Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Bourmouth-Manchestet City 0:2
Diablo reko si da je Bourmouth dobra ekipa, da nece prosuti bodove kuci. Sta bi.

O čoveče, kakvi sve idioti rade kao "stručni konsultanti", komentatori, i fudbalski "eksperti". Još jedan pokazatelj da jedva da znaju više od prosečnog navijača, isto važi i za mnoge bivše fudbalere koje na osnovu igračke karijere dobijaju unosan novac za izmišljanje tople vode.

Evo Allegri kaže da mu je cilj imati 87 bodova na kraju, što bi bilo dovoljno za titulu.
Kao što sam i ja prognozirao za nas.. Dakle 27/39 bodova, što znači da nam treba 9 pobjeda i 4 poraza iz preostalih 13 utakmica, ili 8 pobjeda, 3 remija i 2 poraza. Ako ne možemo ostvarit ovaj skor jebaji ga onda, i ne zaslužujemo titulu.

Mark Clatenburg napustio Premiership, navodno bi sudjenje trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji ili Kini.

Higher and hire 

Southampton’s players have been surprised by the cost of hiring hospitality boxes at Wembley for next Sunday’s EFL Cup final against Manchester United, which many of them are eager to do to make it a day to remember for their families. Ryan Bertrand is the only Southampton player with experience of playing in a major final and Wembley’s tariff of £1,100 per person has left many of his team-mates taken aback. Wembley have offered both clubs the use of a range of boxes which accommodate eight, 12 and 20 people. In contrast, the hospitality offering at St Mary’s Stadium starts at £130 per person.
Jebo mater svoju cigansku. Ovaj Barton uopste nihe los igrac ali zbog svog ciganluka nikad nista nije napravio niti ce napraviti. Koji seljak jebo mater svoju.

Conversion rate of PL top scorers:

Sanchez (18.7%)

Lukaku (25.4%)

Costa (21.4%)

Ibrahimovic (14.7%)

Defoe (22.6%)

Kane (24.6%)

Novaković ne zna gde bije :D  prvo nam puni glavu sa neverovatno količinom snage i klase kojom raspolaže Junajted sad forsira neku priču o broju utakmica koje će Junajted odigrati, jbt ja stvarno više ne znam šta će njemu da padne na pamet

jebem li ga, ko da je taj Junajted otkrio toplu vodu zato što igra u Evropi i što je najjače vidim da ljudi puše te priče

https://twitter.com/ciossa101/status/833385099999719424

Pazite ovaj scenario. Procitao chibin zadnji post gdje pise o realizaciji napadaca. Ja lajkam taj post a kasnije chiba dodje i napise dodatno jos jednu vijest o Novakovicu. Isto tako je mogao napisati i hamco je glup, hamco je ovakav ili onakav a ja nisam u mogucnosti da dislajkam taj komentar i ispada onda podrzavam to sto je chiba napisao o meni. reLo to je dokaz da se mora uvesti opcija dislike :D
Vidi stvarno, nisam vidio. Jbga, htio sam ispasti duhovit a nije mi se dalo :P
Moram nesto bolje smislit.

Da ne bude offtopic, Ibra je svojom slabom realizacijom ove sezone kostao United sigurno neki 6-7 bodova uprkos tome sto je zabio toliko golova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.