Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pogba je htio u Real, ali United je ponudio više od Reala pa je naravno Juve prihvatio njihovu ponudu a ovaj nije ni ima izbora, da moga birat između Reala i Uniteda sigurno bi iša u Real...

Ne bi, kad je kao mali gledao fudbal na TV-u, idol mu je bio Mikel naš, sam je izjavio kako je uvek u školskom dvorištu njega imitirao. Kada ga je trenerski mag Murinjo pozvao, shvatio da je da je na korak od ostvarenja sna i da samo on može da usavrši skrivenog Mikela u njemu. [ESPN]

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Rugajte se koliko hoćete, ali United je doveo home-grown igrača i vjerojatno ga oteo Realu ispred nosa, e to ne može baš svaki klub i trener. Da je u pitanju biranje između Citya i Reala, naravno da bi odabrao Real. Ajde sada usporedite koja se imena povezuju sa Conteom, Nainggolan, polovnjak iz Cagliarija, Bonucci i Lichtsteiner, polovnjaci iz Juventusa, novi Drogba za sirotinju Batshuayi, Lukaku, propali talent.......Ipak ime kluba i trenera nešto znači. A značit će i više ako osvoje naslov. 

Kako je dosadan ovaj Champion, vrti istu pricu citavo ljeto, nikako da sjase frajer. Kad god udjem na forum uvijek isto pise. Mora da ga otrese na Mourinha par puta dnevno. Nadam se da cemo osvojiti ove godine pa nek se pojede od muke.

Kako je dosadan ovaj Champion, vrti istu pricu citavo ljeto, nikako da sjase frajer.

Ignorisite ga, bukvalno :D

20uuava.jpg

@champion, nisu povezivani sa nama, jer nismo budale da dajemo vise od 100 miliona za covjeka koji ti nece donijeti 40 golova i 20 asistencija. Nismo kreteni bili da placamo Ibri platu k'o da je princ od bruneja. Nismo bili povezivani sa Armencem koji ulazi u svoje 30te, i davati vrece para za istog.

2 igraca vec imas koji nece dugo igrati u dobroj formi, ali to je ono sto Mourinho trazi, instant udarac, a poslije 2 godine ko jebe citav tim, onako cu dobiti otkaz.

Rugajte se koliko hoćete, ali United je doveo home-grown igrača i vjerojatno ga oteo Realu ispred nosa, e to ne može baš svaki klub i trener. Da je u pitanju biranje između Citya i Reala, naravno da bi odabrao Real. Ajde sada usporedite koja se imena povezuju sa Conteom, Nainggolan, polovnjak iz Cagliarija, Bonucci i Lichtsteiner, polovnjaci iz Juventusa, novi Drogba za sirotinju Batshuayi, Lukaku, propali talent.......Ipak ime kluba i trenera nešto znači. A značit će i više ako osvoje naslov. 

Zaista, ko bi izabrao Real prije Cityja i prilike da radiš sa najjačim trenerom 21. stoljeća?

Samo fenseri i oni željni publiciteta.

https://twitter.com/AsadBalal/status/756870240491958272

https://twitter.com/LCFC/status/765976301530390528

https://twitter.com/AsadBalal/status/765980380197421057

Sta je igrao Mane sad za vikend? Imam osjecaj da bi bio savrsen u formaciji s 2 napadaca.. bas mi se svidja igrac. Konkretan i uvijek bez puno petljanja, brz, snalazljiv, dobra zavrsnica. Kolko ga plati Klopp?

Ibrahimovic kako je krenuo bice veliko pojacanje za Manchester Utd, pravi prevagu protiv manjih ekipa, jednostavno ne mogu da ga cuvaju.

Ibrahimovic kako je krenuo bice veliko pojacanje za Manchester Utd, pravi prevagu protiv manjih ekipa, jednostavno ne mogu da ga cuvaju.

Zato je i osvojio prvenstvo u skoro svakoj ligi u kojoj je igrao. Gromada od igrača, ozljede ga nisu uništile, filički top sa 35 godina na leđima i uz sve to doveden kao slobodan igrač. Ko što sam rekao laganini 20+ ove sezone

Pratio sam utakmicu Uniteda jučer i točno se vidi koliko je Pogba prevaga, Fellaini kao korektor je prirodna pozicija, Mata je odigrao dosta dobro. I nema nekog clasha ega između Rooneya i Ibrahimovića, čini se kako ekipa funkcionira odlično. 

Pratio sam utakmicu Uniteda jučer i točno se vidi koliko je Pogba prevaga, Fellaini kao korektor je prirodna pozicija, Mata je odigrao dosta dobro. I nema nekog clasha ega između Rooneya i Ibrahimovića, čini se kako ekipa funkcionira odlično. 

Ejs ti pratio utakmicu Uniteda?

hahaha joj kad me srce ne strefi kolko se nasmijao sad :D  :))

Citam vijest kako je Arsenal blizu dovodjenja Mustafija za 40 miliona eura i dole ispod komentar jednog navijaca Arsenala:

" 40 miliona za šiptarsku prevaru, jos ranije dali 40 miliona za drugu šiptarsku prevaru, ukupno 80 miliona evra za dvije PEKARSKE ŠIPTARSKE PREVARE, hejjj pa to nema nigdje... Voajeru jebem li ti majku!!! "   :))

hahaha al pekarske prevare hahahaha

Uređeno , autor izmjene: hamco

Nakon 2.kola imamo isto bodova kao oba Manchestera, imamo +2 u odnosu na Totenham, +3 u odnosu na Liverpol i +4 u odnosu na Arsenal. Iduce kolo igramo sa Burnleyom idealna prilika za novu pobjedu i dizanje forme, imamo u prvih nekoliko kola lahak raspored i to moramo iskoristiti, nakon toga imamo nekoliko vezanih tezih utakmica i derbija. Titula se osvaja od prvog kola.

Ibra me stvarno iznenadio,mislio sam da se nece snaci bas u Engleskoj ali bukvalno u skoku nemoze niko da mu parira ali cim on malo zakoci to ce se odrazit na rezultate utda sigurno

6 bodova - 1 bod = 4 boda u odnosu na Arsenal. Math level = Zemo

Zamijenio sam ih sa Totenhamom i njihove bodove, nebitno moramo gledati sebe a titula ako dodje dobro je.

Dvije dobijene tekme na misice, bezidejno s loptom, vrlo skromno.

City, Utd, CFC tabela na kraju sezone.

City ce jednostavno takticcki urnisati "manje tekme". Evo Pep je vec poceo sa laznim bekovima da siluje protivnike.

Dvije dobijene tekme na misice, bezidejno s loptom, vrlo skromno.

City, Utd, CFC tabela na kraju sezone.

City ce jednostavno takticcki urnisati "manje tekme". Evo Pep je vec poceo sa laznim bekovima da siluje protivnike.

Cuo sam za laznog napadaca ali za lazne bekove  nikad u zivotu.

Imamo i laznog ofanzivnog veznog Oskara, to ja vrhunac fudbalske taktike velikog uma Murinja.

Murinjo>Gvardiola

U ovom Arsenalu nikad nije dosadno. Pa čak su ih i uposlenici počeli trollovati:

http://www.squawka.com/news/the-definitive-list-of-every-player-arsene-wenger-has-tried-and-failed-to-bring-to-arsenal/754392

Kad se budete žalili sledeći put kada Čelsi ne uspe nekog da dovede, pogledajte koga je sve Venger nije uspeo da dovede... Mesi, Pike, Vardi, Azar, Ronaldo ,Varan, Hart, Ronaldinjo, Bejl, Suarez...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.