u proseku

Čelzi primera radi, sad planira da poveća duplo broj VIP mesta pošto smo baš slabi na tom planu, videćemo kad se završi naš stadion na šta će to ličiti

na drugu stranu, imaju najveći stadion u Londonu gde su i najskuplje ulaznice

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.