2. maj 2015.11 god. comment_215960 U PL sl. sezone stižu Bornmut i Votford, a kao treceg i ujedno poslednjeg putnika iz Čempionšipa u PL, koga bi ste voleli videti?! Norič Boro Brentford Ipsvič Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215961 Ja bih volio Boro ili Brentford Navijači Blackpoola prekinuli u 48. minuti utakmicu protiv Huddersfielda... Ne zna se da li će se ponoviti. Dokurčilo im gledati patnju. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215963 U PL sl. sezone stižu Bornmut i Votford, a kao treceg i ujedno poslednjeg putnika iz Čempionšipa u PL, koga bi ste voleli videti?! Norič Boro Brentford Ipsvič Samo Norwich! Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215969 QPR i Burnley ispadaju gotovo sigurno nakon poraza u ovom kolu. Šanse su im minimalne. Sunderland pobijedio, kao i Leicester pa je situacija izrazito napeta. Ugroženi su svi od Sunderlanda na 18. do Ville na 14. mjestu. Razlika između te dvije ekipe je 2 boda. Hull ima najteži raspored do kraja, a Newcastle je u najgoroj formi. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215971 Samo Norwich! Pa oni i imaju najvece sanse, prvenstveno zbog forme u kojoj su. Voleo bih Ipsvič, a ako ne oni onda Brentford. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215972 Parovi doigravanja za premiership su: Norwich-Ipswich Midlesbrough-Brentford Iz lige su ispali Blackpol, Wigan i Milwal. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215973 bila bi fora njukasl da ispadne,nakon što su se hvalili kako su poslovali u plusu da ga sad izduvaju samo što nije to tolko do igrača samo,dobar je to tim al je atmosfera celokupna u timu takva da ne mogu više ovog njihovog predsednika da smisle http://ashleyout.com Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215974 Prvih 6 utakmica ovog kola i 6 pobjeda domaćina, uz 6 isključenja za goste, nadam se da se ovaj niz i sutra nastavlja. :D Važne pobjede za Sunderland, Leicester i Aston Villu. Trenutno stanje u borbi za opstanak. Burnley i QPR ispadaju 99%, sumnjam da se mogu spasiti, oko trećeg putnika u niži rang će biti gusto da zadnjeg kola, od 13 do 18 poziciji niko nije siguran, razlike su minimalne i vjerovatno će detalji odlučiti. Ja bi volio da ispadne Newcastle, jer mislim da na osnovu svojih partija i načina na koji se postavljaju prema sezoni definitivno zaslužuju "hlađenje" u Championshipu. Ispadanje QPR-u će donijeti ogromne probleme, jer oni imaju dosta igrača sa financijski jakim ugovorima i kao takvi se neće moći uklopiti u uslove Championshipa, tako da će kod njih doći do masovnog odlaska igrača i vjerovatno će poslužiti klubovima iz Premiershipa kao lagan plijen. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215977 Hull ili Sunderland, imaju jak raspored i jedni i drugi, mislim da ce neko id njih ispasti. Sto se tice Championshipa, uhh svejedno simpatizujem sve ekipe. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215989 Ispadanje QPR-u će donijeti ogromne probleme, jer oni imaju dosta igrača sa financijski jakim ugovorima i kao takvi se neće moći uklopiti u uslove Championshipa, tako da će kod njih doći do masovnog odlaska igrača i vjerovatno će poslužiti klubovima iz Premiershipa kao lagan plijen. Nek propadnu mrtvaci, pa da dogodine igraju derbi sa Milvolom u trećoj ligi. Još samo fali Leicester da se pridruži Burnleyu i i QPR-u, pa da se ekipe koje su prošle sezone ušle u PL vrate odmah u drugu ligu. Da li se tako nešto već desilo nekad? WBA i Villa ostaju siguran sam, a mislim da će i Leicester izboriti opstanak. Hull uprkos teškom rasporedu može da se provuče, tipujem na Sunderland ili Newcastle. WBA i Villa ostaju siguran sam, Odneli tri boda sa Old Trafforda, sada imaju 40, mirni su sigurno. Man Utd je svojim seksi fudbalom i dominantim posedom vezao tri poraza uz gol razliku 0:5. Izboriće LŠ verovatno, zato što je Liverpul gori, a Totač ima luzerski mentalitet. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215997 Steta sto raspali Liverpool ne moue da uzme ekipe poput Hull-a, da kompaniju ne gledamo sledeće godinebu LŠ Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215999 Man Utd je svojim seksi fudbalom i dominantim posedom vezao tri poraza uz gol razliku 0:5. Izboriće LŠ verovatno, zato što je Liverpul gori, a Totač ima luzerski mentalitet. Neki ovdje svrsavaju na taj dominatni posjed pri tome pljujuci Murinja i njegov stil igre.A Mou hladno vidi sta moze odnosno ne moze United svojom igrom gdje na kraju utakmice dodje strucnjak Van Gal i kaze kako je njegova ekipa dominirala.Izvrsno zaista. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_216005 Šteta što Liverpool nije bar malo bolja ekipa pa da izbaci United iz top 4.. United je vezao 3 poraza i jebeni Liverpool nije u stanju ni to iskoristiti već sa gostovanja WBA i Hullu oni uzimaju samo bod. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216062 Jebote tek sad vidim koliko mi je falio ovaj osjećaj i one scene brutalno iskrenih emocija. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216090 U sezoni 2009/2010 smo na prvom mjestu bili 204 dana a te sezone smo postigli mislim 103 gola, znači bili smo baš raspucani i igrali smo bolji fudbal, dok smo evo ove sezone gotovo 2 mjeseca više bili na vrhu, to pokazuje da smo izdominirali ove sezone od prvog do posljednjeg dana. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216161 Kako im covjek spusti,ono do koske sto bi se reklo.Pogotovo mi je drago ovo sto je za Wengera rekao. http://www1.skysports.com/watch/tv-shows/sunday-supplement/news/9834877/arsene-wenger-is-an-embarrassment-for-criticising-jose-mourinho-says-ian-ladyman Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.