Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Zna li ko tacno  koliko je Totenhem puta ove sezone dao gol u 90+ ? 

Zna li ko tacno  koliko je Totenhem puta ove sezone dao gol u 90+ ? 

cae stajl pitanja aaaa?????

za tako nešto moraš da pratis sky sports twiterr,oni objavljuju te fazone

Englesko zutilo dnevna zvezda(nedeljom) prenosi da bi Klopo birao Liverpool, ako mu se ukaze prilika(ili United, al to je malo verovatno).

I said it first ;)

a kiker je javio da preuzima Arsenal,jbt pa nema gde drugde da ide

livči,arsenal,junajted,to je to a sve mi se nešto čini da će junajted ostati na van genijalu i da će na kraju otići u livči ili arsenal iako bi neki djavoli prodali dupe samo da ih klop preuzme

ovi sa sky su preneli da ga siti neće 

dodji kod nas i spasi nas ove bede od murinja

Navodno Klop preuzima Arsenal, profa ostaje na nekoj drugoj funkciji u Arsenalu. Rodzersu veruju u Liverpulu i planiraju sa njim na duze staze.

Kaze jedan cmarsenalovac Sanchez po svim statistikama bolji od Hazarda. Ok reko, sad cu ti ja dokazat da si se zajebo. Ja mu dokazem i onda on kaze pa jebo te to sanchez je dao 14g i 8a, a Hazard 13g i 8a. I to od tih 13 skoro sve iz penala. Sanchez nije dao nijedan iz penala. HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

JEBI ME GLUP SAMMMMMMMMMMMM

Wenger o Fabregasu i Mourinhu..

"The regret I have is that he wanted to leave here. This club and myself had a very positive influence on Cesc's life.

"I want every player to be respected and [I want] Cesc Fabregas, when he comes to the Emirates on Sunday, to be respected like he deserves."

Wenger was also asked about his relationship with Mourinho but was quick to play down the significance of the clash between two of the Premier League's biggest managerial rivals.

He said: "I don't know and I don't want to talk about that because what is important is, when the game starts at four o'clock, to have a great game.

"That's what English football needs, to know that Arsenal against Chelsea is a big game and is not about the relationship between the managers."

08:37

DUTCH FLYER JETS IN

PSV Eindhoven forward Memphis Depay has flown to England to discuss a potential £35m move to Manchester United this summer, reports the Sun.

The Netherlands international, 21, is contracted to the Eredivisie champions until June 2018.

Pi*ka im materina !

Neki su ovdje umislili da je Depay mlađa verzija Ronalda

Bolje bi im bilo da se pojačaju tamo gdje treba , da dovedu 1-2 štopera.

Vladimir Novaković,inace smatran kao najveci fudbalski znalac na kanalima Sportkluba odgovara na pitanja citalaca/gledalaca:

https://www.youtube.com/watch?t=79&v=eZod2E40kGQ

https://www.youtube.com/watch?v=CTPiJGh6SmU

https://www.youtube.com/watch?v=pb180kahz54

Dobar je lik ovaj Vladimir takođe i ja smatram da je ubjedljivo najveći fudbalski znalac na Sportklubu, jeste da ima nekih stvari koji mi smetaju tokom prenosa a to je što se nekada previše čudi na neke normalne situacije, ali kada vikendom ima onaj SK STUDIO kada najavljuju i komentarišu utakmice ja jedino gledam kada je on gost.

Covjek je tako jednostavno i lijepo objasnio zasto je Engleska liga najkvalitetnije ligasko takmicenje  u Evropi.Trebao je mozda ponjeti i papir i olovku pa nacrtati neke stvari,mozda bi onda drugima bilo jasno o cemu covjek prica.

Kako se postaje ovaj strucnjak ? Cuj debuchy na lijevi bek (ako je zdrav). Desni bek zabaleta. I dosta jos glupih stvari je rekao, nevjerovatno strucnjaka :D

Pa obrati pažnju kako je glasilo pitanje, znači prvi dio pitanja glasi "ako ne računamo formu" što znači da njegov izbor nema veze sa trenutnom formom, čovjek govori po svom ukusu igrače, Zabaleta je realno jedan od boljih bekova u ligi, a Debuchya je vjerovatno naveo zbog partija iz Newcastlea, slažem se tu sa tobom da je imao puno boljih rješenja.

Čovjek ima znanje i na pitanja koja zahtjevaju neke velike diskusije on odgovara klasičnim primjerima i svako ko hoće može lako da shvati poentu.

Hajd sve, al Per na stopera......

Vlado vlada znanjem, objasnio i pojasnio neke stvari. Izmedju ostalog i razliku izmedju fudbala na ostrvu i ostalog svijeta. Dobro je to tako, ne moze se ni poredit drugi fudbal sa ostrvskim :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.