6. juli 2016.10 god. comment_257912 Pravo bi pitanje bilo ko je ovde zapravo voajer, jedan se uopšte ne obazire na izjave suparnika, a ovaj drugi pomno prati šta Venger radi i jedva čeka priliku da ga kaže nešto protiv njega, čak i kada cela situacija nema nikakve veze sa njm. Ima i tu istine, Mourinho se pretvorio u voajera. :D Nego ovo sa Mourinhom je sjelo Guardioli ko kec na desetku, jer vidim uopce se ne pise nesto silno o njima a vec su kesirali opasan kes na igrace i trebao bi im se prebacivati pritisak. Svakako, za nas najbolja situacija, samo da pametno odradimo prelazni rok i nadati se onda da ce Conte to posloziti kako treba. Prijavi
6. juli 2016.10 god. comment_257913 Guardiola je zanemariv medijski faktor, jedva da ga se spomenulo kad je došao, United je u fokusu u manje više svim medijima i portalima. Vjerojatno će tako biti tokom cijele sezone, Mourinho će biti taj koji se "mora dokazati" u najvećem klubu i mislim da će se oko njega vrtiti medijska pompa, a znamo da on to vješto koristi. Rekao bih da je zasada odradio bolji prijelazni rok, City treba puno više promijeniti u ekipi. Otamendi i Mangala nisu top klasa, Kompany je polomljen često i pate na stoperskim pozicijama, Hart je rupetina i pol, Toure bi mogao otići, Gundogan lomljiv, Sterling nije opravdao novce, previše napadača, Nolito još jedan od Španjolaca koji će flopati na Otoku. Budući da će i ovdje City igrati na posjed, ne vjerujem da će se cijelu sezonu držati pri vrhu i da bi mogli ko Arsenal oko veljače silaznom putanjom. Više očekujem od Tottenhama koji ima komplet ekipu na raspolaganju, po meni sigurno mogu na drugo mjesto. Chelsea, Arsenal i Liverpool za top 4 i to je manje više to. Ne računajte da će United gubiti male utakmice, imaju španere Ibru i Rooneya. I Conte i Guardiola će imati vatreno krštenje na Otoku i ne vjerujem da će u prvoj sezoni napraviti nešto. Ali mogu svakako ubrati Miki Maus trofej :D. Prijavi
6. juli 2016.10 god. comment_257914 Totenham nece nikad ponoviti kao proslu sezonu. To je njihov maksimum. Vjerujem da ove sezone nece uci ni u ligu prvaka. Prijavi
6. juli 2016.10 god. comment_257915 All confirmed: Manchester United reached agreement with Pogba for 13m€ wages per year and will bid 120m€ Palmeri objavio na twitteru, Raiolin prijatelj. Pogba prihvatio, Juve će 100% prihvatiti odštetu. Done deal. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257916 All confirmed: Manchester United reached agreement with Pogba for 13m€ wages per year and will bid 120m€ Palmeri objavio na twitteru, Raiolin prijatelj. Pogba prihvatio, Juve će 100% prihvatiti odštetu. Done deal.Eto kad pređe i ti pređi na MU balkan i ćao,lijepo i nama i tebi :D Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257917 Doveo i Mkhitaryana. Jebo li mu Oscar onu ruznu cerku sto ga nama ostavi, sto ne ode sa njim.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257923 Pravo bi pitanje bilo ko je ovde zapravo voajer, jedan se uopšte ne obazire na izjave suparnika, a ovaj drugi pomno prati šta Venger radi i jedva čeka priliku da ga kaže nešto protiv njega, čak i kada cela situacija nema nikakve veze sa njm. Pa naravno da Wenger nece odgovoriti jer bi time momentalno priznao sebi sve ono za sta ga Murinjo i proziva. Fazon je sto njega Murinjo nije imenovao, a svi navijaci Arsenala kao i sam Wenger znaju da je to upuceno njemu. To je meni itekako simpaticno, ja bih to nazvao kulturno prcanje. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257924 Advokatizam nikako da odumre ovde. Podjebava Vengera... Ne podjebava on nikoga, vec unapred sebi gradi alibi. Sme neko da se kladi da ce mu, ako ne uzme titulu ove sezone, prve reci biti da je on bez titule 2-3 a tamo neki trener 10-11 godina ? Da ce pricati o svemu, sem o sebi ? Ne znam, meni je muka vise od njegovih bisera. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257927 Kakav crni advokatizam, jebe mi se za Murinjom ali bukvalno. Jednostavno ja prvi ne podnosim Arsenal a samim time i Wengera pa mi svako prcanje na njihov racun dodje kao melem na ranu. Idete na qrac vise s tom etiketom "advokat" upucenoj svakome ko spomene Murinja. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257928 Realno Mourinho ko Mourinho, na kraju krajeva najmanje se bavi fudbalom, zato mu utakmice izgledaju dosadnije od smrti, a konferencije mu je zanimljivo gledati. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257936 I to je diskutabilno koliko su mu zanimljive konferencije. Pročitaš šta je rekao sad za Junajted, copy paste onoga što je rekao pre 3 godine kad je došao u Čelsi. Aj sink aj em z spešl van, aj van meni tajtlz, aj hev nating tu pruv, der ar koučz det hevnt von tajtl in ten jirz, d fenz ar pešnt, dej ar fantastik, aj sink det dis iz a grejt klab and aj em hepi tu bi hir, vi hev belens. Zanimljivo je jedino kad počne da puca po šavovima. Prijavi
7. juli 2016.10 god. comment_257941 I vi pretjerujete u hejtanju njega. Sve u svojim granicama... Prijavi
8. juli 2016.10 god. comment_257967 Od 3. minute videa se da vidjeti da im je odmah udario presing i tika taku pocev od golmana pa nadalje :D https://youtu.be/6LjQtvD7rNw Prijavi
8. juli 2016.10 god. comment_257977 hehehe, sjebat ce se guardiola kad vidi koliko su retardirani :D Prijavi
8. juli 2016.10 god. comment_257983 Uvek izneverujem koliko Siti ima dobar yt kanal. Intervju sa igracima, trenerom, upravom, treninzi, pre i posle tekmi, onda one zajebancije za praznike ma sve u fulu. I onda pogledam nas kanal koji je otpad tezak. Zvezda ima bolji kanal od Celsija.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
8. juli 2016.10 god. comment_257985 Kod nas toliko izrežu one intervjue da će početi slike objavljivati. Prijavi
9. juli 2016.10 god. comment_258002 Da im napišemo da su za kurac i pošaljemo na mail?Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
9. juli 2016.10 god. comment_258004 Kontam da bi nam odgovorili: "Poštovana sirotinjo iz Bosne, date kurac dobijete kurac, platite pretplatu dobijete sadržaj. Pozdrav." Prijavi
15. juli 2016.10 god. comment_258263 https://twitter.com/Mourinholic/status/754049425660645376 Prijavi
15. juli 2016.10 god. comment_258265 Uh sto me nalozi ovaj kratki klip jebo te hljebic :O Uh sto me nalozi ovaj kratki klip jebo te hljebic :O Prijavi
15. juli 2016.10 god. comment_258271 Uh sto me nalozi ovaj kratki klip jebo te hljebic :O Ko zna koji klip si ti gledao :D Prijavi
16. juli 2016.10 god. comment_258302 Mi igramo 15.augusta u ponedjeljak u 21:00 prvu ligasku utakmicu. Sezonu otvaraju Hul-Leicester i to u terminu od 13:30. Koliko sam uspio primijetiti nema vise termina od 13:45 za prvo kolo. Prijavi
9. august 2016.10 god. comment_258469 Sky Sportsov učenjak, Paul Merson, se ne boji izazova – i zato smo ga pitali da predvidi finalnu tabelu Premier lige od vrha do dna. Uvijek bih prije dao neko predviđanje nego što bi bio neopredjeljen, ali mislim da je ovo do sada najteža sezona za predvidjeti. Prvih šest bi mogli biti u bilo kojem redu. Ne bih bio šokiran ako bi Manchester City bio šesti, a Tottenham osvojio ligu! Ne kažem to zbog toga šta je Leicester napravio prošle godine, govorim to jer mislim da nema mnogo razlike između ovih timova. Smatram da će Chelsea (1) biti šampion zbog snage menadžera, Antonio Contea, i Edena Hazarda. Reprezentativac Belgije je imao užasnu prošlu sezonu, ali bi još uvijek mogao biti najbolji igrač u ligi. Ako ga ponovo krene onda bi Plavci mogli iskočiti na vrh. Staviću Manchester City (2) na drugo mjesto, a mogao bih iznijeti slučaj da Manchester United (3) osvoji titulu sa Jose Mourinhom. Imaju veliki tim sa velikim imenima. Da je Arsenal (4) kupio napadača i defanzivca svjetske klase, izabrao bi ih za titulu, ali oni to nisu učinili. To bi im vjerovatno pomoglo na duge staze da nisu završili u prva četiri jedne sezone jer bi ih to prisililo da naprave promjene – ali očekujem da budu oko četvrtog mjesta. Ne bi me iznenadilo da Liverpool (5) završi među prva četiri i Tottehnam (6) ne bi bio doleko jer već imaju tim, a dok su svi ostali morali kupovati tim. Mislim da će Leicester (11) imati tešku sezonu, ali definitivno će biti na sredini tabele. Sigurno ne očekujem da se bore za opstanak, ali utakmice Lige šampiona svake sedmice će im otežati da završe na visokoj poziciji. Prijavi
9. august 2016.10 god. comment_258475 1. Chelsea 2. Tottenham 3. Liverpool 4. City 5. Arsenal 6. United 9. Lester Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.