Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Liverpul svojom kupovinom samo ojacava Sautempton i pravi sebi konkurenciju. Predprosle sezone kupovali od Sautemptona i zavrsili samo jedno mesto ispred njih, prosle sezone opet kupovali od njih i zavrsili iza njih na tabeli. Glupi Liverpul hahah.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nije Mane loš igrač, preplatili ga jesu, ali je dosta zahvalan. S obzirom da Liverpool ima veliki budžet za ovo ljeto, morali su im izvući pare. Ima još kritičnih pozicija za pokriti i siguran sam da će Klopp napraviti čistku u svlačionici. 

Barem nema problem Harta i Cahilla u svlačionici, takve balvane majka ne rađa dvaput :D. 

https://twitter.com/Footy_Transferr/status/747854880740675584 

Koliko su im para dali mogu se uključiti u borbu  za Pogbu.

https://twitter.com/Footy_Transferr/status/747854880740675584 

Koliko su im para dali mogu se uključiti u borbu  za Pogbu.

Pazite ovo:

https://twitter.com/JakeFCohen/status/747882655027466240

:D

Šofer u ekipi ima dvojicu mladih napadača (Rašforda i Marsijala), a jedan od prvih poteza mu je dovođenje napadača koji ima godina skoro koliko pomenuta dvojica zajedno. Kako da se ne nasmeješ kad Junajtedovci i novinari pričaju da će razvijati njihove momke. :))

Bilo bi lepo da Ibra ispadne flopčina, čisto da vidimo da li će ga šofer optužiti da ima 40 godina, kao što je to uradio Etou pre 2-3 godine.

Treba gurati mlade igrače, haha.

Cilj je prekinuti post u Premiershipu, a ne se zajebavati sa akademijom. Ibra je veliki igrač za male utakmice, dat će tovar golova ekipama sa donjeg dijela ljestvice, vjerojatno će ga koristiti kao Drogbu nekad za centarfora koji će i zabijati i dijeliti lopte po potrebi. S obzirom da je doveden za badava, tko se može žaliti i ako flopa. Jednu sezonu na Otoku sigurno može odraditi, ne igra više za reprezentaciju, u svakoj ligi je donio naslov prvaka. Ne treba ni govoriti koliko je Nosonja zvučno ime.

Mkhitaryan, Bailly, Ibrahimović. Slijedi čistka svlačionice kad se vrati gazda sa odmora. Bit će još toga tijekom ljeta, dovest će on još i boljih igrača.

Zanimljivo je da je United dovodi samo Raioline "zvijezde" ove sezone, Ibra, Mkhitaryan. Ne bi me čudilo i da Pogbu dovedu, treba im moćan veznjak ko voda, ne može se sa Van Gaalovim balvanima u vezi igrati. Novaca se ima u Unitedu. Mislim da će Pogbin transfer ovog ljeta sigurno biti i da će to biti najskuplji transfer, pitanje je samo kamo i kako i to nakon Eura. Neće Juventus propustiti priliku za namlatiti pare, tako su i na Zidaneu zaradili, znaju oni pričekati do idealnog trenutka za prodaju, a Raiola je majstor u serviranju medijima, zna čovjek kako se to radi i Juventusu ide na ruku. 

Vidjet ćemo omjer snaga u Premiershipu nakon Eura kad krene transfer ludnica. 

https://www.youtube.com/watch?v=oFPpCCtMjfA

Kaže da ima 4 transfer targeta, doveo 3, ja mislim da je Pogba karika koja nedostaje. Svaki od ovih transfera je iscurio u javnost, a Pogba je zadnje ime koje se vrti. Sviđa mi se to da se ne odriče Rooneya i da je rekao da treba specijaliste za pozicije, zdravo razmišljanje. Ne treba mu Mata koji radi sve a ne radi ništa.

Posrao se po Wengeru po stoti put.

Rekao da je promovirao 49 igrača, istina, ne znam zašto mu se to spočitava. Kao i bunker koji tobože igra a onda osvoji Primeru sa rekrordnim brojem bodova i golova. I priznao da bazira igru na igračima koji se ne ozljeđuju i da mu akademci služe za krpanje rupa. Hrpa trenera tako radi, nisu svi kao Ajax ili Dortmund koji konstantno izbacuju kvalitetne mlade igrače.

Posrao se i po Giggsu koji je obična zmija od čovjeka, htio shebat van Gaala, pa ono sa bratovom ženom, pravi potez.

Mislim da je ovaj posao shvatio jako ozbiljno i da se neće dati zahebavati lako ni na presicama ni na utakmicama. Isto tako ne vjerujem da će gubiti male utakmice kao u Chelseaju zadnju sezonu.

Uglavnom, osvojit će titulu ove sezone, jednostavno je na pravom mjestu u pravo vrijeme i mora mu se poklopiti. Vjerujem da će iz Europa lige brzo otići van.

https://www.youtube.com/watch?v=oFPpCCtMjfA

Kaže da ima 4 transfer targeta, doveo 3, ja mislim da je Pogba karika koja nedostaje. Svaki od ovih transfera je iscurio u javnost, a Pogba je zadnje ime koje se vrti. Sviđa mi se to da se ne odriče Rooneya i da je rekao da treba specijaliste za pozicije, zdravo razmišljanje. Ne treba mu Mata koji radi sve a ne radi ništa.

Posrao se po Wengeru po stoti put.

Rekao da je promovirao 49 igrača, istina, ne znam zašto mu se to spočitava. Kao i bunker koji tobože igra a onda osvoji Primeru sa rekrordnim brojem bodova i golova. I priznao da bazira igru na igračima koji se ne ozljeđuju i da mu akademci služe za krpanje rupa. Hrpa trenera tako radi, nisu svi kao Ajax ili Dortmund koji konstantno izbacuju kvalitetne mlade igrače.

Posrao se i po Giggsu koji je obična zmija od čovjeka, htio shebat van Gaala, pa ono sa bratovom ženom, pravi potez.

Mislim da je ovaj posao shvatio jako ozbiljno i da se neće dati zahebavati lako ni na presicama ni na utakmicama. Isto tako ne vjerujem da će gubiti male utakmice kao u Chelseaju zadnju sezonu.

Uglavnom, osvojit će titulu ove sezone, jednostavno je na pravom mjestu u pravo vrijeme i mora mu se poklopiti. Vjerujem da će iz Europa lige brzo otići van.

Idi na Manchester United Balkan i drkaj.Ne trebaju takvi ovdje.
Ja se ozbiljno brinem za Moua i njegovu opterećenost Wengerom, mislim nije mi taj lik nešto drag i volim kad ga povremno sprdi ali ovo je već ozbiljan poremećaj, pa njemu je Wenger konstanto u glavi...

Ovaj Champion je kao cvrčak u sobi, nema pičke da ga ignorišeš, a ide ti na kurac da to nije realno. 

Savrsena definicija

Ovaj Champion je kao cvrčak u sobi, nema pičke da ga ignorišeš, a ide ti na kurac da to nije realno.

Hvala na komplimentu.

Idi na Manchester United Balkan i drkaj.Ne trebaju takvi ovdje.

Čovjek je osvojio tri naslova prvaka sa Chelseajem, noju. Prihvati činjenice. Ako si ti slijep, nisu ostali. Čovjek je najbolji aktivni trener u Premiershipu. Samo možemo žaliti jer je otišao.

Hvala na komplimentu.

Čovjek je osvojio tri naslova prvaka sa Chelseajem, noju. Prihvati činjenice. Ako si ti slijep, nisu ostali. Čovjek je najbolji aktivni trener u Premiershipu. Samo možemo žaliti jer je otišao.

Osvojio 3 naslova i zamalo nas izbacio iz lige.U kojem god klubu je bio jebeno se posvadjao sa igracima jedino nije u Interu jer nije stigao.Veliki trener je BIO ali sad je daleko od toga.Tako da neka mu je siroko polje

Jeste li primjetili kako je Murinjo na pressu za Scum opet indirektno bocnuo Wengera spomenuvsi kako postoje treneri koji nisu vidjeli titule 10 godina? Mora mu se odati priznanje zbog toga, meni licno to prcanje Wengera nece nikad dosaditi :D

A najjace je to sto navijaci Arsenala znaju na koga je mislio iako ga ovaj nije imenovao. Cim se spomene neuspjeh od 10 godina, znaju da je rijec o voajeru gosp. Wengeru :D

Iako Murinju zameram milion stvari, uvek me raduje kad ovako jebe Vengera ili debelog konobara.

Jeste li primjetili kako je Murinjo na pressu za Scum opet indirektno bocnuo Wengera spomenuvsi kako postoje treneri koji nisu vidjeli titule 10 godina? Mora mu se odati priznanje zbog toga, meni licno to prcanje Wengera nece nikad dosaditi :D

A najjace je to sto navijaci Arsenala znaju na koga je mislio iako ga ovaj nije imenovao. Cim se spomene neuspjeh od 10 godina, znaju da je rijec o voajeru gosp. Wengeru :D

Pravo bi pitanje bilo ko je ovde zapravo voajer, jedan se uopšte ne obazire na izjave suparnika, a ovaj drugi pomno prati šta Venger radi i jedva čeka priliku da ga kaže nešto protiv njega, čak i kada cela situacija nema nikakve veze sa njm.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.