Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pa jeste tako, ali Otamendi je dobar stoper koji se proslu sezonu trazio i prilagodjavao na novu ligu. Takodjer jedan od razloga njihove lose igre je i Pelegrini koji forsira izlazak zadnje linije visoko po svaku cijenu bez nekog posebnog sistema vec samo hajd izadji visoko i to je to. Kod Guardiole ce to biti skroz drugacije iako ce i tu igrati visoko.

Takodje je i Mangala solidan stoper, ubio se za backup igraca koji ce igrati po potrebi. 

Kako god da saberes i oduzmes, imaju bar 2x bolju zadnju liniju od nase. Ali ko nema? :D

Otamendi i Mangala su placeni zbirno nekih 80 miliona. 

Takav stoper ne sme da se "trazi" cele sezone ili da bude dobar bekap, vec da donese instant kvalitet.  Nijedan od njih dvojice ni blizu potrebnog.

A i pratim malo ove prirpeme, Pep uigrava Fernanda na mestu stopera.   

Bilo kako bilo, daleko od toga da njima cvetaju ruze u odbrani.  Imace Pep dosta posla. 

NAsi su posebna prica :D

Ima li neka tema da ćete vas dvojica složiti :D

Nema svrhe slagati se, forum gubi znacaj :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Shvatam sta zelis reci, medjutim poenta mog posta je da su oni daleko bolji i jaci u defanzivi od nas. Nama bi recimo obojica bili veliki upgrade, valjda to dovoljno govori o nasoj odbrani. 

Nasri, Mangala i Bony su na transfer listi, Everton je napravio veliku gresku sto u posao oko Stonsa nisu trazili Mangalu jer cisto sumnjam da mogu dovesti boljeg od njega.

Hajmo mi dovest Mangalu, jebat ga možda i proigra sjećam se kakva je zvijer bio prije nego je došao u City.

Za 15-20 milja isplatilo bi se kockati. Al siguran sam da nam City nece pustit ispod 30 kad bi i pokusali.
Hajmo :D

Sva paznja će biti usmjerena na Manchester Pep i Mourinho su u istom gradu i to je za mnoge samo po sebi spektakl i bas to ce ostatak lige baciti u drugi plan. Chelsea nece biti u centru paznje kao u mnogo prošlih sezona i vidjet cemo da li će nam to koristiti..

Doveli boljeg, starijeg, ali boljeg, Ashley Williamsa.

I to je rizik, bolja opcija je bio Mangala, kakva je nasa odbrana on bi nas pojacao.

Everton nasao odlicnu zamjenu i odradio odlican posao, kad tad bi Stones morao ici. Williamsa bih sad potpisao da nam bude prva opcija, kad vec ne mozemo nikog dobit xd 

Sto je bolja opcija Mangala za Everton od Williamsa ?

Dugorocnije rjesenje u odbrani, mladji je puno od Wiliamsa i ko zna dali on moze vise igrati na tom nivou.

Nije mu 36 godina, vec 31, vrhunske godine. Sto ne bi igrao na istom nivou, lik je stopercina vec dugi niz godina.

Ako su to vrhunske godine onda toliko ima i Ivanovic pa sto nije ko prije. Mangala ima 25 godina i bolje je rjesenje od Wiliamsa.

Ako su to vrhunske godine onda toliko ima i Ivanovic pa sto nije ko prije. Mangala ima 25 godina i bolje je rjesenje od Wiliamsa.

Mangala kako je igrao do sada u PL, nije dobro resenje ni za Slogu iz Lipovice, kamoli za bilo koji klub sa visokim ambicijama.

Mangala kako je igrao do sada u PL, nije dobro resenje ni za Slogu iz Lipovice, kamoli za bilo koji klub sa visokim ambicijama.

Ali to nije dokaz da je los igrac, prije je igrao odlicno cak smo i mi bili zainteresovani za njega prije nego sto je potpisao za Manchester City.

Ali to nije dokaz da je los igrac, prije je igrao odlicno cak smo i mi bili zainteresovani za njega prije nego sto je potpisao za Manchester City.

Evo ga i sad rastura,doominacija totalna.

Evo ga i sad rastura,doominacija totalna.

Hajd boli me briga, s tobom i Diablom se raspravljat o necemu je cista budalastina.

Unitedova obrana bi bila bolja da nemaju Blinda, prosječan stoper, trebaju se pojačati. Ibrahimović će debelo opravdati transfer. Mata prespor igrač, nevjerojatno kako je kilav za veznjaka. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.