Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Zanimljiv statistički podatak, ali bez ikakve svrhe i smisla za bilo kakva mjerila jer nisu svi klubovi osnovani iste godine te tako od starta nisu imali jednake uvjete za osvajanje bodova. Npr. Liverpool koji je prvi na toj ljestvici je osnovan 13 godina prije Chelsea te je samim tim imao 13 sezona više za skupljanje bodova.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kao sto sam rekao reLi, ne smije se praviti racun bez krcmara. Danas se vrlo lako moglo desiti da i mi kiksnemo kuci dok City razvaljuje Stocane na njihovom terenu. Samo utakmicu po utakmicu i na sebe gledati.
Odlican gol Milnera.

Martinez nakon duela sa Chelseajem:

"Ponašanje igrača Chelseaja bio je zaista sramno"
Everton našeg reprezentativca Muhameda Bešića poražen je na gostovanju kod Chelseaja sa minimalnih 1:0, a Karamel su primile gol u samoj završnici. Menadžer Evertona Roberto Martinez bio je prilično razočaran načinom na koji su se ponašali fudbaleri kluba sa Stamford Bridgea. 

Dvije minute prije kraja utakmice Gareth Barry je isključen, a Martinez smatra kako je upravo ovaj duel odlučio pobjednika utakmice. Svaki put kada igrač pogriješi pri startu, na sudiji je ogroman pritisak da reaguje, ali razočaravajuće jeste što je dao Barryju drugi žuti karton zbog reakcije fudbalera Chelseaja", rekao je menadžer Evertona nakon utakmice, te dodao:

"Okružili su sudiju i njihovo ponašanje bilo je zaista sramno. Nakon toga je Chelsea dobio nadu i gol je stigao kao posljedica. Bio je to veoma traljav gol – takvi pokušaji često ne završe u mreži ako niste u naletu". Tim Howard je bio fantastičan na golu ekipe sa Goodisona, ali je Petr Čeh na drugoj strani dva puta skidao udarce Lukakua. 

"Imali smo kontrolu nad utakmicom, stvorili smo stopostotne šanse, najbolje na utakmici i njima su bile potrebne Čehove odbrane svjetske klase. Šteta je što nismo uspjeli da realizujemo naše šanse, to je ogromno razočaranje jer smo na osnovu igre zaslužili pozitivan rezultat", kaže Martinez. 

Everton je sada zauzima 12. mjesto na tabeli Premier lige sa 27 osvojenih bodova.

Valja Martinez gluposti ciste.

http://www.express.co.uk/sport/football/557963/Ronald-Koeman-Harry-Kane-January-awards
Kane igrač mjeseca  januara a Koeman trener.

Zanima me je li iko od naših dobio ovo priznanje i da li je Jose dobio ove sezone ikako ovu nagradu?

Mislim da nije niko od nasih ove sezone dobijao ovu nagradu. Mozda Kosta na pocetku sezone.

Kejn zasluzeno igrac mjeseca, a i Kulman takodje zasluzeno trener mjeseca, imali su odlicnih rezultata.

Sanchez je krenuo sa povredama, izgleda da je tetivu nedavno sjebo. Ramsey po ko zna koji put u zadnjih 5 godina dobija ozbiljnu povredu. Ozil igrao za Mourinha dugo i nije nikad odustvovao duze od 2 sedmice, dodje kod Profe i odmah pola godine pauze.

Zato ce Sanchez otici iz Arsenala ako drzi do sebe. Profa i Van Gaal bjezali sa predavanja.

Dovoljna ce biti ona najbitnija na kraju.

Gledam ovo što je izjavio Nasri da Chelsea nije ništa specijalno ove sezone, bilo bi ga zanimljivo pitati kako bi opisao svoj City ako za Chelsea koji ima 7 bodova više od Citya kaže da nije ništa specijalno..

Gledam ovo što je izjavio Nasri da Chelsea nije ništa specijalno ove sezone, bilo bi ga zanimljivo pitati kako bi opisao svoj City ako za Chelsea koji ima 7 bodova više od Citya kaže da nije ništa specijalno..

rekao bi da nas je poslužila sreća

Nasri je mentol,on zivi u nekom teskom tripu,a verovatno i ima komplekse od Chelsea,ipak je igrao u Arsenalu

Pozdrav za Nasrija. 

https://www.youtube.com/watch?v=SQBriYdeNJ0

Radovanje igraca SCUMA nakon golova protiv jakog Prestona su ravna izlivu emocija kao kad se zavrsio WW2 pa onaj jadni narod nije mogao sakriti tolike emocije.Koji jad i bijeda i Runija nije sramota ovoliko se radovati znajuci da ga golman nije ni dotakao.Puuuuuuu jebem vam majku usranu

B-AEVwIIUAAlhr2.jpg

JUNAJTEDOV SPASITELJ

Zamislite samo da smo mi dobili onakav penal.

Kakva protekcija, kakvo srkanje čmara žgadiji s Trafforda u svakom trenutku, godinama, vijekovima. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.