27. januar 2017.9 god. comment_266476 kakav je kralj ovaj šampon :hail: , kad se pre pojavio, dal mu stiže sms obaveštenje kad neko piše protiv Oca :fantom: Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266477 Martial nije opravdao cifru plaćenu za njega, a uz sve to je i Van Gaalov kadar kojeg će se Mourinho riješiti. Na tržištu ima Griezmanna, Balea, Barkleya i koga sve još ne Ja ne vidim razlog zašto bi se Mourinha napadalo ako ne želi tog lika. Igrači nisu svete krave nigdje osim u Chelseaju (de Bruyne, Hazard i ostatak). Ovdje balavac de Bruyne određuje kad će on igrati, a kad ne United će kupiti još igrača na ljeto i kompletirati cijelu shemu koju je Mourinho zacrtao. novinari mu ga mogu dudlati. A jel Pogba opravdao 100 milki, mislim zivo me zanima sta kad pljunete opet 100 milki za jednog igrača a on se ne uklopi odnosno ne pruzi onakve partije kakve se ocekuju, sta onda Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266488 Hahah ovaj champion je bas hc troll, kralj 😂😂. Sto se tice Liverpoola, ispada sada da kritiziram Kloppa previse al po meni on radi neke pogreske u tim slabijim utakmicama.. Njima fali barem 3 igraca da bi konkurirali. Jedan kvalitetan stoper, jer u odsustvu matipa on nema adekvatnu zamjenu u vidu Klavana. Nadalje, forsiranje trojca wijnaldum, can i henderson u tim utakmicama je po meni katastrofalno, pretrom i nekreativan vezni red. I jos da nadodam kako se znalo da ce Mane biti odsutan u ovom periodu zbog tog kupa, a nije dovedena nikakva zamjena i prakticki igraju bez krilnog napadaca, pa pokusavaju probiti nesto kroz sredinu. Napadaca klasicnog isto nemaju, svi su daleko fan forme i tu im treba neko. Uglavnom, ne znam sta ceka sa transferima, mozda ce se sjebat za top4, jer koliko vidim ne planiraju nikog dovodit do ljeta. Svi pricaju o tome kako oni izgledaju umorno i iscijedeno, jer su ekipa koja je najvise pretrcala u ligi, mislim nije to direktno razlog jer njihov kondicijski trener je vrh, jedan od najboljih, ali treba im malo svjeze krvi za rotacije.. U 1. mjesecu im je dosta toga doslo na naplatu, vidjet cemo kako ce to dalje izgurat. Naravno nijedna ekipa nije savrsena, svakoj fali nesto, ali mislim kako oni imaju najvise problema, i ako uspije izgurat sa ovim rosterom do top 4, stvarno svaka cast. Ima jos dosta do kraja al nekako mi djeluje kako ce tottenham upasti sigurno, za ova dva mjesta biti ce teska borba, 2 kluba ce izvisit, osobno bih najvise volio da to budu oba Manchestera. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266490 Da vas pitam, sta ocekujete od utakmice Liverpul - Chelsea iduce sedmice ? Po vama i vasim komentarima za ocekivati je da mi njih rasturimo jer i Klopp i igraci su samo dobri i nista vise. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266499 Kod Diabla je problem veliki sto je toliko subjektivan. Znaci liku ako se nesto svidja onda mu se svidja, a ako se ne svidja onda mu se ne svidja logicno. I to je to, tvrdoglavo ce slijediti svoje misljenje bez mogucnosti da sagleda neke stvarne stvari. Jedan primjer je Henderson, ali hajde necemo se vracati na to, a drugi primjer je evo Lpool i Klopp. Wisey je sve potaman objasnio, pa dovoljno je to sto se bore za top4, sa najslabijim rosterom realno i to ne moze niko da ospori. I sto je najgore za Diabla oni ce i da budu u top4. Po meni Klopp ima sve potrebno da dugo godina ostane tu i vrati Lpool medju svjetski jace ekipe. Trenutno je Conte najbolji od njih, ali zasto? Pa zato sto ima te bodove viska. Ali necemo se zavaravati, dosta stvari fali Conteu da bude fantastican trener ili trener bez mana ili kako da se izrazim. Evo najveci problem su izmjene, ne cini mi se fleksibilan trener jbt, izgleda da je i on u nekoj dozi dosta tvrdoglava persona. Pa bezbroj puta smo cak mi forumasi bili svjesni da je bolja opcija Cesc da pocne u veznom, a mi idemo sa dva razbijaca na bunker. Sta bi bilo da Hazard ne igra fantasticno i da Diego ne trpa ko najbolji napadac svih vremena. Pa bio bi razapet. Ok, ima smisla i da ne treba mijenjati ono sto daje rezultate. Ali sigurni smo dosta puta bili da bi i Cesc u datom trenutku dao iste ili cak i bolje rezultate. Pa sta je sa odmaranjem igraca, sta cemo kad Costa u 70. pocne da trci ko djed? Nije da mu se to nije desavalo, a znamo vec zbog koga i zbog cega... Naveo sam neki brzinski i banalan primjer, zelim da kazem da svaki trener ima manu danas, a Kloppa pojedinci etiketirase ko neznalicu. Pa lik je unaprijedio jedan propali fudbalski klub u svakom smislu i to su cinjenice koje slijepi i subjektivni ne zele priznati. Pochetinu svaka cast, covjek vecinu vremena miran, bavi se svojom ekipom, pametan trener, dobar motivator ocito i s dobrom vizijom fudbala. Trener kojeg bi svako volio da ima... Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266500 tek sad vidim da je Delafeu prešo u Milan na pozajmicu, jebem li ga, Kuman je plaćen debelo, ako se ne varam ima veću platu od Kontea :D plus što su platili nešto na ime odštete Sautemptonu na papiru kad vidim koje transfere planira čini mi se da je na dobro putu ali na drugu stranu, baš mi bode oči to što nijedan igrač maltene nije napravio napredak pod njim čast izuzecima sad ovaj klinac koji je ispao, Dejvis, kako se zvaše ono najbitnije, Barkli pa i taj Delafeu ništa Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266505 Kod Diabla je problem veliki sto je toliko subjektivan. Znaci liku ako se nesto svidja onda mu se svidja, a ako se ne svidja onda mu se ne svidja logicno. I to je to, tvrdoglavo ce slijediti svoje misljenje bez mogucnosti da sagleda neke stvarne stvari. Jedan primjer je Henderson, ali hajde necemo se vracati na to, a drugi primjer je evo Lpool i Klopp. Wisey je sve potaman objasnio, pa dovoljno je to sto se bore za top4, sa najslabijim rosterom realno i to ne moze niko da ospori. I sto je najgore za Diabla oni ce i da budu u top4. Po meni Klopp ima sve potrebno da dugo godina ostane tu i vrati Lpool medju svjetski jace ekipe. Trenutno je Conte najbolji od njih, ali zasto? Pa zato sto ima te bodove viska. Ali necemo se zavaravati, dosta stvari fali Conteu da bude fantastican trener ili trener bez mana ili kako da se izrazim. Evo najveci problem su izmjene, ne cini mi se fleksibilan trener jbt, izgleda da je i on u nekoj dozi dosta tvrdoglava persona. Pa bezbroj puta smo cak mi forumasi bili svjesni da je bolja opcija Cesc da pocne u veznom, a mi idemo sa dva razbijaca na bunker. Sta bi bilo da Hazard ne igra fantasticno i da Diego ne trpa ko najbolji napadac svih vremena. Pa bio bi razapet. Ok, ima smisla i da ne treba mijenjati ono sto daje rezultate. Ali sigurni smo dosta puta bili da bi i Cesc u datom trenutku dao iste ili cak i bolje rezultate. Pa sta je sa odmaranjem igraca, sta cemo kad Costa u 70. pocne da trci ko djed? Nije da mu se to nije desavalo, a znamo vec zbog koga i zbog cega... Naveo sam neki brzinski i banalan primjer, zelim da kazem da svaki trener ima manu danas, a Kloppa pojedinci etiketirase ko neznalicu. Pa lik je unaprijedio jedan propali fudbalski klub u svakom smislu i to su cinjenice koje slijepi i subjektivni ne zele priznati. Pochetinu svaka cast, covjek vecinu vremena miran, bavi se svojom ekipom, pametan trener, dobar motivator ocito i s dobrom vizijom fudbala. Trener kojeg bi svako volio da ima... Slazem se sa dosta navedenih stvari, osim s tim da hazard ove sezone igra fantasticno.. Dobar je ove sezone al nije mi na onoj razini jos, nadam se da ce rasti, diego nas je vukao dosta, a i pedro/willian su dali doprinos mora se priznati, pogotovo fabregas koji bi meni igrao u prvoj postavi vecinom. A ovo za kloppa da je unaprijedio klub, djelomicno se slazem, u odnosu na proslu raspalu sezonu je sigurno, ali po meni nije jos na taj liverpool na razini one sezone pod rodgersom, doduse tada su imali suareza. Sigurno je kako ce oni napredovati, vec iduce godine moguc je velik iskorak ako pametno se pojacaju i definitivno ce biti jedna od najvecih prijetnji Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266514 Opet se cita ono sto ja kazem negativno, rekao sam da je dobar trener, ne grozan :D I ja vjerujem da ce biti u top 4, ali mucit ce se i to podobro, posebno pred kraj sezone kada mu budu umirali igraci kao i inace. Ja mislim da cemo dobiti Loserpoola, posebno ako Mane ne bude igrao, teze ce biti protiv Arsenala. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266523 Da vas pitam, sta ocekujete od utakmice Liverpul - Chelsea iduce sedmice ? Po vama i vasim komentarima za ocekivati je da mi njih rasturimo jer i Klopp i igraci su samo dobri i nista vise. Pobjeda. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266528 Wenger dobio suspenziju od 4 utakmice, neće voditi utakmicu na Bridgeu. :o https://twitter.com/FA/status/825040738526310405 Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266530 Wenger dobio suspenziju od 4 utakmice, neće voditi utakmicu na Bridgeu. :o https://twitter.com/FA/status/825040738526310405 a jesu li naveli razlog zašto baš, ´4´ utakmice suspenzija :D Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266534 Treba dodati i da je gurnuo 4. sudiju. Jebo majku pa sve kod Arsenala ima veze sa brojem 4 Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266537 Pitanje je da li nam je uopšte prednost to što neće biti Wengera :D Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266539 Treba dodati i da je gurnuo 4. sudiju. Jebo majku pa sve kod Arsenala ima veze sa brojem 4 Utakmicu sa Arsenalom igramo ČETVRTOG februara. Samo kada bi im Fabregas (broj 4) dao gol, mi im nanesemo ČETVRTI poraz u sezoni (trenutno imaju 3), oni skliznu na ČETVRTO mesto i simbolika će biti savršena. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266551 Čak sam imao 4 stavke gore i dobio 4 lajka... Kad smo već kod Arsenala: https://twitter.com/LionelLanzini_/status/824098287653421056 Ok, nisam siguran da li je ovaj lik stvarno navijač Arsenala ili se neko drugi sprda sa njima... Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266582 Win % as manager: Moyes at #MUFC: 52.9% Van Gaal at #MUFC: 52.4% Rodgers at #LFC: 50.3% Klopp at #LFC: 47.7% Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266585 1. Ako izgubimo u ovom trenutku od Liverpula treba se raniti 2. Ako igramo sa strahom, makar i pobedili psovaću sigurno 3. Ne bi me čudilo da Liverpul dobije nas a da izgubi od Hala Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266588 Totenham pobijedi 4:3 u FA cupu, nista novo kod 2:3 je Diablo proglasio njihovo ispadanje. Od prvoligasa ispali Liverpol, Crystal Palace. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266590 Jebo vas Tottenham protiv tima iz League Two ne mogu dobiti utakmicu moraju ubacivati ljude iz prve postave Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.