Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

U PL sl. sezone stižu Bornmut i Votford, a kao treceg i ujedno poslednjeg putnika iz Čempionšipa u PL, koga bi ste voleli videti?!

Norič

Boro

Brentford
Ipsvič

Samo Norwich!

CEAnHTXUsAAGdKd.jpg

Koliki stepen očaja kad priželjkuješ Raficu.

QPR i Burnley ispadaju gotovo sigurno nakon poraza u ovom kolu. Šanse su im minimalne.

Sunderland pobijedio, kao i Leicester pa je situacija izrazito napeta. Ugroženi su svi od Sunderlanda na 18. do Ville na 14. mjestu. Razlika između te dvije ekipe je 2 boda. Hull ima najteži raspored do kraja, a Newcastle je u najgoroj formi.

Parovi doigravanja za premiership su:

Norwich-Ipswich

Midlesbrough-Brentford

Iz lige su ispali Blackpol, Wigan i Milwal.

Prvih 6 utakmica ovog kola i 6 pobjeda domaćina, uz 6 isključenja za goste, nadam se da se ovaj niz i sutra nastavlja. :D

Važne pobjede za Sunderland, Leicester i Aston Villu.

Trenutno stanje u borbi za opstanak.

o6Apr5N.png

Burnley i QPR ispadaju 99%, sumnjam da se mogu spasiti, oko trećeg putnika u niži rang će biti gusto da zadnjeg kola, od 13 do 18 poziciji niko nije siguran, razlike su minimalne i vjerovatno će detalji odlučiti. Ja bi volio da ispadne Newcastle, jer mislim da na osnovu svojih partija i načina na koji se postavljaju prema sezoni definitivno zaslužuju "hlađenje" u Championshipu.

Ispadanje QPR-u će donijeti ogromne probleme, jer oni imaju dosta igrača sa financijski jakim ugovorima i kao takvi se neće moći uklopiti u uslove Championshipa, tako da će kod njih doći do masovnog odlaska igrača i vjerovatno će poslužiti klubovima iz Premiershipa kao lagan plijen.

Ispadanje QPR-u će donijeti ogromne probleme, jer oni imaju dosta igrača sa financijski jakim ugovorima i kao takvi se neće moći uklopiti u uslove Championshipa, tako da će kod njih doći do masovnog odlaska igrača i vjerovatno će poslužiti klubovima iz Premiershipa kao lagan plijen.

Nek propadnu mrtvaci, pa da dogodine igraju derbi sa Milvolom u trećoj ligi.

Još samo fali Leicester da se pridruži Burnleyu i i QPR-u, pa da se ekipe koje su prošle sezone ušle u PL vrate odmah u drugu ligu. Da li se tako nešto već desilo nekad?

WBA i Villa ostaju siguran sam, a mislim da će i Leicester izboriti opstanak. Hull uprkos teškom rasporedu može da se provuče, tipujem na Sunderland ili Newcastle.

WBA i Villa ostaju siguran sam,

Odneli tri boda sa Old Trafforda, sada imaju 40, mirni su sigurno.

Man Utd je svojim seksi fudbalom i dominantim posedom  vezao tri poraza uz gol razliku 0:5. Izboriće LŠ verovatno, zato što je Liverpul gori, a Totač ima luzerski mentalitet.

Pristo bi da Totać uđe u LŠ a da ispadnu Liv i Utd.

Man Utd je svojim seksi fudbalom i dominantim posedom  vezao tri poraza uz gol razliku 0:5. Izboriće LŠ verovatno, zato što je Liverpul gori, a Totač ima luzerski mentalitet.

Neki ovdje svrsavaju na taj dominatni posjed pri tome pljujuci Murinja i njegov stil igre.A Mou hladno vidi sta moze odnosno ne moze United svojom igrom gdje na kraju utakmice dodje strucnjak Van Gal i kaze kako je njegova ekipa dominirala.Izvrsno zaista.

Šteta što Liverpool nije bar malo bolja ekipa pa da izbaci United iz top 4..

United je vezao 3 poraza i jebeni Liverpool nije u stanju ni to iskoristiti već sa gostovanja WBA i Hullu oni uzimaju samo bod.

Jebote tek sad vidim koliko mi je falio ovaj osjećaj i one scene brutalno iskrenih emocija.

U sezoni 2009/2010 smo na prvom mjestu bili 204 dana a te sezone smo postigli mislim 103 gola, znači bili smo baš raspucani i igrali smo bolji fudbal, dok smo evo ove sezone gotovo 2 mjeseca više bili na vrhu, to pokazuje da smo izdominirali ove sezone od prvog do posljednjeg dana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.