20. februar 2017.9 god. comment_268531 jbg na papiru izgleda tako ali kad pogledaš u praksi, ništa on loše nije šutirao, neke odbrane su bile prosto neverovatne, pa one Hitonove ulaze sigurno top 10 odbrana ove sezone Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268532 Chelsea je prvi i jedini klub u istoriji engleskog fudbala koji ne igra evropska takmičenja, a United pionir takođe, prvi put neko igra LE iz Engleske. Šta reći tek za specijalca na njihovoj klupi koji je u svom prvom prelaznom roku u klubu potrošio više para od bilo kog kluba na svetu, oborio transfer rekord i u februaru javno prepustio titulu nekom drugom. Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268533 https://youtu.be/EccZFtgd9eU odbrana u rangu one Čehove Čičaritu ako se sećate Prijavi
21. februar 2017.9 god. Autor comment_268553 Pričuvni golman Sutton Uniteda je sinoć na tekmi pojeo sendvič a prije tekme usisavao. Haha. Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268609 http://www.bbc.com/sport/football/39070927?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport Claudio Ranieri: Leicester City sack Premier League-winning manager FROM HERO TO ZERO Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268611 Mislim da im je ovo bilo jedino riješenje ako žele opstanak u ligi, situacija slična našoj kada smo nakon titule pali u rupu iz koje nas prosto nije mogao izvući tadašnji trener. Jbg postoje situacije kada se mora napraviti velike rez.. Biće zanimljivo vidjeti ko će ga zamjeniti... Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268613 Ranieri je sam sebi kriv, mislio sam da ce biti sigurni na sredini tabele ove sezone, medjutim, jako lose igraju. otkaz sasvim opravdan Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268615 Koliko je ovaj Totenhem smiješna ekipa, vidjelo se večeras. Mentalitet 0 Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268648 Clatenburg ostaje u Premiershipu do kraja sezone. Inace sto se Totenhama tice, ni meni nije jasno kako su i dalje u top 4 a nisu ekipa za to. Gent ih nadigrao u dvije utakmice. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268649 Ne treba miješati babe i žabe, Tottenham je zasluženo u TOP 4, to što nemaju mentalitet za ostvarenje velikih ciljeva što ih je i koštalo prošle sezone i što nemaju prosto smisla za europska takmičenja je neka druga stvar. Mozda se to može posmatrati sa aspekta "bolje da europska takmičenja igra neko drugi umjesto njih iz PL" ali ljudi svojom pozicijom na tabeli to zasluže i neka ispadaju smješni u LP i EL njihova stvar. Za Tottenham je velika stvar što su se uspjeli umješati u sami vrh Premiershipa među velike čike što bi se reklo, znamo da je to bio klub koji je uglavnom bio 5. mjesto sa mnogo oscilacija.. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268650 meni je iskreno više dokurčilo od tih klubova koji ne daju sve od sebe u svakom takmičenju, ok, mogu ja sve to da razumem al ponovo, nema za to opravdanja, samo što to nema veze samo sa datim igračima i trenerom nego i upravom tih klubova evo ti primera Arsenala kao iz udzbenika, godinama kukaju zbog žreba, jebeš ti to, ajde jednom izvučeš Bajern ali ti do sledećeg takmičenja imaš dva prelazna roka, znači možeš debelo da se pojačaš i ti ništa ne radiš, znači onda tu nije samo do igrača nego i do nekog ko odredjuje u kom pravcu taj klub ide zamisli da smo mi onih godina kad smo se svake godine krljali sa Barsom, Liverpulom tako razmišljali, pa ispadali bi u grupi a ne u polufinalu ili finalu sad pa imaš Totenhema čiji pred predsednik samo vodi računa o nekim limitima za plate, transfere, jebem ti ja to, ponovo je novac ispred fudbala, protiv jebanog Genta ti hoćeš da prodješ a da igraš samo 90min kako valja kolko god mrzeo prokletog Junajteda i Sitija, jedva čekam da oni stanu na noge zato što znaš da neće vagati jebani interes, ok mlatiće Murinjo njegove priče ali ponovo neće praviti sranja ko Totenhem zato što će upumpavati ogromne količine novca svake godine nije problem da Totenhem ispadne, problem je da ispadnu ovako ko fufice neke i za to treba prvo kriviti njihovu upravu, no jbg, boli ih kurac, iz njihovog ugla, jebe se njima dal su ispali u osmini finala ili kasnije, razlika u novcu je minimalna, optimalni cilj zadovoljen dok se gradi novi stadion i para kaplje Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268653 Stoji to sve chiba, al ne mozes pricati o novcu a ljudi protiv Genta, Genka (ne znam ni s kim su igrali :D ) ne mogu na 2 utakmice proci. Eo jebo mater ako Stoke npr. ne bi izbacio tu ekipu. Tottenham i Pocchetino su se obrukali zestoko u ovom dvomecu i nemojte mi price namjerno ispali i slicno. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268656 ma to pišem o celokupnoj situaciji, normalno da je bruka nevidjena, ali nije to njima prvi put a neće biti ni poslednji, živi bili pa videli i nije samo Totenhem, eno ti i WH ne može ni da se kvalifikuje za grupnu fazu da dodam i Sautempton, kod njih sam jedino čuo neke "lepe reči" o Evropi, oni su jadni izmučili zato što je bio njihov prvi izlazak van ostrva dodaj na to i Klopa koji taktizira i baca na FA kup omladince, nego jbg može mu se zato što mu ližu muda u klubu, isto važi i za Vengera ajde da je Klop izbacio drugi sastav, on je bacio na teren likove iz omladinskog pogona istina je ta da Čelzi ima više para al da ga jebeš onda, šta sad, Arsenal nije mogo da dovede još neko pojačanja, ne brate, njima Gibs igra odbranu već 6-7 godina, eno u Liverpulu Leiva 10 godina, šta sad, nisu mogli da dovedu zamenu za te igrače ili kakav takav upgrade Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268657 Koliko su bijedni engleski timovi u europi pokazuje primjer zadnjih nekoliko godina da im timovi ne mogu dalje od 1/4 finala u europi, izuzev nase titule i finala Liverpola u europa ligi. Totenham je nadigran, nema se tu sta puno pricati, igrao im je najbolji sastav, zeljeli su prolaz ali nista vise od toga nisu pokazali. Arsenalu je vrijeme konacno da ispadne iz top 4. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268720 Kakva razlika u igri Totenhema sad protiv Stouka i onomad u LE... Kao da nije ista ekipa bila na terenu. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268721 Kakva razlika u igri Totenhema sad protiv Stouka i onomad u LE... Kao da nije ista ekipa bila na terenu. Eh to ja ne mogu da shvatim. Ok manjak motiva ali ovo su baš dvije različite ekipe, a utakmice su odigrane u razmaku od 4-5 dana Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268745 Henderson propušta utakmicu sa Lesterom Znaci pojacan ulazi Loserpool u tekmu :D Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268752 https://twitter.com/footbalIfights/status/836152929967083520?ref_src=twsrc%5Etfw Kakav mentalni sklop. Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268757 Lester ugasio svetla kod Klopa. Od Poketina i Pepa zavisi kakva ce biti borba za titulu i da li ce je biti uopste. Prijavi
28. februar 2017.9 god. comment_268763 https://twitter.com/5liveSport/status/836352988671258625 Kakva kampanja protiv Leicestera... Ali to su mediji i ljudi. Uzdizaće nešto do neba i izgraditi čitavo mitologiju oko toga u jednom trenutku, a u sledećem će učiniti sve što mogu da to isto sravnaju sa zemljom i zakopaju. Prijavi
28. februar 2017.9 god. comment_268764 Ne znam sta im je stari Claudio smetao, fakat ono ista ekipa, ista formacija, isti igraci.. Sve a razlika u borbenosti ogromna, i to im je i donijelo pobjedu. Ono, nije bilo nikakvih izjava kao Mourinho prosle godine kod nas, nije bilo ponizavanja igraca izmjenama i stavljanjem na stub srama u javnosti, nije bilo scena sa medicinskim osobljem... Ne kuzim ih bas al eto. Ovaj put se i moze spominjati taj Player Power. Prijavi
28. februar 2017.9 god. comment_268765 KloCC ga popusio posteno od ekipe koja se muci ponovo. Ipak razvalio ih Leicester k'o da je Real :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.