Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Leicester će biti kanta za šamaranje u LP dogodine i vjerojatno negdje oko sredine tablice, ne vjerujem da će biti u borbi za opstanak.

Liverpool doživljava uspon pod Kloppom i kako sam rekao, igrat će LP dogodine. Na ljeto totalni remont ekipe i borba za sam vrh sa Unitedom. United će biti četvrti sada, a nakon toga Van Gaal leti, mislim da ne žele u klubu reći da su mu dani odbrojani dok traje sezona. Tako je i Ranieri letio iz Chelseaja sezonu prije Mourinha kad je osigurao LP. United će odraditi odličan prijelazni rok i sa Liverpoolom se klati za naslov dogodine.

Conte i Guardiola neće vidjeti trofeja, očekujem Chelsea unutar prvih 4 i to ako, a City možda i gore. Mourinho je valjda jedini trener izvan Premiershipa koji je u debitantskoj sezoni digao titulu, nek me netko ispravi ako sam u krivu.

Tottenham će po meni zadržati veliki broj igrača, eventualno prodati Kanea. Arsenal bi mogao ostati u prvih 4 ako odradi kvalitetan prijelazni rok, imam dojam da će sljedeća sezona Wengeru biti zadnja na Otoku.

Mourinho je valjda jedini trener izvan Premiershipa koji je u debitantskoj sezoni digao titulu, nek me netko ispravi ako sam u krivu.

Pa digao je sad Ranieri titulu u debitantskoj sezoni sa Leicesterom wtf.. 

A digao je i Ancelotti sa nama u 09/10 sezoni iako prije toga nikako nije trenirao u Premiershipu, ako na to mislis.

• Autor

S obzirom na profit koji su mu doneli, malo je to...

To je za javnost.

Ispod stola će svi dobiti po 4 kurve, 5kg kokaina, zlatne satove i pozlacene Mercedese.

I naravno po CD od Mile Kitića.

Danas sam i ja to procitao, ali zar nije on vec produzio ugovor sa Spursima?

Govorimo o Mančesteru, ako Poketino želi da ih preuzme, neće imati problema da isplate raskid ugovora.

Govorimo o Mančesteru, ako Poketino želi da ih preuzme, neće imati problema da isplate raskid ugovora.

Mislim da od toga nece biti nista. Ipak je sa Spursima izborio ligu prvaka, uveo neke omladince u prvi plan, napravio je nesto od te ekipe. Nevjerujem da ce tek tako od njih otici taman i da je Real u pitanju. 

Joj Mourinho i Champion ce riknut od ljutnje ako Pocchetino dobije posao, a Mourinha opet otfikare :D

Dobit će Pocchetino tri supe i kitu u dupe.

Najgluplji mogući potez uprave Uniteda bi bio dovesti trenera sa nula trofeja. Na Otoku svaki pošteni upućeni komentator ne vjeruje u dolazak Pocchetina. Već ih je Ferguson sa Moyesom unazadio. Moguće je i da se Ferguson pribojava da ga Mourinho prešiša, ali faktor odluke je u rukama Glazera i Woodwarda.

Lista pojačanja Uniteda na ljeto sa Aubameyangom, Varaneom, Ozilom i Jamesom vuče samo u jednom smjeru. Mislim da se čeka kraj sezone.

Možda je Murinjo oslabio (da ne kažem propo) u zadnje vrijeme, ali je i dalje daleko daleko daleko bolji menadžer od Poketina. 

E jebem ti zivot, aubema, varane, ozil i jebeni james rodriguez hahahhahah :D Mame mi ako mourinho preuzme united, iako je to tesko, champion ce da pocne navijati za crvene retarde :D

http://www.skysports.com/football/news/11671/10279064/roberto-martinez-sacked-by-everton-sky-sources

izgleda da ce martinez dobiti otkaz, barem po nekim izvorima sky-a :D

Mauricio Pocchetino je potpisao ugovor novi sa Tottenhamom do 2021 !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.