Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

dobro meni to ne smeta,šta sad,nek priča šta hoće njegovo je mišljenje ne krije se iza avatara 

šteta što nema emisija tipa MOTD il MNF na našem jeziku,tu bi tek bilo svakavih zajebancija,ono ne kontam kad već prenose sve te utakmice zašto sportklub ne napravi tako nešto 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

5:30 na prvom snimku

Slicno sam i ja razmisljao.

Secam se da se veliki deo foruma usrao kao da smo pali na 5. mesto. Neki su sumnjali u trofej, cak pominjali i otkaz Murinju.

Kazem ja, kako se postaje ovaj strucnjak, pa jebem mu majku imam vise znanja od ovih kvazi strucnjaka 100%, nego lik voli mljeti i mljeti, samo prica i vjerovatno zato je "strucnjak"

Nemoj me diablo zezati majke ti :P

Yannick Bolasie valued at £40m-plus by Alan Pardew

Pardju dominira,ne znam šta će sad biti,da li će vlasnici CP prodati klub ili ne,sad sa ovim novim ugovorom vezanim za tv prava u neku ruku se i isplati da čovek kupi klub u premu a uz malo strpljenjea i pametnog investiranja može za par sezona da se stvori jedna stabilna finansijska situacija i to moguće samo na ostrvu što je i velika prednost prema u odnosu na ostatak fudbalskog sveta.

Slavisa Jokanovic prvi srbin koji vodi tim u PL. 

Svaka cast majstore.

80 miliona od FA, plus ne bas zanemarljiv imetak familje Pozzo, strsljenovi bi mogli i da se zadrze neko vreme u eliti.

Watford gotivan klub još otkad sam sa njima harao na FM-u. :D 

Al ovo je jedan od najjačih trenutaka u fudbalu ikad:

https://www.youtube.com/watch?v=Pma5RDt6MRw

Dobar je lik, ima znanje al ne mogu vjerovati da na pitanje koji igrač je najviše napredovao nije naveo Kanea.

Objasnio je kasnije to za Kanea.

Cahill nije zaslužio a Fabregas je morao biti unutra umjesto malog Coutinha koji je odigrao 10-ak dobrih utakmica.

Slazem se za Cahila.Nije uopste zasluzio ovo priznanje.Licno bih prije stavio Fonte-a koji je stub najbolje odbrane lige.Mada i Fabregas je morao naci svoje mjesto u timu ali bilo bi previse plavaca.Ionako dominiramo pa su morali nesto iskombinovati.

Leicester vezao 4 pobjede i nakon dugo vremena su van zone ispadanja + imaju utakmicu manje od nekih rivala u borbi za opstanak, već su uveliko bilo otpisani ali evo vratili su se iz mrtvih, za mene je iznenađenje ovaj njihov napredak jer sam mislio ispadaju 99% i da su napravili grešku što nisu smjenili trenera u prvom dijelu sezone. Ali povezali su odlične rezultate pred utakmicu protiv nas..

Hull takođe došao do velika 3 boda na gostovanju, Palace očigledno više nema motiva, Hull ima paklen raspored do kraja igraju protiv Liverpoola, Arsenala, Tottenhama, Uniteda i Burnleya, ako ispadnu neće biti nikakvo iznenađenje.

Newcastle raspad sistema, svi su protestovali protiv Pardewa, on je otišao a oni su u 3 puta većem kanalu.

Biće sigurno zanimljiva borba za opstanak

bXTTQhO.png

Ja bi volio da ispadne QPR, za ostala dva kluba mi je svejedno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.