27. maj 2016.10 god. comment_256870 Naravno da nema otpisivanja unapred, ali često se dešava da na kraju budu krivi svi sem nerealnih očekivanja. Konte najpre treba da razume da je Čelsi potpuna suprotnost onome na šta je navikao(mislim na vreme u Juveu). Klub nikada nije bio u milosti fudbalske asocijacije, oni su uvek namigivali crvenima. Pored toga Čelsi trenutno nije ni blizu najveća riba u moru. Pre će biti nasukani kit kojeg se mora hitno gurnuti nazad. A to je sve osim lak zadatak. On neće imati nikakvu pomoć od strane (ne)fudbalskih instanci. Moraće da zasuče rukave, muški se oznoji i uloži celog sebe, jer posao koji ga čeka je ogroman i nimalo lak. Sve u svemu, nek mu je sa srećom. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256872 Mislim da nitko (a vjerujem ni on) ni ne misli da ga čeka lak posao... Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256876 Naravno da nema otpisivanja unapred, ali često se dešava da na kraju budu krivi svi sem nerealnih očekivanja. Konte najpre treba da razume da je Čelsi potpuna suprotnost onome na šta je navikao(mislim na vreme u Juveu). Klub nikada nije bio u milosti fudbalske asocijacije, oni su uvek namigivali crvenima. Pored toga Čelsi trenutno nije ni blizu najveća riba u moru. Pre će biti nasukani kit kojeg se mora hitno gurnuti nazad. A to je sve osim lak zadatak. On neće imati nikakvu pomoć od strane (ne)fudbalskih instanci. Moraće da zasuče rukave, muški se oznoji i uloži celog sebe, jer posao koji ga čeka je ogroman i nimalo lak. Sve u svemu, nek mu je sa srećom. jarane moj i ti ga nasoli ko da smo liverpool. Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256892 Wenger je donji :D Wenger je bolji od većine ovih trenera i siguran sam da će završiti ispred najmanje 6 ovih trenera...ali opet titule neće vidjeti jbg Arsenal je siguran u TOP4, dok je Wengera neće ispasti, niti će Tottenham završiti ispred njih budi siguran :D Ali više od toga ne može jer im mentalnu blokadu, izgubljen pobjednički mentalitetl Uvijek odlično igraju, u stanju su svakoku ekipu na svjetu oderati, ali kad dođe onih najvažnijih 5do12 usere se Wenger u gaće i padne sve u vodu... Btw ove sezone vas pratim zbog Contea :D Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256896 Dolaze lagano Conteovi pristaše:) Dobro došao na forum i nadam se da ćeš šta više pisat! Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256905 City-Utd definitivno najveci derbi u Engleskoj narednih goodina. Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256913 Wenger je bolji od većine ovih trenera i siguran sam da će završiti ispred najmanje 6 ovih trenera...ali opet titule neće vidjeti jbg Arsenal je siguran u TOP4, dok je Wengera neće ispasti, niti će Tottenham završiti ispred njih budi siguran :D Ali više od toga ne može jer im mentalnu blokadu, izgubljen pobjednički mentalitetl Uvijek odlično igraju, u stanju su svakoku ekipu na svjetu oderati, ali kad dođe onih najvažnijih 5do12 usere se Wenger u gaće i padne sve u vodu... Btw ove sezone vas pratim zbog Contea :D Kakav Wenger, gotovo je njegovo odavno, sad opet ide tranzicija ovih velikih klubova (city, united, chelsea), pa zato mozda i zavrse u top 4, ali od one tamo sezone, sigurno nece. Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256916 City-Utd definitivno najveci derbi u Engleskoj narednih goodina. Ni po čemu najveći. United najtrofejniji klub sa najtrofejnijim trenerom u Engleskoj, City mali klub sa polutrenerom. Btw ove sezone vas pratim zbog Contea :D Moćan je Conte, uprava mu odrađuje transfere i osvaja naslove bez konkurencije u Italiji. Jedva čekam da ode Prijavi
31. maj 2016.10 god. Autor comment_256961 Jutros išao s rodicom da prijavi Telemach, a tamo radi moja prijateljica iz osnovne škole. Uglavnom prije nekih mjesec dana Telemach je dobio sudski spor i ovog ljeta će pored SportKlub-ova uvrstiti i Arene u svoju programsku listu. A Premiership izgleda najvjerojatnije od iduće sezone na Arenama. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256966 To su samo kurceve price, vjerujem da i dalje idu na SK, kakve arene. A bilo bi lijepo da dobijemo i njih, da se moze gledati liga sampiona, a ne ovako, morao slusati retarde sa OBNa. Prijavi
1. juni 2016.10 god. Autor comment_257008 To su samo kurceve price, vjerujem da i dalje idu na SK, kakve arene. A bilo bi lijepo da dobijemo i njih, da se moze gledati liga sampiona, a ne ovako, morao slusati retarde sa OBNa. Od iduće sezone Diablo. Možda sam se pogrešno izrazio ali sam mislio od sezone 2017-2018. A u sezoni 2016-2017 normalno i dalje na SK. Prijavi
1. juni 2016.10 god. comment_257021 Ovi "znalci" sa raznoraznih foruma, govore da od sljedece sezone, tj. 2016/17 na arenama, sto nije istina. Sta ce biti dalje, ne znam. Uglavnom ako nam stave i arene i SK, boli me kurac ko ce ih prenositi za 2-3 god. Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257113 Zamolio bih nekog dobre volje... Da je Lpool osvojio kup uefa u tom slucaju bi iz engleske islo 5 ekipa u lp, barem ja mislim tako. Treba mi dokaz o tom pravilu. H vala Ne trea ipak, ubijedjeno dokazano Uređeno 6. juni 2016.10 god., autor izmjene: Dzan Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257117 Isto kao sto je ove sezone bilo 5 spanskih ekipa bilo u LS, jer je Sevilja uzela LE a nije bila u top 4. Tako ce biti i sledece sezone. Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257120 Nije to prvo kolo, PL se oglasila i rekla da je to neko lažno plasirao u javnost... Tek će 15. juna biti objavljen službeni žrijeb. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.