Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pochettino ostao u Tottenhamu, ništa drugo ni nije bilo očekivano. Tottenham će uvrh glave prodati samo jednog ključnog igrača ovo ljeto i logično je da ostane i vodi ih u LP. Za razliku od Leicestera, neće biti kanta za napucavanje dogodine. 

Martinez zasluženo otkaz, nit smrdi nit miriši u Evertonu, miriši na rasprodaju igrača na ljeto, sezona čisti podbačaj. 

Od Uniteda dakako samo spektakl sa pojačanjima na ljeto, neće se štediti ni na imenima ni na parama. 

Liverpool slaže ekipu za vrh, 300 % će Gotzea dovesti na ljeto. Bayern će počistiti Guardioline igrače ala Thiago i Gotze.

Sve u svemu Liverpool i United će imati boli glava ekipe

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Alcantara manje trci od Fabregasa duplo. Pa lik je pljuvan citavu sezonu od strane Bajernovih navijaca.Osim onih fintica i lijepih poteza u mjestu, nista nije pokazao.  Za njega je Vidal igracina u svakom smislu te rijeci.

2016-17-premier-league-sleeve-patch-2.jp

2016-17-premier-league-sleeve-patch-3.jp

novi badgevi na rukavima Premier League

ne sviđa mi se ovo minimalistično sranje, svi ovih dana furaju samo minimalizam, ljepše je to kad je više ukrašeno i bogatije detaljima

21454.jpg

$_32.JPG

Ove ljeto će pucat svi rekordi šta se tiče transfera, City i United imaju para ko blata i sigurno će i Mou i Pep htjet sastavit ekipu po svom guštu a to znači rasprodat pola trenutne i dovest brdo novih igrača, Klopp će isto htjet u Liverpoolu napravit rekonstrukciju a ne sumnjam da će dobit fin buđet, vjerujem da ćemo se i mi također pojačat a ni Tottenham i Leicester neče mirovat žele li zadržat trenutnu poziciju... Jedino će Wenger štedit :)

Najvise me raduje dolazak najboljih svjetskih trenera u Premiership. Jos sam Anceloti i Simeone, i bukvalno najbolji svjetski strucnjaci su ovdje.

Jedva cekam da liga pocne, da vidim prije svega kako to Conte radi, raduje me i dolazak Guardiole koji ce sigurno imati svoje okrsaje sa Murinjom, sta ce Klopp uraditi od Liverpula, kakav ce Lester biti ...

Na stranu to sto ne igramo ligu sampiona, ali zaista me vise uzbudjuje i interesuje domace prvenstvo. To ce prosto da bude uzivanje pratiti.

Nama odlicno odgovara sto su Mourinho i Guardiola u Manchesteru. Mediji ce gotovo svu paznju usmjeriti na taj duel a nama poslije ovakve sezone itekako treba mir da se dobro pripremimo i uigramo. Liga se osvaja na Stokeu, Swanseaju i West Bromu a ne protiv Uniteda i Citya.

Liga se osvaja na Stokeu, Swanseaju i West Bromu a ne protiv Uniteda i Citya.

Možda sam bukvalista, ali možeš da melješ ove manje protivnike kao Arsenal pre nekoliko godina (2013/14), ali su u dvomečima sa nama, Sitijem i Liverpulom uzeli 5 od 18 bodova i završili kao naravno četvrti, 7 bodova iza Sitija.

Možda sam bukvalista, ali možeš da melješ ove manje protivnike kao Arsenal pre nekoliko godina (2013/14), ali su u dvomečima sa nama, Sitijem i Liverpulom uzeli 5 od 18 bodova i završili kao naravno četvrti, 7 bodova iza Sitija.

A to je Arsenal :D

Ne moze jedno bez drugoga. 

Ovo da se titula dobija na "malim" ekipama valjda potice od toga da ako si vec kandidat za sampiona, to su utakmice koje se moraju pobedjivati, dok sa direktnim konkurentima i sreca moze biti odlucujuci faktor...

A to je Arsenal :D

Seti se i Junajteda i Sitija 2012. godine kada je Siti osvojio na gol razliku, imali isti broj poena, ali je Siti dobio obe utakmice protiv Junajteda. Da nisu dobili obe, Junajted bi bio prvak.

Mislim da nema većih i manje većih utakmica, sve su jednake. Titula se ne uzima isključivo pobedama ni nad rivalima, ni nad ovim manjim ekipama.

To da se titula uzima na malim ekipa je ostatak murinjovskog stila kog se pod hitno treba rešiti.

Seti se i Junajteda i Sitija 2012. godine kada je Siti osvojio na gol razliku, imali isti broj poena, ali je Siti dobio obe utakmice protiv Junajteda. Da nisu dobili obe, Junajted bi bio prvak.

Mislim da nema većih i manje većih utakmica, sve su jednake. Titula se ne uzima isključivo pobedama ni nad rivalima, ni nad ovim manjim ekipama.

To da se titula uzima na malim ekipa je ostatak murinjovskog stila kog se pod hitno treba rešiti.

Bas taj Murinjo je protiv vecih klubova imao pozitivan ucinak u prve dvije sezone drugog mandata. Ako se dobro sjecam cak nije ni jednom gubio od njih.

Ovo sto Wisey spominje, isto je govorio i SAF. Naravno ne treba dozvoliti da u velikim utakmicama gubimo, ali pobjedjivati ove slabije ekipe je prioritet. Fazon je jedino sto u Engleskoj vise nema slabih ekipa i bukvalno svaku utakmicu je tesko pobjediti.

Osim petarde na White Hart Laneu.

Eto, ljudi govore da smo 13/14 titulu izgubili protiv Vile, Sunderlanda i takvih pajsera. Isto tako, da smo malo više zapeli u gostima protiv Manurea, Tottenhama i Arsenala, umesto što smo kukavički čuvali bod, poraze u gore pomenutim utakmicama ne bismo osetili.

Jako bitnu ulogu igra i faktor trenera, odnosno taktike koju primenjuje. Murinjo je generalno forsirao defanzivu, čvrstinu i kontre, posebno protiv jakih rivala, što se odrazilo na napadačke sposobnosti ekipe i to se pokazalo kao slabost protiv timova koji se takođe oslanjaju na odbranu.
Neko drugi bi koristio drugačiju taktiku..
Mora postojati balans. Oslanjanje na samo jedan segment igre nikako nije rešenje. Na kraće staze može da donese prevagu, ali s vremenom postaje pročitano i lako rešivo za protivnika.
  • Autor

Kad se gledaju neke stvari liga nikad jača što se tiče izjednačenosti i konkurentnosti dosta timova. Sve strašni treneri, samo pogledajte ta imena. A u Europi sve gori i gori.

Za dvije sezone će bit nikad jači PL a to će vjerojatno polućit i rezultatom u Europi, za dvije sezone bit će Mov-a druga sezona, Klopp, Conte i Pep imat će iza sebe sezonu prilagodbe i preslagivanja ekipe...

Što se tiće iduće sezone, dosadno mi je pa evo malo mojih predviđanja iako je sve to još rano s obzirom da ne znamo ko će koga kupit...

Chelsea i United u borbi za titulu, bit ću optimist i reć da će Conte dobro vodit ekipu i uz prednost ne igranja europe uključit se u borbu za titulu. Što se tiće Uniteda, iako ne mislim da će se pretjerano usrećit s Mou-om kratkoračno bi trebao donjet rezultat tako da bi top 4 trebao bit siguran...

Liverpool, City i Arsenal u borbi za preostala dva mjesta top4. Mislim da Liverpool tu ima najviše šanse, možda se čak uključe i u borbu za titulu. Uz kvalitetno odrađen prijelazan rok oni s Kloppom mogu bit vrlo močni i rekao bih najdefiniraniji, od svih ostalih tek trebamo vidit kako će se snač a za Kloppa već vidimo da je masu unaprijedio Liverpool.

Pepa čeka teška sezona, sigurno će promijenit pola ekipe i isto tako forsirat svoju igru a sve to ne ide preko noći tako da od Citya ne očekujem već prvu sezonu bog zna kakve rezultate...

A Arsenal ko Arseanl, uvijek 4 :) Mada bi ove sezone mogli ispast iz top4.

Tottenham je imao odličnu sezonu, teško je procjenti kakvi će bit ove jer je prošla bila nikad lošija konkurencija a sad će igrat i LP šta će im sigurno oduzet energije a i imaju proklestvo da uvik završe iza Arsenala :) Ali ako se Pep i Mou pokažu promašajima (što nije nemoguće) mogu oni u opet u top 4 bez problema...

Lester sigurno neče ponovit prošlogodišnju sezonu, dapače neče niti u top4, bit će oni tu negdje oko 5-6 mjesta ali pogotovo uz igranje LP teško da će u top4...

CjZZ30xXAAIaNKh.jpg

Wenger je donji :D

Ovoj listi trenera treba dodati i nekadasnjeg trenera Napolija, Waltera Mazzarija koji je preuzeo Watford. Vjerujem da i Karanka u sebi ima nekog stofa pa uz silne milione koje ce Midlezbro dobiti posloziti sasvim solidnu ekipu.

Nema sta, ocekuje nas veoma veoma zanimljiva sezona. Iz licnog ugla gledanja, ne sjecam se da sam ovoliko dugo ikad iscekivao pocetak jedne sezone kao ovu sad. 

Oprostite mi što nisam toliki optimista, i što sa rezervama govorim o čoveku koji je vodio ekipu u ligi u kojoj se dešavalo da se plasman na tabeli zna pre nego što prvenstvo uopšte i počne.
Ono što ne znam je zašto se ovde nipodaštava činjenica da Serija A godinama kuburi s nameštanjem mečeva, te da je Juventus uglavnom glavna zvezda tog cirkusa.
Zbog toga ne mogu Konteu da dam toliko kredita kao pojedinci.

Slažem se, (da budem iskren nisam ni ja previše bio oduševljen kad sam saznao da on dolazi), ali je isto tako suludo odmah proglašavat flopom i pljucat po čovjeku koji još nije niti sjeo na klupu što neki rade...

Nisam ni ja nesto previse optimistican povodom Contea ali takodjer mi ni razum ne da unaprijed ga otpisati. 

Sjecam se kako nas je razbuco one godine 3:0, to je bilo strasno. 

Al eto, hajde da vidimo, imat ce itekako dobru konkurenciju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.