11. februar 2017.9 god. comment_268180 Koji napredak, kada te porede sa Moyesom, Rodgersom, Van Gaalom, i od svih tih trenercica budes gori? Napredak kada te siluju male ekipe? Napredak kada jedva izvlacis poene protiv mnogih ekipa? Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268182 Ne znam diablo, pomisljam da ti samo rezultat pogledas na kraju meca pa donosis takav sud. Jel moguce da toliko drugacije tumacimo ovu igru? Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268183 Ocigledno, jer ja ne vidim logiku iza drkanja kite na igru koja je bukvalno ista Rodgersa, a te sezone se isto drkao kurac od strane mnogih, pa kada nije osvojio bas zbog takve igre, govorilo se da je retardiran trener. Sada kada isto to radi Klocc, onda se opet drka kurac. A ne gleda se kako tu igru zaustavljaju svi koji se postave kako treba, pa cak i taj Swansea i Hull koji imaju najgoru odbranu u ligi ubjedljivo. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268187 Velika je razlika između Rodgersovog tima i Klopovog. Pobjede Rodgersovog tima su uglavnom dolazile kao proizvod individualnog kvaliteta Luisa Suareza koji je te sezone imao 30 golova i to i nekoliko puta je sam rješavao utakmice dok Klopova ekipa igra timski i ne ovise od jednog pojedinca.Da Klop sada ima Suareza vjerovatno bi im i mi bili iza leđa. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268189 treba uputiti zvaničnu notu, izvinjenje navijačima ostalih klubova zato što je ove godine zanimljiva samo borba za preostala tri mesta koja vode u LŠ Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268197 Velika je razlika između Rodgersovog tima i Klopovog. Pobjede Rodgersovog tima su uglavnom dolazile kao proizvod individualnog kvaliteta Luisa Suareza koji je te sezone imao 30 golova i to i nekoliko puta je sam rješavao utakmice dok Klopova ekipa igra timski i ne ovise od jednog pojedinca.Da Klop sada ima Suareza vjerovatno bi im i mi bili iza leđa. Eh da ima Conte Lamparda od 26-7 godina imali bi maksimalan broj poena. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268199 Kako neće biti ziheraš kad ima propuh u obrani, ajde zamisli ekipu koja ima Roja, Smallinga i Blinda na lijevom beku. To su igrači koje je van Gaal krivo procijenio i ne zaslužuju Unitedov dres. Džabe imati tri Pogbe ako ti je obrana na razini Hulla. Kod Uniteda postoji samo jedna vizija, a to je napadački nogomet, Mourinho je dobio od uprave smjernice, a da mu je lako, nije, zato će na ljeto dovesti igrače koji će i upravu i njega napraviti zadovoljnim. Martial je još uvijek nedorečen, ali veliki potencijal Conte će osvojiti naslov i tu nema priče, ali dajem lijevo mudo da će usrati prijelazni rok i dovesti igrače koji će unazaditi ekipu u odnosu na ovo sada. On jednog Fabregasa drži na klupi, hej. Nogomet koji igra Conte je u suštini isti koji igra Mourinho, s tim da još manje pažnje pridaje kreativnosti, a još više fizikalijama. nemoj se sramotiti čovječe sa junajtedom i napadačkim fudbalom 38 golova ljudi dali a ko neki offensive force i kurac ubjedljivo najmanje u top 6 a primili 21 treći u top šest, tako da se jasno vidi da je prioritet u odbrani, Chelsea je dao 13 golova više od njih tako da sine poklopi se. Druga stvar ti igrači odnosno taj propuh što reče, Rojo nije kriv što ga levati stavljaju na štopera, na beku je dobar igrač a Smalling je bio uzdanica koliko se sjecam, Blind je defanzivni vezni primarno. Koga boli kurac što je tvoj Murinjo nesposoban da dovede dobrog stopera i da od tog nedorečenog Marsijala napravi dobrog igrača jer on je trener zar ne ? Pobjeda Liverpoola protiv Tottenhema je bila zicer, ništa drugo i nisam očekivao tako da ne vidim čemu iščuđavanje. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268200 Nije Liverpool pobjedio Tottenham,nego im je očito nogometnu lekciju,nemoćniju ekipu na terenu ja odavno nisam vidio. Najjača obrana u PL je radila stvari koje nebi radili kadeti Intera iz Zaprešića, katastrofa Liverpool i Klopp odlična utakmica,stvarno svaka čast.. A šta se tiče usporedbi Kloppa za kvazi stručnjakom Brendanom Rodgersom,neznam..ja kad samo probam zamislit da se ta dva čovjeka uspoređuju dođe mi slabo,tako da necu o tom raspravljat. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268208 100 puta prežvakana tema, Liverpool nekoga nadigra odmah ide euforija Klopp majstor ovo ono, već sljedeće kolo taj Liverpool popije šamar od nekog davljenika i tako u krug, pretjeruje se i u dizanju i u spuštanju Kloppa i Liverpoola. Istina je vjerovatno na sredini, znači ekipe i trener koji mogu svakoga uništiti dok u isto vrijeme mogu biti našamarani od bilo koga. Konstantnosti nigdje tako da ni trofeja u najavi to je suština.. Što se tiče rezultata, ništa neočekivano, Tottenham tradicionalno ne zna protiv Liverpoola. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268209 Nije Liverpool pobjedio Tottenham,nego im je očito nogometnu lekciju,nemoćniju ekipu na terenu ja odavno nisam vidio. Najjača obrana u PL je radila stvari koje nebi radili kadeti Intera iz Zaprešića, katastrofa Liverpool i Klopp odlična utakmica,stvarno svaka čast.. A šta se tiče usporedbi Kloppa za kvazi stručnjakom Brendanom Rodgersom,neznam..ja kad samo probam zamislit da se ta dva čovjeka uspoređuju dođe mi slabo,tako da necu o tom raspravljat. Statisticki se poredi, i gori je cak i od Rodgersa :D Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268219 Samo da upitam ove Conteove kriticare, Pocchetinove ljubitelje, Kloppove pljuvace pogledase li prvo poluvrijeme ove utakmice izmedju Liverpoola i Tottenhama? Nesto duzi post sutra, a i da sacekamo kraj tekme. Nemam sad vremena da se puno nasladjujem, a ima dosta razloga :D Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk I dalje bod iza tottenhama, a i gledat ce im u leda i na kraju sezone, uvjeren sam. Koji vi napredak u liverpoolu toliki vidite? Nitko ne pljuje Kloppa jednostavno se kaze istina da je trenutno po svim statistikama losiji i od rodgersa, moyesa, van gaala i ekipice. Odnosno ukoliko cemo ga usporedit sa rodgersom, losiji je od njega, kloppova ekipa je zabila manje i primila vise golova u isto toliko utakmica, ja ne znam o kojem drasticnom napretku se prica Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268225 I dalje bod iza tottenhama, a i gledat ce im u leda i na kraju sezone, uvjeren sam. Koji vi napredak u liverpoolu toliki vidite? Nitko ne pljuje Kloppa jednostavno se kaze istina da je trenutno po svim statistikama losiji i od rodgersa, moyesa, van gaala i ekipice. Odnosno ukoliko cemo ga usporedit sa rodgersom, losiji je od njega, kloppova ekipa je zabila manje i primila vise golova u isto toliko utakmica, ja ne znam o kojem drasticnom napretku se prica Napredak je u tome da ima lošiju ekipu od svih navedenih, a bolje rezultate od očekivanog. Odlično je pogodio sa nekim transferima, još će pokrpati rupe i sljedeće sezone se boriti za titulu. Sva trojica nisu mogla jedan pošteni transfer napraviti, Klopp je doveo Wijnalduma i Manea koji su vanserijski igrači, a za Manea mogu reći da je igrač kakvog Premiership još nije vidio. Kad vidiš kako lošu sredinu ima Liverpool, a da ne govorim obranu, sve što naprave je iznad očekivanja. Čovjek nije izgubio nijednu veliku utakmicu. To nešto znači. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268226 Prica se o igri skaro. Ja barem govorim citavo vrijeme o igri i napretku u istoj, o filozofiji i sistemu koji Klopp gradi sa ovom ekipom. Jesil ti gledao jucerasnju utakmicu izmedju Liv i Tott? Nije Liverpul juce igrao protiv neke levatske ekipe, a na terenu je bas tako djelovalo. Ekipa Liverpula djeluje dominantno protiv svake ekipe, bilo da igraju na svom ili u gostima. Pa i nas su u pojedinim trenucima sabili u 16m, nismo mogli loptu zadrzati duze od 2 sekunde. Na kraju da se dotaknem i ove price o Rodgersu. Po meni taj lik uopste nije los trener kakvim ga neki smatraju. Prica se o igri skaro, jel treba crtatati? Ja barem govorim citavo vrijeme o igri i napretku u istoj, o filozofiji i sistemu koji Klopp gradi sa ovom ekipom. Jesil ti gledao jucerasnju utakmicu izmedju Liv i Tott? Nije Liverpul juce igrao protiv neke levatske ekipe, a na terenu je bas tako djelovalo. Ekipa Liverpula djeluje dominantno protiv svake ekipe, bilo da igraju na svom ili u gostima. Pa i nas su u pojedinim trenucima sabili u 16m, nismo mogli loptu zadrzati duze od 2 sekunde. Na kraju da se dotaknem i ove price o Rodgersu. Po meni taj lik uopste nije los trener kakvim ga neki smatraju. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268228 Bezveze se trudiš hamco kad ljudi ocenju sve kroz prizmu pobeda. Ako pobediš, kako god da si je ostvario, onda si genijalac, ako ne pobediš, onda si kloc. I ova poređenja sa Rodgersom su se pojavila tek pre nekoliko nedelja kada je Liverpool vezao nekoliko loših rezultata. Daleko bilo da Chelsea veže nekoliko loših partija, pa će neko početi da nalazi statistiku po kojoj je Conte na nivou Granta i Scolarija, to je posao novinara. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268229 A čekaj zašto je onda naša utakmica protiv Liverpoola izazvala onoliko nezadovoljstva ako većina smatra da je Liverpool top sistem a Klopp top trener :D ps. nisam njihov hejter ni pristalica. Oni nemaju konstantnost i ta nekonstantnost umanjuje njihovu igru, sistem i ostalo. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268238 Koja nekonstantnost, pa ljudi su zabiljezili losije rezultate bez svoja dva ubjedljivo najbolja igraca i to ih je samo kostalo drugog mjesta na tabeli. Pa jucer je poch podbacio, pojeli su ih. Jest da nema rosea verthongena i da su pusili stalno po toj lijevoj strani, al ne govore rezultati sve. Imam ja druga takvog prati po fb stranicama fudbal i rezultate na livescore pa onda pocne solit pamet kakav je ko i slicno. Treba pogledat tekmu i rec realno kolko je klopp napravio jebenog rivala od njih, a tome cemo svjedocit dok dodje tu jos neko kapitalno pojacanje nazalost. Svaka cast genijalcima al klopp je dva koplja ispred ostalih trenera u premu ove godine. Naravno ne racunam naseg majstora jer je on izdominirao i bice trener godine sto posto Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268241 Dobro Dzan eto ja pratim fudbal na fb stranicama i teletextu nećemo dalje... Opet kažem nisam ni hejter ni neko ko je oduševljen Kloppom. Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268242 A King izvini ali nisam na tebe mislio, neko spomenu to pracenje po rezultatima pa sam spomenuo. sta ti je :D Prijavi
12. februar 2017.9 god. comment_268244 nemoj king nervozan je sad pred tekmu a i puko je dobar kes za ovaj dan zaljubljenih a postao je svjestan da mu za 8. Mart ne gine još jedna pogibija Prijavi
13. februar 2017.9 god. comment_268304 City sad ima par laksih kola, i onda im krece pakao. Imaju igrati uzvrat lige sampiona, pa Liverpul i Arsenal, pa dolaze nama, pa ako prodju Monaco opet liga sampiona, pa nekad u tom periodu igraju sa Unitedom. Uglavnom, ako to uspjesno prebrode i nedo Bog pobjede nas na Bridzu, bice onda skroz jebeno. Ipak, vidjeli smo da oni takodjer ne blistaju i te utakmice ce sigurno uzeti danak i morat ce, prosto morat ce negdje izgubiti bodove. Uostalom, jedino mi sami sebi mozemo oduzeti titulu, nikako drugacije. Prijavi
13. februar 2017.9 god. comment_268305 Dočekujemo ih na Bridgeu tako da imamo sve u svojim rukama.. Inače večeras očekujem ubjedljivu pobjedu Citya jer je Bournemouth u slobodnom padu kada je forma u pitanju. Odigrao sam 2&4+ :D Prijavi
13. februar 2017.9 god. comment_268306 biće veselo :D https://twitter.com/ArsenalFanTV/status/831116355231375360 https://twitter.com/ArsenalFanTV/status/831136744162619392 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.