Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Odlična utakmica, da te posjeti zašto voliš nogomet i prem...

Po meni je glavni krivac za poraz Uniteda Mou. Drugo poluvrijeme su bili puno bolji i vidjelo se da su kvalitetniji i da City nije bog zna što, samo što se gospodin posebni sjetio napast tek kad je popia dva gola, da su otpočetka igrali hrabro i napadački kao pred kraj prvog i drugog sigurno ne bi izgubili, a možda bi čak i dobili...

Sad kad gledam City i United, mislim da se mi možemo itekako nosit s njima i borit za titulu, United se previše oslanja na individualnu kvalitetu i Mou-ov kukavičluk će ih stajat bodova, a City jednostavno (još) nije dovoljno kvalitetan i sposoban odigrat 90 minuta ono što Pep hoće (to se vidjelo i u prve tri utakmice). Tako da mislim da će se nas ove sezone itekako nešto pitat po pitanju titule...

PS: Champion javi se :)

Iz perspektive zdravog razuma, smešan trener.

Iz perspektive kurvinja, sudije, igrači, previše pokošena trava, navijači, oblaci na nebu,  sedišta na stadionu koja nisu bila iste nijanse crvene kao dresovi,  termin u kojem se igrala utakmica, nova grafika na TV-u, zastavica pomoćnog sudije je bila previše šarena, sunce je bijalo samo njegovim igračima u oči...

I danas se pokazalo, da ovaj trener ne zna uigrat u ekipu, pa makar jedbu jedinu akciju da znaju smisljeno odigrati, bas kao mi prethodnih sezona. Sve na suhi kvalitet pojedinaca, te na neke odbitke i duge lopte pokusava..

Tako je dobar trener, da ima ekipu od preko 300 miliona vrijednu, ulozio je 200 miliona haman ove sezone i opet mu se igra svodi na nabijanje Fellainiu koji spusta lopte Ibri te Pogbi..

Jos se navijaci Uniteda nesto uzdigli, stvarno ne znam na osnovu cega.
Pep je pokazao kakav je trener ali mislim da ovako cijelu sezonu nece moc igrat jer oni ipak igraju 4 takmicenja+povrede.Stvarno ne znam kojom taktikom ce konte zaustaviti onu igru sitija.

Pep je pokazao kakav je trener ali mislim da ovako cijelu sezonu nece moc igrat jer oni ipak igraju 4 takmicenja+povrede.Stvarno ne znam kojom taktikom ce konte zaustaviti onu igru sitija.

Realno, United da je imao malo više sreće mogao je izvuć nerješeno. A i upravu je Mou (iako se ne treba na to vadit jer je on glavni krivac) da im nije suđen penal (iako je sudac griješio na obe strane tako da mu opet to ne treba bit opravdanje). Mislim da se mi itekako možemo nosit s Cityem. Dobri su ali daleko je to još od onogo što bi Pep htio, a vidino u svakoj utakmici padaju u drugom poluvremenu. Siguran sam da ih možemo dobit u međusobnom ogledu...

Realno, United da je imao malo više sreće mogao je izvuć nerješeno. A i upravu je Mou (iako se ne treba na to vadit jer je on glavni krivac) da im nije suđen penal (iako je sudac griješio na obe strane tako da mu opet to ne treba bit opravdanje). Mislim da se mi itekako možemo nosit s Cityem. Dobri su ali daleko je to još od onogo što bi Pep htio, a vidino u svakoj utakmici padaju u drugom poluvremenu. Siguran sam da ih možemo dobit u međusobnom ogledu...

Dovoljno su imali sreće kod gola, a i u prethodnim utakmicama su dali nekoliko golova na sreću, ne mogu uvek da se provlače. Po kvalitetu igrača između ove dve ekipe nema neke razlike, ali trener donosi prevagu.

Onaj start Brava nije nikako penal.

Doce ovi iz utd hazardu na noge, a bgm i ovi iz sitija. Mou je podbacio, a nisu ni igraci bolje izgledali danas :D zasluzena pobjeda, al cemo ih mi jebat
Dan je obiljezio ipak Leiva...

Mourinho pravi iste pogreske, ne mozes igrati sa Felainiem i Pogbom zajedno, previse su defanzivni, pored Pogbe bi najbolje igrati sa Hererom ili Schanaidrelinom, takodjer Mata mora igrati jer su njegove lopte evidentno trebale ekipi.

Pogba bi mogao brzo "upasti u mašinu" engleskih medija, vratio se kao velika zvjezda, transfer rekord postavljen, ali za toliko obeštećenja ja mislim da se odmah od tog igrača mora dobiti ozbiljan uticaj na igru i konkretan učinak. Protiv Citya bilo je toliko perioda utakmice kada ga uopste nije bilo u utakmici samo na momente neki dobar potez sve nesto na silu i sirovu snagu. Smatram za Mkhtaryana da bi lako mogao biti flop, sporo je ušao u sezonu, juče totalno podbacio, evo čitam da je sada out zbog povrede mjesec dana..

Smatram za Mkhtaryana da bi lako mogao biti flop, sporo je ušao u sezonu, juče totalno podbacio, evo čitam da je sada out zbog povrede mjesec dana..

Ma folira, izdao trenera da bi dobio otkaz, saće polutrener/polulekar stručnjak na klupi da ga gura u igru, zna on da mu nije ništa.

Ma folira, izdao trenera da bi dobio otkaz, saće polutrener/polulekar stručnjak na klupi da ga gura u igru, zna on da mu nije ništa.

Igi druuze pa stvarno vise nije zanimljivo ovo ironicno prozivanje Murinja(no hard feelings).OK shvatam da nas je lik sve razocarao ali ovo prevazilazi granice dobrog ukusa. Udjem da procitam normalan komentar i svaki put isto citam.

Jebem ti vise i Murinja i sve sto ima veze sa njim.

Igi druuze pa stvarno vise nije zanimljivo ovo ironicno prozivanje Murinja(no hard feelings).OK shvatam da nas je lik sve razocarao ali ovo prevazilazi granice dobrog ukusa. Udjem da procitam normalan komentar i svaki put isto citam.

Jebem ti vise i Murinja i sve sto ima veze sa njim.

Znam da nije, ali volim. :D

Da se razumijemo, volim citati tvoje postove ali s Murinjom si smorio, samo je reludin gori od tebe :D

Nego moram naglasiti da mi je drago sto se King vratio :D

Da se razumijemo, volim citati tvoje postove ali s Murinjom si smorio, samo je reludin gori od tebe :D

Evo, obećavam ti ga da nedelju dana neću spomenuti. :D

Eh u petak prvi pravi test, prva velika utakmica, Liverpul. Moram priznati da imam brigu kako cemo igrati i koji ce konacni ishod biti. Prosto Liverpul pod Kloppom igra veoma veoma dobro, mnogo bolje igraju nego sto to rezultati govore. 

Uglavnom bice to paklena utakmica. Jedva cekam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.