Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

1. Chelsea
2. Tottenham
3. Liverpool
4. City
5. Arsenal
6. United
9. Lester

Totenham nece vidjeti ligu prvaka.
Bio bih zadovoljan ulaskom medju 4 i napretkom u igri, ako se uzme neki od dva kupa super. Do titule cemo jako jako tesko pored Mancestera, vrhunski bi bilo kad bi se odrzali bodovno u trci do samog kraja.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Manchesteri možda imaju top momčadi ali Mou je has been, a Pep-u će ipak trebat nešto vremena da uspije uspostavit svoju igru, neče već prvu sezonu to moć lićit na ono šta on oće...

Manchesteri možda imaju top momčadi ali Mou je has been, a Pep-u će ipak trebat nešto vremena da uspije uspostavit svoju igru, neče već prvu sezonu to moć lićit na ono šta on oće...

Onda to isto vazi i za Kontea.

Manchester Utd ima strasnu ekipu, ako ne osvoje bice veliko iznenadjenje, odmah iza njih smo mi.

po cemu smo mi konkurentni, imas igrace tipa matic za kojeg i dalje se nadaju da ce se vratiti u formu, onda imas jednog williana koji je gotovo beskoristan na terenu, onda dodaj tu i oscara, mikela, a odbranu da ne spominjem.

a fabregas je takodjer pod velikim upitnikom kako ce igrati.

ekipa nam je za 4. mjesta maximalno. i bilo bi cudo ako bi zavrsili iznad toga.

hazard nece moci sam izgurati ekipu do kraja takmicenja

po cemu smo mi konkurentni, imas igrace tipa matic za kojeg i dalje se nadaju da ce se vratiti u formu, onda imas jednog williana koji je gotovo beskoristan na terenu, onda dodaj tu i oscara, mikela, a odbranu da ne spominjem.

Drugi po redu smo favoriti zato sto necemo biti optereceni igranjem lige prvaka kao ostali klubovi, tako da ce svaku utakmicu u premiershipu moci igrati najbolji sastav, nemamo za sta odmarati te igrace. Nama treba jos dobar stoper, cak mozda i jos jedan odbrambeni igrac uz tog stopera jer Azpilicuetu ne zelim gledati na lijevom beku, zalosnosto Cristiansen igra na posudbi u Mehngladbahu pored ovako loseg Ivanovica. Povaljam Manchester Utd je prvi favorit, imaju vrh ekipu.

United prvi favorit, iako nemaju najjaču ekipu, trebali bi pojačati obranu svakako........Drugi Arsenal, treći Tottenham, četvrti Liverpool, peti City ili Chelsea. Neće sve biti kako se očekuje ni od Contea ni od Guardiole, imat će sezonu ispod očekivanja....Ibra ide preko 20 golova, fizički je odličan. Leicester nikako nije oslabljen i mogli bi biti pri vrhu, ali daleko od mjesta u LP

United prvi favorit, iako nemaju najjaču ekipu, trebali bi pojačati obranu svakako........Drugi Arsenal, treći Tottenham, četvrti Liverpool, peti City ili Chelsea. Neće sve biti kako se očekuje ni od Contea ni od Guardiole, imat će sezonu ispod očekivanja....Ibra ide preko 20 golova, fizički je odličan. Leicester nikako nije oslabljen i mogli bi biti pri vrhu, ali daleko od mjesta u LP

Riješi rebus.

pack.gif

Travelers-Club-Chicago-24-inch-Hardside-

default.jpeg

go-away.jpg

008774-high-resolution-dark-blue-denim-j

utdforum.com.png

Ako si riješio, nagrada je ovdje: KLIK

Kad je Conte s onakvim debilima u Italiji uspio doći do četvrtine finala i tu odigrati sasvim pristojno protiv Njemačke koja je imala tri puta jači sastav što ne bi sa Čelzijem mogao osvojiti naravno pod uslovom da dovedemo nekog dobrog u odbrani,na pripremama smo mogli vidjeti fine,dobro osmišljene napade u kojima naši igrači ne trče ko muhe bez glave.Zadnja utakmica najbolji pokazatelj komotno smo mogli zabiti 6-7 komada Werderu,Aina će dobiti sigurno šansu kad Conte vidi kakav je Ivanović debil.

Još jednom govorim ne treba podcjenjivati ni mogućnosti naših igrača,a Boga mi ni trenera,a mnogi ga podcjenjuju zbog toga što na konferenciji ne blebeta:"Aj sink ajm spešl van." I mediji mnogo više obraćaju pažnju na Smorinja i Gvardiolu,ali neka.

ja ne bih potcjenjivao oscara, williana, matica, mikela, ivanovica, cahilla da im je ovo druga sezona, pa hajd

ali oscar koji nije uvezao dvije postene utakmice otkako je dosao, nemam sta ocekivati, willian koji lafo zna nesto s loptom, a ustvari čista kurčina, mnogo puta kad je trebalo prelomiti naprijed, on je vracao loptu nazad, ili ju je vukao dok ne izgubi istu.
ivanovic nema vise sta traziti, covjek je u godinama, odigrao je svoje pretprosle sezone i to je to.
matic je jednostavno razvikan, ocekivao sam od njega da bude nas yaya toure, jer je imao predispozicije za to i mladji je igrac od tourea, ali to je samo uspio pokazati u prvoj utakmici protiv citya kad je igrao protiv tourea prvi put, i tu sezonu je odigrao dobro, ali citava prosla sezona losa a ni sada ne pokazuje nista bolje.

sad uz williana uvalice se i cuadrado, samo nam jos to treba

dodaj tu jos nasu jebenu upravu, kreteni se pokusavaju nagoditi sa laurentisom, a ne znaju kakav je to šupak ko onaj iz totenhama
ili daj im 60 milliona i dovedi ga vec jednom ili nemoj ni dizati ponudi za milion kad ce je odbiti

boli me kurac koliko ko kosta, kad jedan united koji je u goroj situaciji od nas bio, sad dovodi igrace 100 miliona, njih nisu interesovali pregovaranja vec odmah istovarili pare i doveli igraca.

opet, ima taj zimski prelazni rok ,ali tad se samo nadopunjava tim, vidjecemo opet ima i tu nade da se neko dobar dovede

Manchester Utd je odradio savrsen prelazni rok, doveli su Bailya stopera, odlican igrac, Pogbu koji ce drzati vezni red i naprijed Mikitaryana i Ibrahimovica, tacno ono sto im i treba. Nasi u upravi su nikakvi pregovaraci, pljuni pare i dovedi igraca. Davno sam rekao za Wiliana da on nije kalibar za Chelsea, moze on bljesnuti ali polovan je to igrac kao i Oscar, kad je Mourinho navodno davao 50 miliona za njega trebali smo ga odmah prodati, sad bih ga dao za Matu bez problema.

Jeste vi cudni ljudi, pa doveli smo i mi Kantea, covjek je najbolji defanzivni vezni akone u Evropi onda sasvim sigurno u Engleskoj, covjek koji vrijedi 2 igraca, doveli smo Michya, igrac koji je u usponu i koji ima odlicnu sezonu iza sebe. Hvalite nekakvog Bailya a ne nasa pojacanja. Staje taj Armenac,i on odigro sezonu dobru,nesto poputKagawe onomad, Ibrahimovic je covjek u godinama i spor,a forsirat ce ga Mou, zar stvarno mislite da ce to tako glatko ici kod njih? Pa znate i sami ko ih vodi, covjek koji je zbog jedne zitule unazadio nas klub, za nekoliko godina. Al tako ti je to, uvjek je tudje sladje/bolje,kako god.. do kraja mjeseca cemo.se.dodatno pojacat i imamo boljeg trenera od njih, zasto ne mislit pozitivno?

Nasi u upravi su nikakvi pregovaraci, pljuni pare i dovedi igraca.

Pa kad bi samo pljunuli koliko traže, značilo bi da zaista nisu nikakvi pregovarači, hahaha.

Slažem se sa ovim što je Zemo rekao, ali ima prostora za United da se još pojačaju. I nemamo pravo tražiti izgovore da Chelsea ne može dovesti pojačanja jer ne igra LP, pa ne igra ni United i opet dovedu koga žele, mogli smo i mi prije, ne vidim zašto ne i sada. Po meni United je napravio transfer sezone sa Ibrom za 0 eura, ne očekujem da će se on ozljeđivati uopće, ostalo sve su nužni transferi, Pogbu će isplatiti prodajom dresova

Reći ću i da City ima najjaču ekipu po imenima i da United nije ni blizu, ali i da će igrom biti nedovoljno dobri, Premiership nije poligon za isprobavanje glupih formacija nego ratna zona od početka do kraja, uspjeli su dovesti tog Stonesa kojeg ruku na srce nisu ni trebali toliko jer su dobro pokriveni na stoperima

Mi nemamo sređenu obranu niti defanzivnu igru, a Premiership skoro počinje, e to je sranje u cijeloj priči. Mi nismo talijanska ekipa koja može disciplinirano igrati i patit ćemo u obrani ako netko ne dođe. Moja prognoza za 5. mjesto je zbog toga, cijelu prošlu sezonu smo patili u obrani, a ništa se nije promijenilo ni sada

Poredjenja radi, City-evi i nasi stoperi:

KOMPANY, OTAMENDI, STONES, MANGALA vs TERRY, CAHIL, ZOUMA, HECTOR

Otamendi i Mangala su prosle sezone bili toliko losi da se slobodno moze reci kako su jedan od razloga sto Siti nije uzeo titulu.

Pa jeste tako, ali Otamendi je dobar stoper koji se proslu sezonu trazio i prilagodjavao na novu ligu. Takodjer jedan od razloga njihove lose igre je i Pelegrini koji forsira izlazak zadnje linije visoko po svaku cijenu bez nekog posebnog sistema vec samo hajd izadji visoko i to je to. Kod Guardiole ce to biti skroz drugacije iako ce i tu igrati visoko.

Takodje je i Mangala solidan stoper, ubio se za backup igraca koji ce igrati po potrebi. 

Kako god da saberes i oduzmes, imaju bar 2x bolju zadnju liniju od nase. Ali ko nema? :D

Pa kad bi samo pljunuli koliko traže, značilo bi da zaista nisu nikakvi pregovarači, hahaha.

Nasim daj da se jebu ali da im ne udje, dizu po pola miliona cijenu, odmah su mogli ponuditi 45 miliona za Koulibalya, ako odbiju okreci se drugim igracima, tako nas je jebo Everton prosle godine a sad ce Napoli.
Koulibalyev agent je rekao da će se u narednih dva dana znati sudbina Koulibalya tako da ako ostane u Napoliju imamo 17 dana još, sasvim dovoljno da dovedemo nekog drugog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.