Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

http://www.squawka.com/news/the-definitive-list-of-every-player-arsene-wenger-has-tried-and-failed-to-bring-to-arsenal/754392

Kad se budete žalili sledeći put kada Čelsi ne uspe nekog da dovede, pogledajte koga je sve Venger nije uspeo da dovede... Mesi, Pike, Vardi, Azar, Ronaldo ,Varan, Hart, Ronaldinjo, Bejl, Suarez...

Kad kreneš da se porediš sa Arsenalom što se tiče transfera znaš da si u govnima. 

Kad kreneš da se porediš sa Arsenalom što se tiče transfera znaš da si u govnima. 

Nije poređenje, ali kad ih već praviš, gradimo stadion. :P

Nije poređenje, ali kad ih već praviš, gradimo stadion. :P

Jedini koji ovdje poredi si ti, i to oba posta. Turkuloviću nesrećo..

Kad se budete žalili sledeći put kada Čelsi ne uspe nekog da dovede, pogledajte koga je sve Venger nije uspeo da

Bukvalno si napisao da se tjesimo tako sto cemo da pogledamo koga Venger nije doveo. Uporedis se sa Arsenalom, vidis da ti ipak nije toliko lose i hajmo dalje.

Mada svaka rasprava sa tobom je uzaludna, napises nesto pa se pravis lud.

Nisam okačio da se tešite, nego da se nasmejete zato što kod svakog igrača piše "da, pokušali smo da ga dovedemo, ali..." i nadovezao sam se na Rikkyjev post.

Napišem nešto, pa vidiš šta želiš.

Nisam okačio da se tešite, nego da se nasmejete zato što kod svakog igrača piše "da, pokušali smo da ga dovedemo, ali..." i nadovezao sam se na Rikkyjev post.

Napišem nešto, pa vidiš šta želiš.

Uz tebe sam, casnaa izdajnicka!!!

Cq4KpsBWEAE4Fpm.jpg

Cq4ICP4WEAAq-zz.jpg

Kakvo vreme u Lesteru. :o

ot0leq.jpg

Prvi smo na tabeli inače, eheheh. Četiri boda ispred Totenhema, pet ispred Liverpula, Lestera i Arsenala, dobar početak sezone.

Klasicno murinjovski, nabaco zvijezda i vade ga, al cim zakoce pokaze se kakav je trener, jedva cekam kad ih stane, pa ovaj pocne kmecat..

https://www.youtube.com/watch?v=ZpuKKWglwxM

Engleski mediji pišu da bi se Agüero mogao suočiti sa suspenzijom i do tri utakmice nakon današnjeg duela sa nogometašem West Ham Uniteda, Winstonom Reidom. Podsjetimo, Kun je u 76. minuti iščekujući loptu koju je poslao Caballero, u duelu laktom udario Reida u lice koji se i nakon utakmice, navodno, suočavao sa bolovima.

Nece Aguero dobiti suspenziuju, gazio je i Luiza pa nista, i ako me ne bi iznenadilo jer igraju sa Manchester Utd u narednim kolima a zna se koga FA preferira od klubova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.