Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ajme kako je taj Wenger tvrdoglavi konj....I dalje mislim da ode u klub kao Bayern ili PSG gdje može uvijek dovoditi igrače koji su top kvalitete, a ne ovako kao što radi u Arsenalu, pregazio bi sve u Europi bez pardona. Nije ni čudo da je više dopizdio svima sa svojom filozofijom. A o jedinstvu publike je bezveze pričati jer mu na tribinama vise izbjeglice iz trećeg svijeta iz Indije, Singapura, Tajlanda i odakle sve ne, kazališna publika koja preplaćuje ulaznice i tipka po Iphoneu za vrijeme utakmice, jbš to. 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Meni je super tottenhamov scouting, mislim da rade odlican posao. Zamisli ti koje su oni igrace profilirali, modric i bale medu 3 glavna igraca reala. Uz to su zaradili para na njima i opet nisu pali u kvaliteti, nego su opet za jeftine pare napravili ekipu ciji su prvih 11 jako respektabilni i jedni od boljih u ligi, fali im samo sirine.. Od njih svih jedino bih stavio pare na totač da ce uci u ligu prvaka, djeluju mi najsigurniji

Ko god pogleda u slow motionu reci ce da je faul. Medjutim, uzivo i u djelicu sekunde, nema covjeka koji bi u onoj situaciji svirao faul.

Ko god pogleda u slow motionu reci ce da je faul. Medjutim, uzivo i u djelicu sekunde, nema covjeka koji bi u onoj situaciji svirao faul.

Mnogi su rekli da nije bio faul, čak je i Henry, legenda Arsenala, čini mi se rekao da je gol regularan... A i rekao je još jednu stvar, čak i da to nije bio gol, da li je to razlog što je Arsenal izgubio utakmicu?

Nije tom cmarsenalu problem samo u treneru, dok se ne promijene nacini poslovanja i rad ljudi iza vrata nista od njih. Ne bi im ni Fergie prije toga pomogao, tako da u neku ruku treba i priznat taj Wengerov rad jebes mu mater uvijek su u vrhu i ocito mu je falilo to nesto, dal je sloboda i odrijesene ruke sto se tice svega il ne, da ne lupetam al nije wengerov sistem bas prava slika ovog arsenala

Vecina njih koje znam prizeljkuje Simeonea, a ja ih gledam ko da su glupi jbt pa sta bi on radio s ovakvom ekipom, trebala bi mu 3 remonta da uspostavi svoje

https://twitter.com/SquawkaNews/status/830415120262115328

Kad vidim igrača koji dabuje, dobijem želju da ga išutiram.

Sudija je danas unistio Hul, nevjerovatno da nije dao crveni karton u situaciji kad je Markovic bio sam sa golmanom.

da Otac nije tolki ziheraš i u ovim manjim utakmicama verovatno bi se klali sa nama sad za prvo mesto, to i da ne svira kurcu sa Marsijalom, Mikitarijanom

kakva je to laž da ovoj ekipi nedostaje kvalitete, pa mi smo skoro uzeli titulu sa Toresom i Dembinjom 

i naš Konte je oprezan, teži ka tom nekom balansu izmedju odbrane i napada ali nije tolko lud nikad bio da sve karte baci samo na jednog igrača kao što to Otac radi

prosto mi imamo više opcija u napadu što je direktno posledica postvke Kontea, jeste da je tražio rešenje i za probleme u fazi odbrane ali je to naštimao tako da napad ne pati, na drugu stranu kod Oca je akcenat bio i ostao na odbrani svog gola pa je otuda i Marsijala žrtvovao, položio nade u Ibrahimovića, njegov MO klasičan koji je naravno pao u kanal onog trenutka kad je matori iskulirao

Čelzi je zahvaljujući toj nekoj zlatnoj sredini vremenom digo ekipu u globalu pa nismo ovisili samo od jednog igrača

jedan od najvećih taktičkih promašaja ove sezone mi je ubedljivo forsiranje mladog Markusa na krilo 

da Otac nije tolki ziheraš i u ovim manjim utakmicama verovatno bi se klali sa nama sad za prvo mesto, to i da ne svira kurcu sa Marsijalom, Mikitarijanom

kakva je to laž da ovoj ekipi nedostaje kvalitete, pa mi smo skoro uzeli titulu sa Toresom i Dembinjom 

i naš Konte je oprezan, teži ka tom nekom balansu izmedju odbrane i napada ali nije tolko lud nikad bio da sve karte baci samo na jednog igrača kao što to Otac radi

prosto mi imamo više opcija u napadu što je direktno posledica postvke Kontea, jeste da je tražio rešenje i za probleme u fazi odbrane ali je to naštimao tako da napad ne pati, na drugu stranu kod Oca je akcenat bio i ostao na odbrani svog gola pa je otuda i Marsijala žrtvovao, položio nade u Ibrahimovića, njegov MO klasičan koji je naravno pao u kanal onog trenutka kad je matori iskulirao

Čelzi je zahvaljujući toj nekoj zlatnoj sredini vremenom digo ekipu u globalu pa nismo ovisili samo od jednog igrača

jedan od najvećih taktičkih promašaja ove sezone mi je ubedljivo forsiranje mladog Markusa na krilo 

Kako neće biti ziheraš kad ima propuh u obrani, ajde zamisli ekipu koja ima Roja, Smallinga i Blinda na lijevom beku. To su igrači koje je van Gaal krivo procijenio i ne zaslužuju Unitedov dres. Džabe imati tri Pogbe ako ti je obrana na razini Hulla.

Kod Uniteda postoji samo jedna vizija, a to je napadački nogomet, Mourinho je dobio od uprave smjernice, a da mu je lako, nije, zato će na ljeto dovesti igrače koji će i upravu i njega napraviti zadovoljnim. Martial je još uvijek nedorečen, ali veliki potencijal

Conte će osvojiti naslov i tu nema priče, ali dajem lijevo mudo da će usrati prijelazni rok i dovesti igrače koji će unazaditi ekipu u odnosu na ovo sada. On jednog Fabregasa drži na klupi, hej. Nogomet koji igra Conte je u suštini isti koji igra Mourinho, s tim da još manje pažnje pridaje kreativnosti, a još više fizikalijama. 

Ma chamipon je prosto glup, da se tako izrazim. A i ako nije glup, onda u najmanju ruku, dosadan je. Previse naporan s portugalcem kojeg gotivi i definitivno bi bilo ljepse kada bi ga se udaljilo s foruma.

champion je braturda, opušteno, nikako da ga dodam u prijatelje 

lepo je ovo sastavio, vrlo vešto sročeno, moram da priznam

obratite pažnju na to kako problem kvalitete igrača ističe samo kod Junajted dok kod Čelzija to i ne pominje, kao da mi nemamo tih muka, ništa kvalitetniju ekipu Čelzi nije imao u julu, ispred Junajteda smo najviše zahvaljujući odlukama jednog čoveka, trenera ili smo vezali možda 13 pobeda zbog toga što smo pogodili sa Alonsom, ko to zna više,  na drugu stranu, taktičke nedostatke stavlja na teret samo Konteu (slučaj Fabregas) dok kod Junajteda priča o nekakvim vizijama

Samo da upitam ove Conteove kriticare, Pocchetinove ljubitelje, Kloppove pljuvace pogledase li prvo poluvrijeme ove utakmice izmedju Liverpoola i Tottenhama?
Nesto duzi post sutra, a i da sacekamo kraj tekme. Nemam sad vremena da se puno nasladjujem, a ima dosta razloga :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Šta nije mourhinoljubcima prošle sezone bio problem u igračima, a sad su najedamput Chelseavi igrači najjači a jadan United nema dovoljno dobre igrače...

Samo da upitam ove Conteove kriticare, Pocchetinove ljubitelje, Kloppove pljuvace pogledase li prvo poluvrijeme ove utakmice izmedju Liverpoola i Tottenhama?
Nesto duzi post sutra, a i da sacekamo kraj tekme. Nemam sad vremena da se puno nasladjujem, a ima dosta razloga :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Da upitam, pogledase ni kloccoljupci utakmice protiv Swanseaja, Hulla itd itd ?

Diablo kad ces shvatiti da rezultati nisu uvijek pravo ogledalo igre jedne ekipe na terenu?

Rezultati jesu najvazniji, ali Liverpulu u ovom trenutku sa trenutnim igrackim kadrom je mnogo bitnije da naprave progres u samoj filozofiji i gradjenju sistema koji bi u buducnosti trebao donjeti mnogo toga dobrog nego i sam rezultat. Nazalost po nas, i druge rivale, Klopp je na dobrom putu. Iako smatram da je neuspjeh ukoliko ne zavrse u top 4, ovdje se jasno vidi veliki napredak Liverpula u odnosu na neki raniji period.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.