Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Po meni je Blind nikakav igrac, jedina mu je prednost sto moze da igra vise pozicija, ali stvarno je majstorski odigrao danas kao i Baili.

Ne znam na sta se loze navijaci Mancestera, prema danasnjoj utakmici vidi se da je ovo onaj isti Murinjo, bezidejna igra u napadu, i jos povlace se protiv dosta slabije ekipe, prva 2 gola dali slucajno ali bukvalno.

Arsenal i Liverpul, odlicna utakmica za gledanje, zbog toga je PL to sto jeste. Klop je bas mnogo unapredio Liverpul, u nekim trenucima se vidi koliko dobro to izgleda ali jos uvek imaju smesnu odbranu koja ih sprecava da igraju najbolje sto mogu. Ocekujem od njih da budu bas ozbiljni za plasman u top 4 kao i mi, ali ne bih nista prognozirao o nama dok ne vidim utakmicu sutra.

Strasna utakmica Arsenala i Liverpoola danas. Kako je Jürgen Klopp slozio Liverpoola, od govana pitu pravi, svaka cast majstore. Uzitak ih je gledati. Vidjecemo kako ce to izgledati dalje u prvenstvu ali danas je bilo sjajno. Golovi Coutinha i Manea maestralni. United nisam gledao.

Ne znam na sta se loze navijaci Mancestera, prema danasnjoj utakmici vidi se da je ovo onaj isti Murinjo, bezidejna igra u napadu, i jos povlace se protiv dosta slabije ekipe, prva 2 gola dali slucajno ali bukvalno.

Pratio sam utakmicu i osećao se kao da gledam Čelsi iz prošle godine. Samo, moguće da ovaj Junajted ima više individualnog kvaliteta, a budući kakav je cirkus liga postala, to će im možda i biti dovoljno za titulu.

Zanimljivo im je zato što je sveže, trebalo bi da se otrezne/probude vremenom.

Liverpool će po meni izboriti LP minimalno ove sezone. Nemaju jaka imena, ali imaju disciplinu i igru, Klopp je uz Mourinha trenutno najbolji trener na Otoku. Vjerujem da će Liverpool u velikim utakmicama biti tvrd orah za sve i da bi liga mogla opet postati obračun uniteda i Liverpoola. Za City mislim da će redovno kiksati na gostovanjima ove sezone i da neće velike utakmice dobivati. United će vjerojatno dobivati gotovo sve lagane utakmice kao jučer

Uklapa to Klopp po svom ukusu vidi se njegov rukopis na igri, biće Liverpool solidan ove sezone i ravnopravan kandidat za vrh tabele. Jedino što ih zeza je odbrana eto juče su dobili 3 komada od Arsenala koji koji nije bio uopšte konkretan u napadu bukvalno prošlo je sve što je Arsenal napravio. Ali kako je je Liverpool rastavio Arsenal u prvih 20 min drugog poluvremena jbt život šta ono bi..
United nece trebati u svakoj utakmici nesto posebno dobru igru jer imaju sasvim dovoljno individualne kvalitete.
Manchester Utd je glavni favorit za titulu to sam tvrdio od pocetka, odradili su savrsen prelazni rok, po kvalitetu su klasa iznad svih ostalih ekipa u premiershipu.

Kako Murinjo od raspale Van Gaalove prcije u jednom prelaznom roku napravi sampionski tim... A onda pogledam nas u kakvom smo kurcu... Eh eh...

• Autor

Kako Murinjo od raspale Van Gaalove prcije u jednom prelaznom roku napravi sampionski tim... A onda pogledam nas u kakvom smo kurcu... Eh eh...

Kako Mourinho od pobjedničkog Chelseaja u jednoj sezoni napravi tim za sredinu tablice.

no shit sherlock, nije ga napravio od blata već od para.

a to da je šampionski, hmm... kad već vidiš u budućnost vidi boga ti kad će dobiti otkaz pa reci, poslije druge ili po običaju nakon treće sezone?

Pošto neko ko nije fudbalski genijalac očigledno ne može da vidi kvalitete Pogbe, Mkhitaryana, Ibrahimovića...

Murinju nece pomoci ni Pogba ni Ibra ni Mesi i Ronaldo zajedno kad bi ih doveo. Covek igra bez ikakvog sistema i organizacije.

Juce mu je Runi igra isto sta i Oskar dok je bio ovde, ofanzivni vezni koji igra zadnjeg veznog, pola tekme je bio defanzivniji od Felainija i Erere. Bornumt je igrao mnogo brze i kvalitetnije, samo su im falili bolji igraci.

Kako Murinjo od raspale Van Gaalove prcije u jednom prelaznom roku napravi sampionski tim... 

Ovo se da zakljuciti samo gledajuci rezultat, gledajuci igru ona nije ni blizu sampionske.

Pa dobro, nije United ni blizu gotove ekipe, može se još napraviti daljnja rekonstrukcija dovođenjem par pojačanja. Reći da Mourinho igra bez sistema i organizacije nije baš točno, ima igra glavu i rep, možda fali malo vremena dok se igrači uštimaju. Primjetio sam da sada imaju olakšan posao sa Ibrom naprijed, pravi target men, ili je opasan pred golom kad mu šalju centaršut ili zna držati loptu i poslati kome treba, povlači se iza i mijenja sa Rooneyem i ostalim veznjacima. Valencia na desnom beku je odlično rješenje, igrač tipa Maicon, ne tehnički dobar toliko, ali pravi ofanzivni igrač. 

Problem je po meni još uvijek Blind na stoperu i jedan od dvojca Fellaini Herrera u sredini, ali i to će biti rješeno kad Pogba zaigra. Fellaini je igrač koji bi mogao ići više prema naprijed, ali mu ne treba davati previše lopti, kod prekida je bolji od Herrere, ali iza je previše nesiguran, pogotovo ako mora čuvati brze igrače. Mislim da je zato Rooney morao igrati korektora u sredini i da je Pogba pravo rješenje koje će rasteretiti sredinu na kraju. 

Imam dojam da je Ibra taj igrač koji će donositi razliku u malim utakmicama kako je radio u Ligue, takav igrač uvijek treba kad se osvaja naslov, zanimljivo je kako se odmah uklopio na Otoku. Ja i dalje ne vidim kako je United pogriješio sa svojim pojačanjima, sve su planske i isplative kupovine

Junajtedu je prodana magla za 110 miliona eura, ne znam kako se to Pogba može isplatiti za tolike pare,jedino da Junajted na kraju sezone završi za 30 clean sheetsa i Pogba sa 150 uklizavanja.
Igrac placen toliko novca mora da pravi razliku. Ne na svih 38 meceva, ali kada ostatku ekipe ne ide, ili u najvažnijim mecevima, onim odlucujucim mora on da bude taj koji koji ce da uzima odgovornost i resava utakmice.

e svasta

da nije mourinha u unitedu, isti bi doveo kurac od ovce a ne zlatana i pogbu. ne znam bi li i mhikitaryana nafatali. Taman da sutra dobije otkaz, ostavstina u vidu takvih igraca kao pojacanja bi mogla biti i dovoljna. Lupao je taj isti United milione i milione i u proteklim prelaznim rokovima, pa je Jose preuzeo ekipu koja je (po meni) opet bila zrela za rekonstrukciju (cudi me da vecu cistku nije napravio)

ovo da nema nikakvog sistema i organizacije ne znam ima li fakat smisla komentarisati, nisam siguran moze li se to reci za dzenana uscuplica a ne za covjeka koji je sinonim trenerskog posla danasnjice

Pa Ibru nije htio niko sem Kineza i Uniteda, jer mu platu niko ne može finansirat. Pogba bi otišao u svaki klub koji bi mu nudio ovoliku platu i ovoliku odštetu Juventusu (osim u Kinu). Kakav crni Mourinho, eto on ih nafato da nije bilo njega ne bi došli hahaha pa jel stvarno živiš u ubjeđenju da igračima koji znaju da će 100% biti prva postava išta znači ko je trener?

Pogba je htio u Real, ali United je ponudio više od Reala pa je naravno Juve prihvatio njihovu ponudu a ovaj nije ni ima izbora, da moga birat između Reala i Uniteda sigurno bi iša u Real...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.