Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Strašno mi ide na kurac kad vidim ovakve pederluke,prije su mladi igrači morali čistiti kopačke starijim igračima,grijati im WC šolju a sad vidiš ove pederčiće kako rade neke dabove,kurčeve.

United će vjerojatno preko osvajanja EL izboriti LP. Ne vjerujem da neće doći barem do finala tamo. Konkurencija im i nije neka. Ako se Liverpool odrekao kupova radi prvenstva, vjerojatno u Unitedu rade isto sa prvenstvom i shvaćaju da nema previše smisla. 

Ibrahimović : 'I did not see any chances where it was difficult for the goalkeeper.

'It was not a good save from Juan Mata, it was a bad finish. Some saves he made for the cameras.'

Mourinho : ‘Yesterday, one manager was told by the fourth official, “I love your emotion and because I love your emotion, no problem”"To me, I was told today to sit down or you will have to go to the stands."

Mourinho walks out of BBC interview: "If you don't know football, then you shouldn't have a microphone in your hand."

Počelo je prozivanje i frustracija :D, iako mozda ima pravo ovo za Kloppa..

Kako je Grej silovao Lester :hail:  tri igrača ga jedva zaustave 

i dalje ne mogu da prežalim transfer Ingsa u Liverpul, sigurno jedan od omiljenih igrača iz tih manjih klubova

a Barton je igračina, izdominirao sredinu Lestera  :hail:   

i još nešto, Ranijeri prvi put u sezoni promenio formaciju  :hail:  22 kola mu je trebalo da pokuša nešto novo, baš im fali neka pobeda, ekipa u mentalnom kanalu, no opušteno, vadiće se sledeće kolo protiv Junajteda  :fantom:

ma meni je nelagodno :-L  kad ih vidim a što je najgore video sam da je i Zuma pod taj fazon, samo ne mogu da se setim ko je bio sa njim, dal Miči Just_Cuz_15.gif

ono jbt, zamisli Vidića, Kina, Terija i Baneta da mlate rukama  X_X 251.gif

Čika Rio Ferdinand ti je rekao ako si prvi na tabeli ako pobjeđuješ ako dominiraš imaš pravo ovo raditi a ako si 6. ako svi govore da nisi vrijedan 100 milki ako kisas protiv zonaša, sine poklopi se ušima.

https://www.youtube.com/watch?v=oWwvYZhdxWg

Taj Dućan je gori od svih mogućih advokata kada je njegov idol u pitanju, kako je uopšte neko toliko pristrasan uspeo da postane novinar.

a od novinara se inače traži da budu objektivni uvek :D   

Ne vidim svrhu tog lika, ne kači nikakve vesti, samo se isključivo Murinjom bavi. Kada jednom u polusezoni United da gol iz neke izgrađene akcije, ironično tvituje nešto poput "šteta što Murinjove ekipe igraju previše direktno xexe", u maniru najgorih advokata. Da stvari budu još gore, verifikovan mu je nalog na twitteru.

https://twitter.com/DuncanCastles/status/825761670568017921

@reLo

Zlatan legenda sme da radi šta god hoće.

ponovo dozvoljavaš da ti emocije utiču na stav, ja njega uopšte ne branim, slažem se sa tim 100% ali brate ono što on tvita na njegovom tviteru je njegova stvar, stoji ime, ne krije se, pa ko voli nek izvoli

na drugu stranu, verovatno ima neke od najjačih vesti u svetu transfera, na koju foru je on povezan sa Mendesovim kampom to stvarno ne znam, uglavnom javlja za njegove igrače

mislim, šta više da pričamo, eno ti vesti od pre koju nedelju da će Pep klupirati Aguera i stvarno se to desilo

sad jbg, fazon je u tome što njega niko ne podnosi, čak ga i Junajtedovci ne podnose iako brani Murinja pošto je godinama pljuvao Junajted svakodnevno i sve to dovodi do toga da se stvara neka negativna slika o njemu a kad bi sklonio sve to na stranu, on sigurno ulazi u top 5 izvora za transfere na ostrvu 

pre početka Čempionšipa planirao da gledam Njukasl al mi je taj projekat propao zbog Rafe, tolko mi je mrzak :D  iako nemam ništa protiv samog kluba

Ja ih ne volim, ali zbog Rafe im želim povratag u PL. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.