Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Hoće li Stampy G dobiti tri utakmice suspenzije? A čini mi se da je i Škrtel nagazio De Heu...

THE BATTLE OF ANFEET ROAD

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

United se zahuktava, a City je u stagnaciji, mozda ove godine ipak vidimo zanimljiv derbi. 

Hart se razbranio, ali odbrana im je raspad zivi, ne secam se kad su losije igrali. 

DOk se United konsoliduje na tom polju, na pocetku sezone su bili ocajni... 

Hoće li Stampy G dobiti tri utakmice suspenzije? A čini mi se da je i Škrtel nagazio De Heu...

THE BATTLE OF ANFEET ROAD

To se zove STRAST ako niste znali a kako da znate kad vam igraju plaćenici. YNWA!

može kane da uzme nagradu lagano,azaru fale brojke

Davno sam rekao da Kane uzima.Sve je do brojeva i do prezimena na ledjima.

2012/13 - igrač sezone Bale, najbolji strijelac Van Pussy, 26 golova.

2011/12 - igrač sezone Kompany, najbolji strijelac Van Pussy, 30 golova.

2010/11 - igrač sezone Vidić...

2009/10 - igrač sezone Rooney, najbolji strijelac Drogba 29 golova.

itd.

Ipak nije sve u golovima.                       caseclosed.gif

Ma kakav United . I danas ih je previše posralo . Liverpool u najmanju ruku bio konkurentan. Kako su samo loši u odbrani ali ne mogu to Redsi kazniti kad im je jedan Allen ili Henderson diktira igru.Da je tu bio jedan Silva ili Cesc ili bilo ko drugi bila bi druga priča.Smalling i Jones smiješni štoperi .Ne mogu naći situaciju kada su pogriješili,jedan otišao na jednu stranu drugi na drugi i ostavili samog Sturridgea ali naravno Allen nije dobro dodao. To je samo jedna od mnogih njihovih grešaka.
Liverpoola njihov kapiten ponovo sjebao. Igrač manje i Liverpool koji nije blistao ali i kao takvi dali go.
Usudio bih se reći da se MUFC provukao (nešto kao mi protiv Hulla).

Ipak nije sve u golovima.                       

bejl je te sezone imao 21 gol u prvenstvu,ne znam kolko asistencija

runi kad je uzeo,zabio je 26 u prvenstvu

ronaldo zabio onomad 31

suarez prošle 31 

znamo bar mi kolko je Azar dobar ali 11 gola i 9 asistencija možda neće biti dovljno da pobedi hajp koji se stvara oko kanea,toliko ga hvala,azar kako je krenuo kane da broji pao totalno u drugi plan

hehehe

11081277_901577586569633_886955721359914

opravdaće ovo Sunes,Karager i Rednap bez brige

opravdaće ovo Sunes,Karager i Rednap bez brige

https://twitter.com/JTweedsPOA/status/579717057865994241?lang=fr

Done

Nek neko polijepi danasnje naslove u novinama povodom Stampy G-a i Skrtela da vidimo kako se to ispratilo.

• Autor

Iz aviona se vidjelo da je photoshop. Prvo njegova tjelesna veličina nije prilagođena veličini ljudi oko njega (vidi se da je malo uvećan). Onda ten i boja i svjetlost i odsjaj. Baš se nije uklapao to.

Tony Cascarino says Monaco were put off signing Tom Ince because Paul Ince told the club his son was as good as James Rodriguez and wanted him to be on a similar financial deal. 

Speaking in The Times, Cascarino also said Tom Ince should "grow up and make his own decisions" after Ince told Gareth Southgate he does not want to play for England U21s.

Rooney peder ispao sto nije dao Mati penal i naravno profulao je. Courtois da nije greske, golman kola. Ovako je mescin onaj iz Sotona sto je zamijenio Forstera. Bony postigao prvi gol za City. I na tekmi City-WBA velika greska sudije, iskljucen Mcauley umjesto Dawsona. Bas su sudije sjebane u zadnje vrijeme totalno. Igrac kola ponovo Kane. Giroud nastavio da trese mreze, vise sretno nego spretno. I kako gledam ove preglede skontam da skoro sve ekipe imaju bolje izvodjace prekida od nas...  :hljeb: Costa i Kane drze prvu poziciju s 19 golova, treci je Aguero koji se ponovo ispromasivao, vec 2 kola zaredom.

kane imam osećaj da prdne lopta će se nekako ugurati u gol

pa jbeme ti sve kako je ušo onaj odbijanac od Huta 

al kako mu se dive,kakvo svršavanje,uzdizanje od strane engleza i na kraju će najverovatnije zbog štekarske politike kluba završiti u Realu,Barsi jer mrtvi Levi neće hteti da pojača Junajted,Arsenal,Čelzi 

Gardijan pise da FA razmislja da poostri pravila koja se ticu kvote domacih igraca

Sa 8 na 12

Voleo bih da vidim to, ali cisto sumnjam... Podmazace gazde foteljase iz FA na vreme..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.