24. april 2015.11 god. comment_214702 dobro meni to ne smeta,šta sad,nek priča šta hoće njegovo je mišljenje ne krije se iza avatara šteta što nema emisija tipa MOTD il MNF na našem jeziku,tu bi tek bilo svakavih zajebancija,ono ne kontam kad već prenose sve te utakmice zašto sportklub ne napravi tako nešto Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214703 Ne smeta ni meni, nego covjeku nije mrsko pricati i pricati, zato i jeste na tvu. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214704 pa kad može Oven da bude stručnjak na tv može svako da ga jebeš šukurac Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214710 5:30 na prvom snimku Slicno sam i ja razmisljao. Secam se da se veliki deo foruma usrao kao da smo pali na 5. mesto. Neki su sumnjali u trofej, cak pominjali i otkaz Murinju. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214734 Kazem ja, kako se postaje ovaj strucnjak, pa jebem mu majku imam vise znanja od ovih kvazi strucnjaka 100%, nego lik voli mljeti i mljeti, samo prica i vjerovatno zato je "strucnjak" Nemoj me diablo zezati majke ti :P Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214735 http://www1.skysports.com/transfer/news/11706/9819323/yannick-bolasie-valued-at-16340m-plus-by-alan-pardew Yannick Bolasie valued at £40m-plus by Alan Pardew Pardju dominira,ne znam šta će sad biti,da li će vlasnici CP prodati klub ili ne,sad sa ovim novim ugovorom vezanim za tv prava u neku ruku se i isplati da čovek kupi klub u premu a uz malo strpljenjea i pametnog investiranja može za par sezona da se stvori jedna stabilna finansijska situacija i to moguće samo na ostrvu što je i velika prednost prema u odnosu na ostatak fudbalskog sveta. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214835 Slavisa Jokanovic prvi srbin koji vodi tim u PL. Svaka cast majstore. 80 miliona od FA, plus ne bas zanemarljiv imetak familje Pozzo, strsljenovi bi mogli i da se zadrze neko vreme u eliti. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214837 Watford gotivan klub još otkad sam sa njima harao na FM-u. :D Al ovo je jedan od najjačih trenutaka u fudbalu ikad: https://www.youtube.com/watch?v=Pma5RDt6MRw Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214838 Slavisa Jokanovic prvi srbin koji vodi tim u PL. ćekaj prvo da vidimo dal će da mu daju priliku u premuu svakom slučaju šta god da se desi :D on je sebi obezbedio sledeći posao,sigurno će ga neko tražiti od ovih mrtvih klubova ako ga votford ispali Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214842 Watford gotivan klub još otkad sam sa njima harao na FM-u. :D Hahahah al svi su harali na FM-u i niko nije nikad los bio :D Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214849 Hahahah al svi su harali na FM-u i niko nije nikad los bio :D nisam čiter!!!!!!!!!!! Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214853 nema azpia ? :o pa čovjek nam je jedan od najboljih igrača ove sezone Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214855 Dobar je lik, ima znanje al ne mogu vjerovati da na pitanje koji igrač je najviše napredovao nije naveo Kanea. Objasnio je kasnije to za Kanea. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214857 Drago mi je zbog bertranda,nikad nisam ni sumnjao u njega kakvo takvo priznanje za njegabitno da smo mi doveli matorog Luisa da nam greje klupu ovo ostalo mi je totalno nebitno Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214860 Cahill nije zaslužio a Fabregas je morao biti unutra umjesto malog Coutinha koji je odigrao 10-ak dobrih utakmica. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214861 Cahill nije zaslužio a Fabregas je morao biti unutra umjesto malog Coutinha koji je odigrao 10-ak dobrih utakmica. Slazem se za Cahila.Nije uopste zasluzio ovo priznanje.Licno bih prije stavio Fonte-a koji je stub najbolje odbrane lige.Mada i Fabregas je morao naci svoje mjesto u timu ali bilo bi previse plavaca.Ionako dominiramo pa su morali nesto iskombinovati. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214862 Leicester vezao 4 pobjede i nakon dugo vremena su van zone ispadanja + imaju utakmicu manje od nekih rivala u borbi za opstanak, već su uveliko bilo otpisani ali evo vratili su se iz mrtvih, za mene je iznenađenje ovaj njihov napredak jer sam mislio ispadaju 99% i da su napravili grešku što nisu smjenili trenera u prvom dijelu sezone. Ali povezali su odlične rezultate pred utakmicu protiv nas.. Hull takođe došao do velika 3 boda na gostovanju, Palace očigledno više nema motiva, Hull ima paklen raspored do kraja igraju protiv Liverpoola, Arsenala, Tottenhama, Uniteda i Burnleya, ako ispadnu neće biti nikakvo iznenađenje. Newcastle raspad sistema, svi su protestovali protiv Pardewa, on je otišao a oni su u 3 puta većem kanalu. Biće sigurno zanimljiva borba za opstanak Ja bi volio da ispadne QPR, za ostala dva kluba mi je svejedno. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214863 Meni kako god Nego juce vise igrao rukomet u premu nego fudbal :)) Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215198 Ako dobijemo i Leicester i Palace protiv Liverpoola ćemo imati guard of honor :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.