Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ostavimo hamcovu fantaziju po stranu, Everton se dogovorio sa Ronaldom Koemanom.

http://www.bbc.com/sport/football/36455355

Mogao bi ovo biti korak unapred za Everton. Kako će Southampton izgledati bez Koemana? Prethodnih godina nisu imali problema sa zamenom igrača, da vidimo da li će uspešno naći zamenu za trenera.

Ostavimo hamcovu fantaziju po stranu, Everton se dogovorio sa Ronaldom Koemanom.

http://www.bbc.com/sport/football/36455355

Mogao bi ovo biti korak unapred za Everton. Kako će Southampton izgledati bez Koemana? Prethodnih godina nisu imali problema sa zamenom igrača, da vidimo da li će uspešno naći zamenu za trenera.

Frank de Bur kao novi trener Sautemptona?
Ništa mediji, moje neko razmišljanje..
Stil fudbala, rad sa mladima, uklapa se u profil nekako...

Frank de Bur kao novi trener Sautemptona?
Ništa mediji, moje neko razmišljanje..
Stil fudbala, rad sa mladima, uklapa se u profil nekako...

I meni je on pao na pamet, a kad ukucaš njegovo ime na google-u, među prvim linkovima je:

http://www.express.co.uk/sport/football/677497/Southampton-Everton-Ronald-Koeman-Frank-de-Boer-next-manager-news

Mislim da Southamton neće mnogo patiti zbog odlaska Koemana, pametno posluju.

I meni je on pao na pamet, a kad ukucaš njegovo ime na google-u, među prvim linkovima je:

http://www.express.co.uk/sport/football/677497/Southampton-Everton-Ronald-Koeman-Frank-de-Boer-next-manager-news

Mislim da Southamton neće mnogo patiti zbog odlaska Koemana, pametno posluju.

Imam ja ideju za njih :D

Andre Viljaš Boaš :D

Imam ja ideju za njih :D

Andre Viljaš Boaš :D

Next Southampton boss:

Eddie Howe – 11/4

Frank de Boer – 3/1

Manuel Pelligrini – 8/1

Andres Villas-Boas – 15/2

Unai Emery – 10/1

Kvota 8,50. :D

Next Southampton boss:
Eddie Howe – 11/4
Frank de Boer – 3/1
Manuel Pelligrini – 8/1
Andres Villas-Boas – 15/2
Unai Emery – 10/1

Kvota 8,50. :D

Padao mi je na pamet i ovaj iz Bornmuta, čak sam i gledao tabelu da se prisetim gde su završili sezonu.
Ali nekako mi Sautempton sada deluje ambicioznije od toga. Verujem da će tražiti neko jače ime.

zbog čega Koeman odlazi, nisam upratio, dobio otkaz ili istek ugovora?

meni je Koeman sasvim dovoljan bio u Southamptonu, jebo ih De Boer ako ga dovedu, najveći holandski šupak

Dobar potez i Evertona i Koemana. Bice oni jebeni dogodine kad ih poslozi, imaju finu ekipicu a Martinez je jako los posao uradio s obzirom na potencijal koji cuci u tom sastavu. Sigurno ce pomrsiti racune mnogima dogodine i ocekujem ih ponovo u gornjem dijelu tabele.
Southampton uvijek rasproda dosta igraca, ima i manje ambicija a za trenera nije nimalo lako da mora uvijek slagati kockice kad izgubi oslonac ekipe za mjesec-dva.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zato sto je prihvatio everton :D Platio Everton 5 miliona funti za njegov ugovor i eto.

nisam upratio da ide u everton, znao sam da se onaj gudelj iz seville spominjao da bi mogao preci u everton

• Autor

Koji Gudelj? Emerik Gudelj? Lik je prevara, drži frizerski salon u Mostaru, uopće ne igra u Sevilli.

Nego gdje je MO popularni Muhamed Bešić, glavni igrač Evertona. Ostaje li on u tom klubu?

Ima da gori ove sezone u premiershipu!!! Bicemo u sjenci fudbala u Manchesteru i uz njih smo glavni favoriti. Samo da odradimo transfere kako treba...

Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/TransferTrends/status/747761065765781504

I Liverpool se pojačao,samo mi i Junajted nikog da dovedemo,ali nadam se da ćemo nakon Evropskog dovesti bar Kantea i Bonuccija :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.