Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Samo ne vidim kojom logikom ima Sanceza a nema Kuna

pa Kun ne igra dobro u kontinuitetu,Sančez isto al jbg,meni više bode oči to što je Kutinjo jedan od kandidata,nije on loš igrač,daleko od toga,hvalio sa ga kolko puta ali moraće još mnogo toga da napravi da stigne do vrha a kad su njega uvrstili to dovoljno govori koliko je prem prso u poslednje vreme

2ur71bq.jpg

al ovo je bedno poredjenje,pa nije kutinjo plaćen 60 m funti i nema platu 200+ nego igra za neku "siću",ajd nisam 100 % siguran al mislim da ima platu kao naš Oskar oko 100 hiljade

jedino Azar i De Hea što drže kontinuitet dobrih partija od početka sezone

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

ne znam, kun ima jako dobar kontinuitet, samo kad nije povrijedjen.

kad kad je svake godine ista priča,uvek je povredjen  :D

pričao sam skoro i sa nekim navijačima sitija,kolko ga vole ljudi tolko pizde zbog njega i njegovih povreda,lik ne može jednu sezonu da odigra kako valja 

FA da reagira i poništi današnju te utvrdi datum odigravanja ponovljene utakmice..

da budući prvak tako nedominantno i krajnje jadno sa 30% (riječima-trideset posto) posjeda lopte pobjedi kod kuće (preplaćenu) ekipu u koju je skršeno paretina koje ne može ni krava pojest, i koja usput budi rečeno ima TRADICIJU

pa apsurd, totalni

FA da reagira i poništi današnju te utvrdi datum odigravanja ponovljene utakmice..

da budući prvak tako nedominantno i krajnje jadno sa 30% (riječima-trideset posto) posjeda lopte pobjedi kod kuće (preplaćenu) ekipu u koju je skršeno paretina koje ne može ni krava pojest, i koja usput budi rečeno ima TRADICIJU

pa apsurd, totalni

sta bolan naprica

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Napuniti profesora i spustiti Arsenalcic na zemlju, kofrce se sa statistikom kao i svake godine, fazon najbolji su u 2015 fazon svaki njihov vezni bolji od Fabregasa a Hazardovu statistiku ne smiju da prikazu.

Nema mi mrzeg kluba,mrzeg trenera i mrzih navijaca od Arsenalovih.Pa bokte mi na njima ispisujemo historiju,onaj njihov voajer nije u karijeri pobjedio Murinja,titule nisu vidjeli 300 godina,i oni se nesto porede sa nama.

PS - mi nemamo historiju,mi smo plastican klub.

sender.jpg

Na utakmici Njukasl – Totenhem, koja se igra u nedelju uveče, viđen je zanimljiv detalj, ali ne na terenu, već na nebu.

Navijači Sanderlenda, velikog lokalnog rivala ekipe Njukasla, poslali su baner sa zanimljivom porukom. Na njemu je pisalo:

„5 in a row, 5underland“.

Ovo je bilo podsećanje da su „Crne mačke“ pobedile „Svrake“ na poslednjih pet mečeva zaredom. 

Svi se sad firaju na albansku letjelicu mecu neke nebitne transparente, licno sam protiv toga.

Englezi imaju ovu tradiciju s avionima i prije siptara.

Mozemo li mi osigurati titulu protiv Arsenala? 

Ne mozemo, igramo sa Leicesterom posle ovog vikenda, ja sam mislio da igramo sada u toku nedelje. Jbg, steta, ono bi bio posao.

Uređeno , autor izmjene: grena

Englesko zutilo dnevna zvezda(nedeljom) prenosi da bi Klopo birao Liverpool, ako mu se ukaze prilika(ili United, al to je malo verovatno).

I said it first ;)

• Autor

Ako imate vremena evo malo posjetite teme o Premiershipu na najvećem hrvatskom i bh forumu:

Tema o Premiershipu na Sportsport.ba forumu (BiH)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=68&t=301&start=63200

Tema o Premiershipu na Forum.hr (Hrvatska)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=833623&page=479

------------------------------------------------------------------------------------------

Tema na ss.ba forumu je tema na kojoj se skoro bez prestanka svađaju navijači Arsenala i Chelseaja. Teme su razne, od toga da li je Chelsea plastični klub do toga da li je Sanchez bolji igrač od Hazarda.

Tema na forum.hr-u je tema na kojoj se veliča i glorificira Jose Mourinho u nekom trollerskom fazonu i zovu ga OTATZ (otac).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.