22. mart 2015.11 god. comment_209803 Hoće li Stampy G dobiti tri utakmice suspenzije? A čini mi se da je i Škrtel nagazio De Heu... THE BATTLE OF ANFEET ROAD Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209805 United se zahuktava, a City je u stagnaciji, mozda ove godine ipak vidimo zanimljiv derbi. Hart se razbranio, ali odbrana im je raspad zivi, ne secam se kad su losije igrali. DOk se United konsoliduje na tom polju, na pocetku sezone su bili ocajni... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209811 Hoće li Stampy G dobiti tri utakmice suspenzije? A čini mi se da je i Škrtel nagazio De Heu... THE BATTLE OF ANFEET ROAD To se zove STRAST ako niste znali a kako da znate kad vam igraju plaćenici. YNWA! Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209890 Manchester United's bench looks like a South American drug cartel... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209905 može kane da uzme nagradu lagano,azaru fale brojke Davno sam rekao da Kane uzima.Sve je do brojeva i do prezimena na ledjima. 2012/13 - igrač sezone Bale, najbolji strijelac Van Pussy, 26 golova. 2011/12 - igrač sezone Kompany, najbolji strijelac Van Pussy, 30 golova. 2010/11 - igrač sezone Vidić... 2009/10 - igrač sezone Rooney, najbolji strijelac Drogba 29 golova. itd. Ipak nije sve u golovima. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209930 Ma kakav United . I danas ih je previše posralo . Liverpool u najmanju ruku bio konkurentan. Kako su samo loši u odbrani ali ne mogu to Redsi kazniti kad im je jedan Allen ili Henderson diktira igru.Da je tu bio jedan Silva ili Cesc ili bilo ko drugi bila bi druga priča.Smalling i Jones smiješni štoperi .Ne mogu naći situaciju kada su pogriješili,jedan otišao na jednu stranu drugi na drugi i ostavili samog Sturridgea ali naravno Allen nije dobro dodao. To je samo jedna od mnogih njihovih grešaka. Liverpoola njihov kapiten ponovo sjebao. Igrač manje i Liverpool koji nije blistao ali i kao takvi dali go. Usudio bih se reći da se MUFC provukao (nešto kao mi protiv Hulla). Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209931 Sve to stoji, ali Kane je englez, to će po meni biti najveća prevaga Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209938 Ipak nije sve u golovima. bejl je te sezone imao 21 gol u prvenstvu,ne znam kolko asistencija runi kad je uzeo,zabio je 26 u prvenstvu ronaldo zabio onomad 31 suarez prošle 31 znamo bar mi kolko je Azar dobar ali 11 gola i 9 asistencija možda neće biti dovljno da pobedi hajp koji se stvara oko kanea,toliko ga hvala,azar kako je krenuo kane da broji pao totalno u drugi plan hehehe opravdaće ovo Sunes,Karager i Rednap bez brige Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209968 opravdaće ovo Sunes,Karager i Rednap bez brige https://twitter.com/JTweedsPOA/status/579717057865994241?lang=fr Done Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209991 prošle sezone smo izdominirali ovde,sad je mrtvi luj ispred nas a vidi Rodzersa i Vengera ajd mi bar nemamo poraza(bar ne još :D ) al jebaću mu sve ako junajted ne dobije siti Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210066 Nek neko polijepi danasnje naslove u novinama povodom Stampy G-a i Skrtela da vidimo kako se to ispratilo. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210087 Navijaci Junajteda skandirali Baloteliju "Sitijev otpadak, Sitijev otpadak". https://www.youtube.com/watch?v=lbrqsRXSVek#t=28 Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210089 ipak je fotosop :D snimljeno u Bankoku na turi Manchestera... PA su ga ubacili. :D Prijavi
23. mart 2015.11 god. Autor comment_210111 Iz aviona se vidjelo da je photoshop. Prvo njegova tjelesna veličina nije prilagođena veličini ljudi oko njega (vidi se da je malo uvećan). Onda ten i boja i svjetlost i odsjaj. Baš se nije uklapao to. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210193 Tony Cascarino says Monaco were put off signing Tom Ince because Paul Ince told the club his son was as good as James Rodriguez and wanted him to be on a similar financial deal. Speaking in The Times, Cascarino also said Tom Ince should "grow up and make his own decisions" after Ince told Gareth Southgate he does not want to play for England U21s. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210194 Rooney peder ispao sto nije dao Mati penal i naravno profulao je. Courtois da nije greske, golman kola. Ovako je mescin onaj iz Sotona sto je zamijenio Forstera. Bony postigao prvi gol za City. I na tekmi City-WBA velika greska sudije, iskljucen Mcauley umjesto Dawsona. Bas su sudije sjebane u zadnje vrijeme totalno. Igrac kola ponovo Kane. Giroud nastavio da trese mreze, vise sretno nego spretno. I kako gledam ove preglede skontam da skoro sve ekipe imaju bolje izvodjace prekida od nas... :hljeb: Costa i Kane drze prvu poziciju s 19 golova, treci je Aguero koji se ponovo ispromasivao, vec 2 kola zaredom. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210198 kane imam osećaj da prdne lopta će se nekako ugurati u gol pa jbeme ti sve kako je ušo onaj odbijanac od Huta al kako mu se dive,kakvo svršavanje,uzdizanje od strane engleza i na kraju će najverovatnije zbog štekarske politike kluba završiti u Realu,Barsi jer mrtvi Levi neće hteti da pojača Junajted,Arsenal,Čelzi Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210236 Gardijan pise da FA razmislja da poostri pravila koja se ticu kvote domacih igraca Sa 8 na 12 Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210240 Gardijan pise da FA razmislja da poostri pravila koja se ticu kvote domacih igraca Sa 8 na 12 Voleo bih da vidim to, ali cisto sumnjam... Podmazace gazde foteljase iz FA na vreme.. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210245 Naprzili se iz Sitija,spremni da iskesiraju kolko treba za Ronalda "Pare nisu problem" :)) pitanje je samo da li sam igrac zeli da predje u plavi deo Mancestera Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.