9. februar 2017.9 god. comment_268097 Ajme kako je taj Wenger tvrdoglavi konj....I dalje mislim da ode u klub kao Bayern ili PSG gdje može uvijek dovoditi igrače koji su top kvalitete, a ne ovako kao što radi u Arsenalu, pregazio bi sve u Europi bez pardona. Nije ni čudo da je više dopizdio svima sa svojom filozofijom. A o jedinstvu publike je bezveze pričati jer mu na tribinama vise izbjeglice iz trećeg svijeta iz Indije, Singapura, Tajlanda i odakle sve ne, kazališna publika koja preplaćuje ulaznice i tipka po Iphoneu za vrijeme utakmice, jbš to. Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268104 Ah eto kao tom Tottenhamu neki navijaci ? Daj jebote Tottenhemova firma je uvijek bila karina Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268109 Meni je super tottenhamov scouting, mislim da rade odlican posao. Zamisli ti koje su oni igrace profilirali, modric i bale medu 3 glavna igraca reala. Uz to su zaradili para na njima i opet nisu pali u kvaliteti, nego su opet za jeftine pare napravili ekipu ciji su prvih 11 jako respektabilni i jedni od boljih u ligi, fali im samo sirine.. Od njih svih jedino bih stavio pare na totač da ce uci u ligu prvaka, djeluju mi najsigurniji Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268110 kaže Venger da je gol Alonsa skandalozan i da su sudije blage u takvim situacijama da mi je znati, evo nek mi neko objasni kako to čovek da skoči a da mu laktovi budu uz telo besmisleno je analizirati situaciju, Alonso je skoro 190, plus u zaletu, šta je brate trebao da radi Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268111 Ko god pogleda u slow motionu reci ce da je faul. Medjutim, uzivo i u djelicu sekunde, nema covjeka koji bi u onoj situaciji svirao faul. Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268112 Ko god pogleda u slow motionu reci ce da je faul. Medjutim, uzivo i u djelicu sekunde, nema covjeka koji bi u onoj situaciji svirao faul. Mnogi su rekli da nije bio faul, čak je i Henry, legenda Arsenala, čini mi se rekao da je gol regularan... A i rekao je još jednu stvar, čak i da to nije bio gol, da li je to razlog što je Arsenal izgubio utakmicu? Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268126 https://twitter.com/sjstandardsport/status/830132510487101445 Tužan, ali istovremeno i sretan dan za Arsenalove rivale... Jer sad neće ni u top 4 završavati. Wenger jest luzer ali ipak ih je vazda držao u toj eliti. Sada im se smiješi Unitedov scenario. Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268128 šta da radiš, samo sad da se molimo da promaše sa trenerom pored Murinjai Pepa koji će ponovo potrošiti gomile novca najmanje što nam treba u ovom trenutku je neki novi Poch ili Klop a na užem spisku su treneri Juventusa, Monaka i Borusije Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268130 Čitam da je Allegri izjavio da ne želi niti potvrdit ali niti opovrgnit da na kraju sezone preuzima Arsenal Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268131 Nije tom cmarsenalu problem samo u treneru, dok se ne promijene nacini poslovanja i rad ljudi iza vrata nista od njih. Ne bi im ni Fergie prije toga pomogao, tako da u neku ruku treba i priznat taj Wengerov rad jebes mu mater uvijek su u vrhu i ocito mu je falilo to nesto, dal je sloboda i odrijesene ruke sto se tice svega il ne, da ne lupetam al nije wengerov sistem bas prava slika ovog arsenala Vecina njih koje znam prizeljkuje Simeonea, a ja ih gledam ko da su glupi jbt pa sta bi on radio s ovakvom ekipom, trebala bi mu 3 remonta da uspostavi svoje Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268159 https://twitter.com/SquawkaNews/status/830415120262115328 Kad vidim igrača koji dabuje, dobijem želju da ga išutiram. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268160 Sudija je danas unistio Hul, nevjerovatno da nije dao crveni karton u situaciji kad je Markovic bio sam sa golmanom. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268163 da Otac nije tolki ziheraš i u ovim manjim utakmicama verovatno bi se klali sa nama sad za prvo mesto, to i da ne svira kurcu sa Marsijalom, Mikitarijanom kakva je to laž da ovoj ekipi nedostaje kvalitete, pa mi smo skoro uzeli titulu sa Toresom i Dembinjom i naš Konte je oprezan, teži ka tom nekom balansu izmedju odbrane i napada ali nije tolko lud nikad bio da sve karte baci samo na jednog igrača kao što to Otac radi prosto mi imamo više opcija u napadu što je direktno posledica postvke Kontea, jeste da je tražio rešenje i za probleme u fazi odbrane ali je to naštimao tako da napad ne pati, na drugu stranu kod Oca je akcenat bio i ostao na odbrani svog gola pa je otuda i Marsijala žrtvovao, položio nade u Ibrahimovića, njegov MO klasičan koji je naravno pao u kanal onog trenutka kad je matori iskulirao Čelzi je zahvaljujući toj nekoj zlatnoj sredini vremenom digo ekipu u globalu pa nismo ovisili samo od jednog igrača jedan od najvećih taktičkih promašaja ove sezone mi je ubedljivo forsiranje mladog Markusa na krilo Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268165 da Otac nije tolki ziheraš i u ovim manjim utakmicama verovatno bi se klali sa nama sad za prvo mesto, to i da ne svira kurcu sa Marsijalom, Mikitarijanom kakva je to laž da ovoj ekipi nedostaje kvalitete, pa mi smo skoro uzeli titulu sa Toresom i Dembinjom i naš Konte je oprezan, teži ka tom nekom balansu izmedju odbrane i napada ali nije tolko lud nikad bio da sve karte baci samo na jednog igrača kao što to Otac radi prosto mi imamo više opcija u napadu što je direktno posledica postvke Kontea, jeste da je tražio rešenje i za probleme u fazi odbrane ali je to naštimao tako da napad ne pati, na drugu stranu kod Oca je akcenat bio i ostao na odbrani svog gola pa je otuda i Marsijala žrtvovao, položio nade u Ibrahimovića, njegov MO klasičan koji je naravno pao u kanal onog trenutka kad je matori iskulirao Čelzi je zahvaljujući toj nekoj zlatnoj sredini vremenom digo ekipu u globalu pa nismo ovisili samo od jednog igrača jedan od najvećih taktičkih promašaja ove sezone mi je ubedljivo forsiranje mladog Markusa na krilo Kako neće biti ziheraš kad ima propuh u obrani, ajde zamisli ekipu koja ima Roja, Smallinga i Blinda na lijevom beku. To su igrači koje je van Gaal krivo procijenio i ne zaslužuju Unitedov dres. Džabe imati tri Pogbe ako ti je obrana na razini Hulla. Kod Uniteda postoji samo jedna vizija, a to je napadački nogomet, Mourinho je dobio od uprave smjernice, a da mu je lako, nije, zato će na ljeto dovesti igrače koji će i upravu i njega napraviti zadovoljnim. Martial je još uvijek nedorečen, ali veliki potencijal Conte će osvojiti naslov i tu nema priče, ali dajem lijevo mudo da će usrati prijelazni rok i dovesti igrače koji će unazaditi ekipu u odnosu na ovo sada. On jednog Fabregasa drži na klupi, hej. Nogomet koji igra Conte je u suštini isti koji igra Mourinho, s tim da još manje pažnje pridaje kreativnosti, a još više fizikalijama. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268166 Ovaj sampinjon prosto ne moze da podnese cinjenicu da je Conte trenutno za koplje bolji trener od Murinja. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268167 Ma chamipon je prosto glup, da se tako izrazim. A i ako nije glup, onda u najmanju ruku, dosadan je. Previse naporan s portugalcem kojeg gotivi i definitivno bi bilo ljepse kada bi ga se udaljilo s foruma. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268169 champion je braturda, opušteno, nikako da ga dodam u prijatelje lepo je ovo sastavio, vrlo vešto sročeno, moram da priznam obratite pažnju na to kako problem kvalitete igrača ističe samo kod Junajted dok kod Čelzija to i ne pominje, kao da mi nemamo tih muka, ništa kvalitetniju ekipu Čelzi nije imao u julu, ispred Junajteda smo najviše zahvaljujući odlukama jednog čoveka, trenera ili smo vezali možda 13 pobeda zbog toga što smo pogodili sa Alonsom, ko to zna više, na drugu stranu, taktičke nedostatke stavlja na teret samo Konteu (slučaj Fabregas) dok kod Junajteda priča o nekakvim vizijama Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268170 Al' kako reče ovo "anlaki" HAHAHAH https://twitter.com/pathyeshme/status/830471119060815875 Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268174 Samo da upitam ove Conteove kriticare, Pocchetinove ljubitelje, Kloppove pljuvace pogledase li prvo poluvrijeme ove utakmice izmedju Liverpoola i Tottenhama?Nesto duzi post sutra, a i da sacekamo kraj tekme. Nemam sad vremena da se puno nasladjujem, a ima dosta razloga :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268177 Šta nije mourhinoljubcima prošle sezone bio problem u igračima, a sad su najedamput Chelseavi igrači najjači a jadan United nema dovoljno dobre igrače... Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268178 Samo da upitam ove Conteove kriticare, Pocchetinove ljubitelje, Kloppove pljuvace pogledase li prvo poluvrijeme ove utakmice izmedju Liverpoola i Tottenhama? Nesto duzi post sutra, a i da sacekamo kraj tekme. Nemam sad vremena da se puno nasladjujem, a ima dosta razloga :D Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Da upitam, pogledase ni kloccoljupci utakmice protiv Swanseaja, Hulla itd itd ? Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268179 Diablo kad ces shvatiti da rezultati nisu uvijek pravo ogledalo igre jedne ekipe na terenu? Rezultati jesu najvazniji, ali Liverpulu u ovom trenutku sa trenutnim igrackim kadrom je mnogo bitnije da naprave progres u samoj filozofiji i gradjenju sistema koji bi u buducnosti trebao donjeti mnogo toga dobrog nego i sam rezultat. Nazalost po nas, i druge rivale, Klopp je na dobrom putu. Iako smatram da je neuspjeh ukoliko ne zavrse u top 4, ovdje se jasno vidi veliki napredak Liverpula u odnosu na neki raniji period. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.